S tím, že se zatíná automaticky, ja jsem si to asi spletl s tím, že jak kdyby ten dech z tama odchazi automatickyAlliAnn píše:Tak před chvílí jsi psal, že zatínáš na výdech břicho automaticky. Teď zas píšeš, že ti to nejde. Tak se v tom trošku ztrácím.
Z nahrávky mi nepřipadá, že by ses nějak dusil a i hlas zní celkem plně. Určitě jsi na dobrý cestě, ale neusínala bych na tvým místě co se dechu týče na vavřínech. U "would it be the same" např. se ti na konci hlas zlomí. Když budeš mít vzduchu dost, tak by sis mohl na těch koncovkách sem tam pomoct menším vibrátem. Ale zas to s ním nepřeháněj, ať nezníš jak mečící koza. Jinak dobrý, neurazilo mě to
Zpěv - rada
Pravidla fóra
Re: Zpěv - rada
jééé hochu tak to se fakt poohlédni po nějakým lektorovi ,))))
Asi jo noAlliAnn píše:jééé hochu tak to se fakt poohlédni po nějakým lektorovi ,))))
hele na dálku toho víc nezmůžu. jedině že by ses hodil na skajp, jestli máš kameru, s tím už by šlo něco dělat 
tak jo, proč to nezkusitAlliAnn píše:hele na dálku toho víc nezmůžu. jedině že by ses hodil na skajp, jestli máš kameru, s tím už by šlo něco dělat
Potřebuju pomoct se zjištěním jestli umím nebo neumím zpívat sem zmatený někdo mi řekne že zpívám dobře a někdo že se to nedá poslouchat můžete to rozhodnout vy ? Chtěl bych to vědět ale už jistě tak se obracím na vás a prosím o radu.
ODKAZ:
https://www.youtube.com/watch?v=H5m-VzwNKJo
Pak napište do komentů co si o tom myslíte
Předem dík.
ODKAZ:
https://www.youtube.com/watch?v=H5m-VzwNKJo
Pak napište do komentů co si o tom myslíte
Předem dík.
Tam ti nic psát nebudu, napíšu ti to sem.
To co jsem tam slyšel se opravdu poslouchat nedá. Nevím, proč sis vybral zrovna tuhle skladbu, ale nemáš na ní. Možná, že by se na tom zpěvu dalo pracovat, ale teď máš asi jako každý začátečník problém s: intonací, hlasitostí zpěvu a čistotou tónů. Naučit se to dá jen tréninkem a ještě lépe s nějakým učitelem zpěvu- ten ti lépe řekne, jestli na to máš a nebo ne.
To co jsem tam slyšel se opravdu poslouchat nedá. Nevím, proč sis vybral zrovna tuhle skladbu, ale nemáš na ní. Možná, že by se na tom zpěvu dalo pracovat, ale teď máš asi jako každý začátečník problém s: intonací, hlasitostí zpěvu a čistotou tónů. Naučit se to dá jen tréninkem a ještě lépe s nějakým učitelem zpěvu- ten ti lépe řekne, jestli na to máš a nebo ne.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Všeobecné info k možnostem získání rad: Workshop 24. 7. na Děkance http://workshop.kytary.cz/skola-moderniho-zpevu/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Mr.Freeman
kurnik tak to sem přišel s křížkem po funuse , škoda, na to bych se rád koukl.. pač vůbec netuším co si člověk představuje pod názvem "Moderní zpěv" - je tam youtube odkaz bohužel nefunguje, tak se jen optám: nenatáčel jste ten workshop někdo ?
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
-
Jamesextreme
- Nový uživatel
Nezajímavý zpev
Ahoj chtel bych se zeptat zpívám uz celkem delší dobu sam doma, učím se doma, a muj zpěv je sice čistí a zpívám v pohode falzetem ale nijak neni zajímavý me poslouchat a to bych chtel změnit, nemáte nejaký typy jak zpívat zajímaveji, jakákoliv pomoc pomůže, děkuji 
-
Mr.Freeman
Re: Nezajímavý zpev
nechceš hodit spíš odkaz z Youtube nějakého zpěvu, abych věděl co si představuješ pod pojmem zajímavý hlas?Jamesextreme píše:Ahoj chtel bych se zeptat zpívám uz celkem delší dobu sam doma, učím se doma, a muj zpěv je sice čistí a zpívám v pohode falzetem ale nijak neni zajímavý me poslouchat a to bych chtel změnit, nemáte nejaký typy jak zpívat zajímaveji, jakákoliv pomoc pomůže, děkuji
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti