Abu píše:Ve stredoveku meli panovnici u dvora i saska, blazna, ktery je bavil a obcas jim i nastavoval jakesi zrcadlo, ikdyz sarkasticky pokroucene. Nechte prosim toho zdejsiho "bavice-zvanila" zit, obcas se totiz v jeho pohadkach vyskytne neco co opravdu stoji za zamysleni.
Shrnu celkově situaci, ale k tato citace k tomu sedí.
Ono nejde ani tolik o to, že bychom si jako moderátoři na něj zasedli úmyslně. Tedy speciálně já, ale celé fórum jsem vždy chápal jako výborný nástroj k tomu, aby se zničila stará dogmata, která se mezi muzikanty stále šíří a nejsou založeny na pravdě nebo na realitě.
Když přijde nováček na něco se zeptá, tak se snažíme radit vždy konkrétně. Nepodporovat dogmata. A nebo jsou tu prostě tací, co je donekonečna uvádí na pravou míru. Opravíte nováčka, ten si to zapamatuje a používá správný výklad problému nebo plastičtější pohled na něj = Ideální.
No, ale pak se do této snahy vloží někdo, kdo o sobě mluví ve smyslu, že všemu rozumí. Neodpovídá k tématu, šíří fámy atp. - všichni víme. Tato situace nutí spoustu lidí reagovat a uvést tento názor na pravou míru nebo místo jednoho vysvětlení a řečí například o srdci atd. musíme uvádět reálný pohled na věc.
Je to otravné a nebudu Vám lhát, když řeknu, že číst po x letech některé věci je velice otravné a člověku to spíše tu náladu kazí.
Pominu-li neobjektivnost, to že jsme nuceni ho sledovat, příspěvky číst, upravovat a informace uvádět na pravou míru, se zas tak moc neděje. Možná více, než to žvatlání mi vadí pseudo jazyk, který k tomu využívá. Čeština zničená, trapné výrazy a gramatismy, které se špatně čtou. Naučí-li se ten člověk psát, vyjadřovat myšlenku a hlavně odpovídat na to, na co se ho člověk ptá, tak by neměl být žádný problém.
Může stokrát napsat, že je starý pardál atd., ale já už na tomto fóru budu brzy osmý rok. Takže už jsem tu viděl kde co a i s tímhle se tu vyrovnáme.
Někteří nás kritizují, že nic neděláme s touhle situací, ale opak je pravdou - nepodřizujeme se vnějšímu tlaku a rozhodujeme stejnou demokratickou cestou bez vnějšího ovlivnění, jako vždy. To si myslím, ukazuje to, že nebanujeme uživatele pro nic za nic.