Cort x-9

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
krtkon

Cort x-9

Příspěvek od krtkon »

Zdravím. Hledám kytaru pro pokročilého začátečníka do 6 tisíc a v obchodě jsem narazil na Cort x-9. Na českém internetu o ní moc není, tak bych se chtěl zeptat, jestli s ní nemáte někdo nějaké zkušenosti. Díky :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Cort x-9

Příspěvek od McKozias »

Asi nová řada X6.. Nevím :-/ já kupoval za necelé 4k kdysi dávno X6 a ikdyž bych na bazaru za tyto peníze možná pořídil lépe, byl jsem s kytarou uplně spokojený:) i to tremolo jakžtakž funguje, když si to člověk seřídí
siamon

Příspěvek od siamon »

Je to fajn kytara, ale je to spíš superstrat s explorerským tělem. Standardní exp má mezuru 24.75 palce. Imperial má mezuru 25.5 palců jako stratocaster. Krk je šroubovaný jako na stratocasteru, ale trochu hrubší. Hrát to hraje solidně ty quad rails snímače v tom jsou celkem ok. Mám z toho ovšem mnohem více stratovský než explorerovský pocit, akorát ten tvar těla... Každpádně pokud jsi solový kytarista co hraje na superstraty a chceš explorer tak tohle je správná volba.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

X-9 je superstrat.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“