Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
MilanT

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od MilanT »

Jester píše:EDIT:
Ještě jedna věc, která se mi opravdu nelíbí. Mám pocit, že skoro každý příspěvek martiny72 je červený hadr pro MilanaT. Myslím, že MilanT odvádí pro fórum opravdu dobrou práci, tráví tady hodně času a snaží se tady udržovat pořádek, ale těmihle rádoby vtipnými/ironickými reakcemi se v mých očích naprosto shazuje. Čekal bych něco podobného od nějakého "mlaďocha" a né od tak "starého pardála".
Děkuji za kritiku své práce a slibuji, že se polepším.
Odpustím si rádoby vtipné a ironické poznámky a budu psát jen poznámky ryze technického charakteru, které se týkají chodu tohoto fóra.
Myšleno zcela vážně bez ironie.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Hendrek píše:Pro objektivní posouzení je třeba číst příspěvky ve všech kategoriích. Nejednou se stalo, že nováčkovi poradil celkem destruktivní věc (namátkou zničení si hlasivek apod.).
Samozrejme, uznavam, ze spoustu jsem toho od nej jeste prehledl, tohle zrovna ne. Samozrejme to je ten duvod, proc je tu obecne za debila.
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Mě naprosto s**e ten jeho OT hrabalovský styl. V diskusi o kapodastrech píše, jak se používaly verzatilky s gumičkou... v diskusi o coverech Slunečného hrobu, že by nikdy Krausovi nepsal texty ani s ním nehrál... u homemade věcí chce fotky, protože by byl třeba ochotnej to prodávat...
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

nastroje/oprava-stare-akustiky-spanelky ... ml#p618211
Chtěl bych na sebe podat stížnost za porušení pravidel o OT. Doufám, že dostanu ban (ideálně od 27.7. do 3.8., kdy jsem na dovolené).
Stejně tak prosím, ať za své přečiny už konečně dostane ban i někdo další. To je fér, ne? :mrgreen:

Berte to jako vtip, jsem v dobrém rozmaru při konzumaci oběda. Ten ban pro sebe myslím vážně, vtip je ta narážka na někoho jiného.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tímto si stěžuju na Hendreka - jeho debilní humor mi tak akorát začal lézt na nervy, a žádám pro něj ban na období ideálně od 27.7. do 3.8.
Děkuji za prošetření
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

...EDGE... píše:Ja osobne zastavam nazor, ze je sice ponekud padly na hlavu, ale nektere jeho prispevky (ctu pouze sekce kytary - predevsim akusticke) nejsou o nic mene prinosne, nez prispevky spousty jinych uzivatelu, ale kvuli jeho povesti zde na foru (za kterou si samozrejme muze sam) jsou shazovany do naprosto pekelnych a mytickych hlubin.
Zastávám tentýž názor.
Přijde mi, že ho občas některý zbytečně šikanujou. No, někdy si koleduje, ale nevšim jsem si, že by se do někoho soustavně navážel (je fakt, že to tady nesleduju nějak soustavně), ale osobně mam dojem, že spíš se navážej lidi do něj (myslim nevěcný výpady). Já chápu, že někomu vadí, že si pouští hubu na špacír a občas trochu básní, ale nelíbí se mi, že je tady někdo v pozici obecního otloukánka.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Ve stredoveku meli panovnici u dvora i saska, blazna, ktery je bavil a obcas jim i nastavoval jakesi zrcadlo, ikdyz sarkasticky pokroucene. Nechte prosim toho zdejsiho "bavice-zvanila" zit, obcas se totiz v jeho pohadkach vyskytne neco co opravdu stoji za zamysleni.
Hraju výhradně na šrot.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Věř, že někteří moderátoři se nad ním zamýšlejí denně. A to, že nemá banán nechť je důkazem toho, že tady skutečně nepanuje autokratický despotický (a jistý uživatel fóra by jej označil dokonce slovem "fašistický") režim, anobrž moudrá rada starších pod vedením dobrého krále Miroslava ;).

(mtmccox - sry za opětovný debilní humor :mrgreen: )
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Já teď nemluvil o moderátorech, ale obecně.
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Když jsem tenkrát učil mladé hokejisty hrát pořádně kulečník, tak jsme tam měli programátora, který prostě od boha ten zpěv neměl. To jsem měl ještě rozsah 5 oktáv, takže jsem mu vysvětlil, že tím dlátem nemůže vyměňovat basový snímač za kytarový. A on si pořád mlel to svý "rentgen, rentgen"... tak jsem použil trochu scholastiky tady, trochu gymnastiky támhle, taky nějaká Barbra Streisand v tom byla namočená, mlaďas, no. Já jsem vám ty pentatoniky programoval, takže k tvé otázce: má oblíbená barva je modrá.
Naposledy upravil(a) Gobak dne 23.07.2013 14:02, celkem upraveno 1 x.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

:D :D
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Gobak: Jsi to až děsivě trefil :mrgreen: akusticke-kytary/vybrnkavani-t37902.html#p618300
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Abu píše:Ve stredoveku meli panovnici u dvora i saska, blazna, ktery je bavil a obcas jim i nastavoval jakesi zrcadlo, ikdyz sarkasticky pokroucene. Nechte prosim toho zdejsiho "bavice-zvanila" zit, obcas se totiz v jeho pohadkach vyskytne neco co opravdu stoji za zamysleni.

Shrnu celkově situaci, ale k tato citace k tomu sedí.

Ono nejde ani tolik o to, že bychom si jako moderátoři na něj zasedli úmyslně. Tedy speciálně já, ale celé fórum jsem vždy chápal jako výborný nástroj k tomu, aby se zničila stará dogmata, která se mezi muzikanty stále šíří a nejsou založeny na pravdě nebo na realitě.

Když přijde nováček na něco se zeptá, tak se snažíme radit vždy konkrétně. Nepodporovat dogmata. A nebo jsou tu prostě tací, co je donekonečna uvádí na pravou míru. Opravíte nováčka, ten si to zapamatuje a používá správný výklad problému nebo plastičtější pohled na něj = Ideální.

No, ale pak se do této snahy vloží někdo, kdo o sobě mluví ve smyslu, že všemu rozumí. Neodpovídá k tématu, šíří fámy atp. - všichni víme. Tato situace nutí spoustu lidí reagovat a uvést tento názor na pravou míru nebo místo jednoho vysvětlení a řečí například o srdci atd. musíme uvádět reálný pohled na věc.

Je to otravné a nebudu Vám lhát, když řeknu, že číst po x letech některé věci je velice otravné a člověku to spíše tu náladu kazí.

Pominu-li neobjektivnost, to že jsme nuceni ho sledovat, příspěvky číst, upravovat a informace uvádět na pravou míru, se zas tak moc neděje. Možná více, než to žvatlání mi vadí pseudo jazyk, který k tomu využívá. Čeština zničená, trapné výrazy a gramatismy, které se špatně čtou. Naučí-li se ten člověk psát, vyjadřovat myšlenku a hlavně odpovídat na to, na co se ho člověk ptá, tak by neměl být žádný problém.

Může stokrát napsat, že je starý pardál atd., ale já už na tomto fóru budu brzy osmý rok. Takže už jsem tu viděl kde co a i s tímhle se tu vyrovnáme.

Někteří nás kritizují, že nic neděláme s touhle situací, ale opak je pravdou - nepodřizujeme se vnějšímu tlaku a rozhodujeme stejnou demokratickou cestou bez vnějšího ovlivnění, jako vždy. To si myslím, ukazuje to, že nebanujeme uživatele pro nic za nic.

Obrázek
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Zas se tím tak kluci nezabývejte, IMHO o nic nejde. Spousta kluků, kterým tady radíme a kteří se ptají na triviality a plácají čistě technicky naprosté blbostě, projevují emoce, což v hudbě má být!!!! Volání po diktatuře a modech a ovlivňování toho, co se smí a nesmí, je to cesta do pekel. Jednak se navzájem zprudíme, jednak se kluci nic nenaučí. Já bych mladejm netrpěl to volání po moderování a diktatuře (nebo demokracii, což je totéž) a systému a co je lepší a horší a hlauně, aby to jejich volání , aby to někdo řekl za ně. To jsem u žáků netrpěl nikdy!!! Volání po zodpovědnosti a po známkování. A že jsem si toho užil!!!Známky jsem jako učitel odmítl!!!
Buďme spolu. Ne jeden proti druhému.
Jaké jiné forum chcete?

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty lidé se ptají, aby se něco dozvěděli. Něco věcného a pravdivého. Tím se prosím tě řiď a všem tu bude líp.

Co ty komu budeš nebo nebudeš trpět je zde vcelku irelevantní. Bohužel zpruzených tu už je poměrně velké množství a jistě nejen mezi řádky můžeš číst, kdo za to asi tak může.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Nero píše:Ty lidé se ptají, aby se něco dozvěděli. Něco věcného a pravdivého. Tím se prosím tě řiď a všem tu bude líp.

Co ty komu budeš nebo nebudeš trpět je zde vcelku irelevantní. Bohužel zpruzených tu už je poměrně velké množství a jistě nejen mezi řádky můžeš číst, kdo za to asi tak může.
Však, o to, aby jsme se dozvěděli a jedn od druhého naučili, jde v prvé řadě. Já se tady učím každý den. I ve svém věku.
Jde o to, že většina fora jsou technicky a muzikantsky naprosté plky, byť tolerovatelné, jakjinak, každý z nás tím prošel, dále šoumenské hlášky, těch je většina, disco vládne světem, zbytek je vymezování se jeden vůči druhému. To dvojí první snesu, to třetí nesnesu. To je válka, která nemá smyslu.
Otázka je, jaké forum chceme.
Otevřené, převážně mladistvé a kytarové (tak to prostě statisticky je, byť jsou tady stárnoucí houslisté, jako třeba já) .... nebo něco jiného. Ale co?
Net, který jsem programoval, neměl být o tom, že se budou lidé vymezovat jeden vůči druhému. Resp. měl být, ale v rámci jednotlivců, kteří si to pertuper vždy vyříkají, třeba i jeden druhého přefikne, a budou přátelé na celý život. Nikoliv tak, že se skupinka, skupinky či velké skupiny spiknou vůči někomu a jiným skupinám.
Já tomu rozumím, ale je mi to líto.¨Zkuste to, kluci, udělat jinak.

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tady nikoho nezajímají tvé historky o tom, co jsi údajně dělal. Naopak téměř všechny obtěžují. Podstatný je obsah tvých příspěvků - a ten povětšinou přispívá tomu, že "většina fora jsou technicky a muzikantsky naprosté plky, byť tolerovatelné, jakjinak, každý z nás tím prošel, dále šoumenské hlášky, těch je většina, disco vládne světem, zbytek je vymezování se jeden vůči druhému."

Možná to nevidíš, což je mi docela líto mně. Ale je to tak.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Luky, je trošku jináč. Mi jde o budoucnost. A jsem zarmoucen z toho, jak zkostnatělí jsou tady lidé o generaci zpět.

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

martina72 píše:Zas se tím tak kluci nezabývejte, IMHO o nic nejde. Spousta kluků, kterým tady radíme a kteří se ptají na triviality a plácají čistě technicky naprosté blbostě, projevují emoce, což v hudbě má být!!!! Volání po diktatuře a modech a ovlivňování toho, co se smí a nesmí, je to cesta do pekel. Jednak se navzájem zprudíme, jednak se kluci nic nenaučí. Já bych mladejm netrpěl to volání po moderování a diktatuře (nebo demokracii, což je totéž) a systému a co je lepší a horší a hlauně, aby to jejich volání , aby to někdo řekl za ně. To jsem u žáků netrpěl nikdy!!! Volání po zodpovědnosti a po známkování. A že jsem si toho užil!!!Známky jsem jako učitel odmítl!!!
Buďme spolu. Ne jeden proti druhému.
Jaké jiné forum chcete?
martina72 píše: Však, o to, aby jsme se dozvěděli a jedn od druhého naučili, jde v prvé řadě. Já se tady učím každý den. I ve svém věku.
Jde o to, že většina fora jsou technicky a muzikantsky naprosté plky, byť tolerovatelné, jakjinak, každý z nás tím prošel, dále šoumenské hlášky, těch je většina, disco vládne světem, zbytek je vymezování se jeden vůči druhému. To dvojí první snesu, to třetí nesnesu. To je válka, která nemá smyslu.
Otázka je, jaké forum chceme.
Otevřené, převážně mladistvé a kytarové (tak to prostě statisticky je, byť jsou tady stárnoucí houslisté, jako třeba já) .... nebo něco jiného. Ale co?
Net, který jsem programoval, neměl být o tom, že se budou lidé vymezovat jeden vůči druhému. Resp. měl být, ale v rámci jednotlivců, kteří si to pertuper vždy vyříkají, třeba i jeden druhého přefikne, a budou přátelé na celý život. Nikoliv tak, že se skupinka, skupinky či velké skupiny spiknou vůči někomu a jiným skupinám.
Já tomu rozumím, ale je mi to líto.¨Zkuste to, kluci, udělat jinak.
Ztučnil jsem trapnosti. K dalšímu obsahu se nebudu vyjadřovat, protože já jsem vystudovaný pedagog (ne češtinář) a ty řeči o známkování a tak jsou naprosto mimo mísu a nekorespondují s tématem. To psaní o programování zárodků internetu a kdo ví čeho začíná být ohrané a nebaví mě to číst. Bohužel musím.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

martina72 píše:je trošku jináč.
Není. Jen si to odmítáš přiznat nebo to nedokážeš pochopit.

Pokud ti to tu nevyhovuje, odejdi.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“