mixcontrol - saffire

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
qteck

mixcontrol - saffire

Příspěvek od qteck »

Ahoj,

mám takovej problém, nevím jak vznikl ani proč, dříve to šlapalo podle představ, ale nyní ani ťuk.

O co jde?

Jde o to, že nemohu přesměrovávat vstupy z mikrofonu nebo jiného vstupního zařízení na výstupy podle představ.

Dejme tomu, že mam mikrofon na anlg 1, mam puštěnej fantom, a chci aby mi to co do něj řeknu, lezlo z reproduktoru monitor output 1 - kliknu a jede to, z monitoroutput 1 jedou všechny vstupy když si to navolíte, problém nastane, když navolim, jako výstup monitor output 2 a nebo jinej prostě z výstupů. ani sluchátkové nejdou nic, pouze onen jeden monitor output 1.

proč to netuším, díky za podněty.

http://uloz.to/xGHagXW4/nastaveni-png

přikládám pro ilustraci screenshot na kterém je vidět, vstupní signál na anlg in 2 a následně přesměrování tohoto signálu na výstup sluchátek.

jedště jednou díky, jsem vážně bezradný.
qteck

Re: mixcontrol - saffire

Příspěvek od qteck »

p**i aha, tak jsem teda vůl, sluchátka jsem měl vyplé v rozložení, 3 a 4 výstup. no a druhej reprák prostě nehraje ani když si hraju s přepojování z jedničk na dvojku atd, každopádně jedníčka hraje na obouch vstupech, tak jsem si asi z****l krka :((((((((((((((((

no tak to mi p***r, místo linkáče ze ze zvukovky do repra, tam byl strčenej linkáč z bráchovi kytary, si po sobě zase zapomněl uklidit... bože, já už sepisoval nekrolog...
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 27.07.2013 14:56, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Bez těch vulgárností prosím :-) + sloučení
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“