kombo do 2500 - 3000
Pravidla fóra
kombo do 2500 - 3000
Zdravím,
potřebuji vybrat kombo ke kytaře Cort M200 maximálně do 3000. Rád bych hrál např. písně od skupin jako je Alkehol, Doga, Harlej, atp.., tak aby to mělo podobný zvuk.
Díky
potřebuji vybrat kombo ke kytaře Cort M200 maximálně do 3000. Rád bych hrál např. písně od skupin jako je Alkehol, Doga, Harlej, atp.., tak aby to mělo podobný zvuk.
Díky
Re: kombo do 3000
Za tuto částku si nemůžeš nějak moc vyskakovat ohledně toho, jaký zvuk chceš... V této hodnotě musíš hledat aparát, který bude alespoň nějak hrát... ber Roland Cube... najdeš tu o tom mraky...
Kdybys hledal spíš nějakej takovej ten britskej rock'n'rollovej crunch sound, tak můžu doporučit Laney LX řadu. Dá se s tim zahrát i AC/DC , GNR, Black Sabbath apod.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju Crate FW15R a dokrmit to nějakou krabkou
Třeba s JH-1 to má slušnej výkon i zvuk.
Ten Laney je opravdu špatnost, hrál měl jsem ho a ani s dobrou kytarou se seymoury nezněl moc přesvedčivě, mrkni na Flexwave od cratu , ale jen pokud máš kvalitní snímače, popřípadě ještě na Roland cube.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Do těchto Lanýžů bych nešel.... je to lejno...
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Prodám tranzistorové kytarové kombo Peavey Bandit 112
Kombo je starší ročník, běžně používané, avšak plně funkční. Je vybaveno technologií transtube, čímž se zvuk přibližuje lampovému zesilovači. Součástí komba je i footswitch. Jedná se o dvoukanálové kombo s vypínatelnou efektovou smyčkou.
Cena: 3500,- CZK ~ 136,90 EUREmail: zc.liame@r.jetuk (2)
Telefon: 608905445
Region: Zlínský kraj
Zařazeno: 8.3.2010 16:19:50co tohle?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Tyhle peaveyny hrajou dobře, pokud je to v pohodě tak bych se toho rozhodně nebál, na to co potřebuješ to stačí.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Ahoj, těch 80 Wattů ti doma urve hlavu. Pokud začínáš tak bych být tebou šel raději do něčeho slabšího, třeba do menšího brášky tohoto komba http://kytary.cz/peavey-transtube-rage- ... /HN080916/ . Nebo a to ti doporučí hodně lidí, jdi do nějaké verze Roland Cube nejspíš patnáctky.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
-
velbloudus
Kombo na domácí hraní do 3000
Zdarec, mám ESP ltd F-10 komplet a potřebuju koupit nějakou lepší aparaturu, páč to kombíčko z kompletu je fakt něco otřesnýho. S efektem Hardwire SC-2 už to zní docela v pohodě, ale furt je hrozně znát, že je to ten nejlacinější tranzistor.
Tak se chci zeptat, jestli by mi někdo nemoh poradit, do čeho investovat. Hodně mě zaujal Marshall MG15CF, ale je to tranzistor, nevim, jak se to bude kamarádit s efektem a kytarou. Stačí něco menšího, jen na domácí hraní a tak nějak úměrný studentským financím. Tranzistory okolo 3000 už mi přijdou docela v pohodě, ale pokud víte o nějakým lampáči, do kterýho by se fakt vyplatilo investovat, tak to uvítám.
Blues nebo classic rock moc nehraju, uvítal bych spíš nějakej ten "drsnější a novější" zvuk, něco ve stylu Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold, Escape the Fate atd.. chápu, že s tou mojí kytarou to taky nebude žádnej zázrak, jen bych tím rád přiblížil svuj vkus (klidně mě ukamenujte
) předem díky
Tak se chci zeptat, jestli by mi někdo nemoh poradit, do čeho investovat. Hodně mě zaujal Marshall MG15CF, ale je to tranzistor, nevim, jak se to bude kamarádit s efektem a kytarou. Stačí něco menšího, jen na domácí hraní a tak nějak úměrný studentským financím. Tranzistory okolo 3000 už mi přijdou docela v pohodě, ale pokud víte o nějakým lampáči, do kterýho by se fakt vyplatilo investovat, tak to uvítám.
Blues nebo classic rock moc nehraju, uvítal bych spíš nějakej ten "drsnější a novější" zvuk, něco ve stylu Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold, Escape the Fate atd.. chápu, že s tou mojí kytarou to taky nebude žádnej zázrak, jen bych tím rád přiblížil svuj vkus (klidně mě ukamenujte
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 26.07.2013 11:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno. Prosím, než založíš nové vlákno, hledej, zda tu podobné již není.
Důvod: Sloučeno. Prosím, než založíš nové vlákno, hledej, zda tu podobné již není.
Rada číslo jedna. Nekoukej na název. Skoro bych se vsadil, že ten nápis Marshall udělal svoje.
3000 můžeš zhodnotit i daleko lépe. Když máš ten SC-2, tak ten si nech, bude se ti hodit. V téhle cenové totiž na zmíněné kapely nic moc neseženeš.
Pokud máš box, lampovou hlavu k tomu do těch 3000 seženeš. Nemusí to být žádná brutalita -- máš ten efekt. Tj. nějakej Blackheart, VHT nebo Kustom, co jsou na bazaru, by postačily. Pokud nemáš box, tak máš nejspíš smůlu a budeš na nějaké lampové kombo čekat na bazaru dlouho. Nic nového za ty prachy nebude.
Co se trandů týče, mrkni na Rolandy CUBE.
Pokud máš box, lampovou hlavu k tomu do těch 3000 seženeš. Nemusí to být žádná brutalita -- máš ten efekt. Tj. nějakej Blackheart, VHT nebo Kustom, co jsou na bazaru, by postačily. Pokud nemáš box, tak máš nejspíš smůlu a budeš na nějaké lampové kombo čekat na bazaru dlouho. Nic nového za ty prachy nebude.
Co se trandů týče, mrkni na Rolandy CUBE.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
velbloudus
Taky už jsem se dočet, že Marshall trandy nejsou žádná sláva
Jde mi hlavně o to, aby ten zvuk nezněl tak hrozně moc lacině. Nemusí to bejt nutně lampa, vzhledem k tomu, jakým způsobem hraju, by snad i ten tranzík sednul líp. Box nemám, vyjma efektu mám jen to, co bylo v F-10 kompletu
Co se Rolandů týče, je kvalita opravdu úměrná ceně? Docela rád bych věděl, jestli stačí ta Micro Cube nebo se vyplatí investovat do CUBE 20XL. Berte prosím v potaz, že nejsem výdělečně činný, dvakrát do roka brigáda, jinak žiju z toho, co dostávám
Docela chválu jsem slyšel i na LINE 6 SPIDER IV 15W a nebo Crate FW15R
Co se Rolandů týče, je kvalita opravdu úměrná ceně? Docela rád bych věděl, jestli stačí ta Micro Cube nebo se vyplatí investovat do CUBE 20XL. Berte prosím v potaz, že nejsem výdělečně činný, dvakrát do roka brigáda, jinak žiju z toho, co dostávám
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Spidera bych nebral. Spousta zvuků a žádný použitelný. Co třeba nějaký Peavey Transtube Series z bazaru? Teď je tam Rage za 1000Kč. Bude to asi lepší než to z toho setu a zbylé peníze si ušetři na něco pořádného.
Pokud bys ten FW15R našel za slušnou cenu (~1500,-), za vyzkoušení stojí. Narozdíl od těch všech hraček tady to má 12" repro a to se počítá.velbloudus píše:Taky už jsem se dočet, že Marshall trandy nejsou žádná slávaJde mi hlavně o to, aby ten zvuk nezněl tak hrozně moc lacině. Nemusí to bejt nutně lampa, vzhledem k tomu, jakým způsobem hraju, by snad i ten tranzík sednul líp. Box nemám, vyjma efektu mám jen to, co bylo v F-10 kompletu
![]()
Co se Rolandů týče, je kvalita opravdu úměrná ceně? Docela rád bych věděl, jestli stačí ta Micro Cube nebo se vyplatí investovat do CUBE 20XL. Berte prosím v potaz, že nejsem výdělečně činný, dvakrát do roka brigáda, jinak žiju z toho, co dostávámDocela chválu jsem slyšel i na LINE 6 SPIDER IV 15W a nebo Crate FW15R
Cena Rolandů je krapet přestřelená, ale když je vezmeš z bazaru, tak je za stejno prodáš. Na jeden jsem začínal a ještě jsem neměl tu čest s nějakým, co by se rozbil. Hraje to na svojí třídu dobře a všestranně.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
-
velbloudus
Tak zase není nutno lovit ceny okolo litru, ty 3k jsem ochotnej do toho dát, jen bych za ně chtěl to nejlepší na domácí hraní. Hlavně aby to mělo reverb a trošku modernější zkreslení
Ale už na něj jsou 2 zájemci (ten druhý jsem já a po mě určitě nezůstane, kdyby ho první nechtěl)
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... dohodou=on
pak je tu tohle za 2500, desitka repro, spousta moznosti, 30W, ja tohle mit v zacatcich tak se zblaznim radosti. i ten metal na tom jde nakroutit.
pak je tu tohle za 2500, desitka repro, spousta moznosti, 30W, ja tohle mit v zacatcich tak se zblaznim radosti. i ten metal na tom jde nakroutit.
S tím souhlasím, sám ho vlastním a za 2500
je to úžasná výbava
.
-
velbloudus
Mě jde hlavně o reverb a trošku modernější zvuk, přestože mám tu SC-2, je ten nekvalitní tranzistor fakt strašně slyšet