Halogen Amps

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Halogen Amps

Příspěvek od Rohlajs »

Zdravim. Znáte to někdo ??? co tomu říkáte ???
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis :)
citizen.one

Re: Halogen Amps

Příspěvek od citizen.one »

vzhled teda hodne extravagantni, zvuk z ukazky nic vybocujiciho...no ale tak dobre ze tu nekdo neco dela :)
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

Podporuje to i boogiestan skrze něj sem na to narazil. Jen mi přijde že na Českou výrobu za to chtěj dost v questbooku píšou kolem 35 000 :|
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Rohlajs píše:Podporuje to i boogiestan skrze něj sem na to narazil. Jen mi přijde že na Českou výrobu za to chtěj dost v questbooku píšou kolem 35 000 :|
To mi nepříjde jako nějaká přehnaná cena, za kvalitní zesilovač s designem na profi úrovni. Ono se to možná zdá někomu divné, že za svoji práci člověk chce dostat zaplaceno. Z nahrávek to nezní vůbec špatně a rád bych si to vyzkoušel. Už jsem slyšel i český zesilovač za cca 55-60 tisíc a tu cenovku si zasloužil.
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

Zní to zajímavě ale myslim že neznámá firmička by měla zůstávat s cenou trochu při zemi, jen tak se rozšíří a dostane do podvědomí zákazníků. 35 000 bych nedal ale spíš proto že nehraju tak dobře (a nemam na to) abych potřeboval tak drahé věci. Rozumné mi přijdou ceny například rockwell, peavey
citizen.one

tak to me teda cena vubec nevadi, naopak, kdybych delal neco takovyho ja, tak si s tim dam ranec prace a budu za to chtit treba padesat, a kdyz to bude dobry, tak si to kupce najde...

tady u toho se mi teda ten vzhled zda dost desnej, no nekomu se to treba libi :)

a ono je taky treba uvazit, ze clovek plati nejen za vyrobek samotny, ale predevsim to co predchazelo, tedy vyvoj atp a to zere stovky hodin...
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

Já vývoj nijak nezlehčuju. Asi je pro mne 35000 víc než pro vás. :) snad se to změní. Z druhé strany pochybuju že člověk co to vyrábí platí za atestace a ze své výrobky odvádí daně což se na ceně hodně projeví. Také neplatí žádné mítné a náklady na přepravu. Ale hraje to moc pěkně taky se těšim na dospělý aparát.
citizen.one

nj, tak si vezmi, ze jestli je to vlastni konstrukce, tak na tom muze stravit i rok laborovanim a kdyz pak vyrobi rekneme 10 kusu, tak se mu to musi aspon vratit, o vydelku moc rec byt nemuze...
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

neznámá firmička by měla zůstávat s cenou trochu při zemi,
Do podvědomí zákazníku se naopak dostaneš, když se nedržíš při zemi.
Stránky mně teda moc neoslovily, zvukové ukázky taky nic moc, ale butik frčí, tak proč to nezkusit, že
k designu se radši vyjadřovat nebudu abych moc neprudil :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Když už má web a chce prodávat aparáty za 35 hadrů, mohl by se naučit ovládat interpunkci a nepsat patvary typu "podlazený" - na to jsem fakt alergický...

Ten design je extravagantní, ale zaujme a rozhodně si ho člověk zapamatuje (myšleno ten retro design, na modern nic moc zvláštního není). Technické parametry slušné, cena podle mě odpovídá. Ale ukázky mě moc nevzaly, otázka je, nakolik by se to líbilo naživo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

no extravagantní, jak pro koho, pro mně je rádoby extravagantní, spíše nedotažený. ten design je spíchlej horkou jehlou viz. písmo CORE a SWEET
logo ve stylu matamp a proč hned třikrát na panelu :?:
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Desing se mi taky nelíbí a hlavně by to chtělo zamakat na těch stránkách. Fotogalerie vůbec nefunguje jako fotogalerie. A např v sekci nazvané videa jsou jen MP3 soubory...

Ale jak ten zesilovač hraje bych si rád poslech.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Teorge píše:Ale jak ten zesilovač hraje bych si rád poslech.
zajdi na Endless, libor ho pomerne cerstve myslim ma.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

citizen.one : Na tom asi něco bude.
Snad se ty aparáty brzy ukážou
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Rohlajs píše:
Snad se ty aparáty brzy ukážou
Aparáty? Jaké aparáty? Vždyť v nabídce mají pouze jeden. A ještě bez bedny. Tedy půl aparátu.
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

mmjuz: Omlouvám se tedy. :? Snad někde ten půlaparát brzy uvidim a poslechnu si ho. :wink:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jestli jde o ten Mad Maro zesilovac, slysel jsem ho nazivo, u samotneho Mad Mary :) Hral na zakazkovou osmistrunku. Vsechno jde na netu dohledat kdyby neco. Nicmene - byl to jeden z nejlepsich zvuku na podladeni, co jsem kdy slysel od lampace. Nepodobalo se to moc nicemu znamemu, nejblize mozna Diezelu VH4, ktery ma takove to "hrube huceni", proste siroky zvuk a pritom strasne konkretni. Tezko to popsat, je to dost subjektivni. Opravdu to ale hralo bozsky. I na tu osmistrunku to vse bylo srozumitelne a spravne heavy. Gain byl uplne jiny, nez klasicke moderni zvuky co lezou z modernich americkych hi-gainu, nebo veci jako Axe-fx. Kdybych stale hral v nejake metalove kapele na sedmu, ci si poridil osmu, tak bych do tohodle ampu nejspis sel, protoze jak jsem ho slysel, tak to proste bylo maso 8) Presne to, co si predstavuju pod spravnym zvukem osmy, pri live hrani. Mozna ze nahrana ukazka nezni z internetu pres bedynky na pokojove volume lepe nez jine veci, ale na podiu nazivo tenhle zesik kraloval.

Vcelku se divim, ze se tady o tom nepsalo vic, nebo ze to nekdo vice nezna...

EDIT: Maruv profil, v infu ma tu kytaru, je od Jurci http://bandzone.cz/fan/marmar?at=info
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Nero píše:Když už má web a chce prodávat aparáty za 35 hadrů, mohl by se naučit ovládat interpunkci a nepsat patvary typu "podlazený" - na to jsem fakt alergický...
A co teprve ty recenze :-) Jinak ten web je celý otřesný... ale o tom tahle diskuse není...
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

hyenik píše:
Teorge píše:Ale jak ten zesilovač hraje bych si rád poslech.
zajdi na Endless, libor ho pomerne cerstve myslim ma.
Libor ho uz davno nema...Ten prodal vsechno,i toho tripla a jede axeFx...Ale mel ho treba Ready Kroc z Kreyson ale u nej se taky dlouho neohral...Pristi nedeli ho jedu testnout nekam do Hlinska a beru na porovnani svoji starou prasivou Mesinku...Posleze rad poreferuju...

Jinak design je hodne slabej clanek a radsi bych se drzel klasiky ala Friedman,Fortin takze na bazi modifikovana plexi,treba jako Splawn atd s pouzitim nejlepsich materialu...Druha vec je marketing a ja osobne bych hledal hrace (firemni jezdce) kterym bych dal nejaky to % dolu a snazil se o maximalni oboustrannou propagaci...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Reaguješ na 2 roky starý post.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“