Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Hendrek »

Aneb, všichni se mi přizpůsobte, já jediný mám pravý a skutečný světonázor. A jsem strašná chudinka a ti zlí lidé na fóru si na mě zasedli. Nikdo mě nemá rád a nechce si se mnou hrát.
Jdi se bodnout. Tvé příspěvky jsou za hranicí slušného chování. Jediný, kdo se tu vymezuje jsi byl vždy ty. Proč asi?
viewtopic.php?f=19&t=37902&p=618300&sta ... ow#p618300
martina72 píše:...
Mušíš hrát a hrát, vole.
....
A to je jen slabý odvar. O přefiknutí a jiných prasárnách, která tu publikuješ ani nebudu mluvit. Je mi z tebe zle, chlape.
Už jsem ti to psal jednou, nikdo tě tu nenutí být. A naprogramovat si jiný "lepší" internet jistě zvládneš levou zadní. Tam si můžeš užít svornosti, rovnosti a bratrství kolik je libo.

Sám se oháníš jaký jsi pedagog a učitel, ale nováčkovi, který se ptá na elementární věc, tu místo odpovědi naservíruješ pod nos svůj životopis v kostce a k dobru přidáš radu jak má žít a kde hledat smysl života. Jednoduše mu odpovědět na konkrétní dotaz, to ne.

P.S.: Omlouvám se, že jsem se tak rozohnil. Doufám, že jsem nezranil něčí city, jen jsem nastavil zrcadlo.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Nevím proč, ale nějak mi to všechno připomíná dalšího našeho růžového:
ricardo píše:nevim celkem jiste co ma znamenat tva otazka, nechtel sem vzbudit dojem že sem profesionalnim opravarem kytar . Na škole nam merili stredni odchylku mereni volnym okem kuli odhadu možnych chyb, bezne se pohybuje v delkove mire tech tvych 0,2mm.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Dělám si rád srandu z lidí, kteří ze sebe, ať už úmyslně nebo neúmyslně, dělají voly. Ale martina72 je unikát, který začíná být nudný - trochu mi připomíná cleverbota; vyzkoušíme pár běžných frází "Jé, ono to fakt odpovídá na to, co píšu!". Pak přejdeme k nějakým komplexnějším věcem, tam se bot začíná ztrácet, a když potom nasadíme nějaký lidský chyták, odpoví nám, že v Bruselu prší.
Přesně takhle martina funguje - tváří se, že rozumí,jakmile se ale zeptáme na nějakou skutečnou informaci, vytáhne na nás programování internetu, desítky let zkušeností a turné po jihoamerických močálech.
Byl bych pro stejné zacházení, jakého se běžně dostává spambotům (které beztak programoval :twisted: ) :? :roll:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Už nemám čas tu číst a šmejdit, ale růžovost toho nicku mě praštila přes oči, tak jsem po něm něco v rychlosti projel.
V kostce - až mě zamrazilo.
Poznávám sám sebe před časem - midlife crisis řešená chlastem jako vyšitá.

Pocem ty žvanile - najdi si žeskou s dětma (pokud nejsi srab) a přestaň tu otravovat.
Nikam to nevede. Fakt.

A já zase du :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pehve

Příspěvek od pehve »

moc držím palce, Pavle!
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

pavel68 to napsal hezky a v našem věku se už nezlobíme, zvláště ne za pravdu (má pravdu). Akorát nevím, jak souvisí ženská s dětma se srabáctvím. To bude dobrý, kluci. Potřebuju jen to, co napsal pehve.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pehve píše:moc držím palce, Pavle!
Hele, von je živej :!:
Díky moc kámo :wink:

http://www.2i.cz/b98b4963b0
martina72 píše:pavel68 to napsal hezky a v našem věku se už nezlobíme, zvláště ne za pravdu (má pravdu). Akorát nevím, jak souvisí ženská s dětma se srabáctvím. To bude dobrý, kluci. Potřebuju jen to, co napsal pehve.
IMHO potřebuješ najít právě tu souvislost, dokud ji nenajdeš, dobrý to nebude.
Držím ti palec chlape, já se z toho vykousal taky. Ale sám, sám bych to nedal.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Hele Honzíku, pocem ty vole.
Neschovávej se za SZ. Mě fakt neohromí výčet tvých možností bab s dětma. Ty potřebuješ padnout na držku aby ti došlo, že 99% tvých šplechtů tady jsou výkřiky o pomoc, a to jsem projel jenom z vlaku. Ty v tom lítáš jako za nároďák, víme oba, že jo. Na co si my dva budeme hrát hele ...
Já prochlastal posledních 15 let, fakt že jo. Taky jsem tu mudroval s trojkou pod kůží, nějakým nedopatřením to tu na chvíli považoval za svůj domov, a ti smradi ze mě měli leda p***l. A to si nemyslím že bych byl nějaký vořezávátko - spousta z nich to nikdy nedotáhne tam, kde já už dávno zapomněl, že jsem byl. To, co tu předvádíš je Road to Hell v přímém přenosu. Byla by tě škoda.
Chceš podat ruku ? Já ti jí rád podám bo to mám za sebou, ale počítej s tím, že jak jsi se svlíkl donaha live, kopnu tě i do držky live. Neboj se toho. Jde jen o první krok. O rozhodnutí ho konečně udělat. Potud o srabáctví, hloupej nejsi.

Dvě technický.

Red Bulle se moc neprs s vystudovaným pedagogem, nesluší ti to. Ač jsem tě vyloženě nemusel, pár věcí, co jsem si po tobě poslední dobou přečetl nebylo zbytečně. Jenže takhle ostruhy nezískáš chlape, mysli politicky kua Halík, politicky :!:

To Nero - Lukáši, dobrá práce chlape. Ale někdy taky ukaž kus člověčiny, bejváš sterilní jak obvaz :!:

A já zase jdu kluci, pa ...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

pavel68 píše: To Nero - Lukáši, dobrá práce chlape. Ale někdy taky ukaž kus člověčiny, bejváš sterilní jak obvaz :!:
Dík, Pavle :) S tou člověčinou je to náročný - fórum je tu se mnou v podstatě den co den už 6 let, člověka to vysaje, hlavně když se čím dál tím hůř přidává nějaká hodnota, která by byla oceněna, staré známé tváře odchází a s novými to je snad těžší a těžší :) Slovy Milana Kundery - život je jinde :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Díky Pavle, že jsi zaskočil a pevně doufám, že si Honza z tvého příspěvku něco odnese.

Nero: Ty nevíš, že PUNK je jinde :twisted: ?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ale vím, proto jsem s ním taky nikdy ani nezkoušel koketovat :-P
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Pánové s ledovým klidem Vás musím upozornit že jste lehce OT a doporučit aby jste tuto debatu ukončili :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Být adminem má své výhody, třeba si stěžovat na uživatele, co si stěžují, to abych nebyl OT, a přitom mi za to nic nehrozí :-D

PetrPeter 1975 - 2008
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Co je být adminem, ví každý, kdo něco spoluzaložil nebo dokonce má vlastní blog a diskusi či forum. Nebo netové noviny. Je to povětšinou radostná, ale vysilující, práce s lidmi, jejich hašteřením, emocemi, technickými potížemi, stále se opakujícími těmi samými dotazy, stále stejnými rádobyvtipnými příspěvky.
Nu, a stále máš určitou vizi, na kterou máš jako zakladatel či admin plné právo, a ty lidi musíš nějak manipulovat, byť jsi založením liberál.
Mimoto to někdo musí platit.
Klobouk dolů před všemi adminy a mody, kteří tohle všechno vychytají!

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Nero píše:
pavel68 píše: To Nero - Lukáši, dobrá práce chlape. Ale někdy taky ukaž kus člověčiny, bejváš sterilní jak obvaz :!:
Dík, Pavle :) S tou člověčinou je to náročný - fórum je tu se mnou v podstatě den co den už 6 let, člověka to vysaje, hlavně když se čím dál tím hůř přidává nějaká hodnota, která by byla oceněna, staré známé tváře odchází a s novými to je snad těžší a těžší :) Slovy Milana Kundery - život je jinde :wink:

Já to vím Luky, já bych to mydlil po hlavách, votom nic.
Neměl bych na to, vím to :wink:

Hele zůstaň stejnej, já půjdu někdy zase kolem a zamručím si na souhlas do kníra, případně zjebu Bulla za prsení anebo vůbec nevylezu. Co už se mnou, se starým wocasem. :roll:

To all.
P.S. těšte se vy košťátka až vyženu pavouky ze snímačů. Už mám zase chuť a klid.
Dáme řeč ....... :!:
martina72 píše:Co je být adminem, ví každý, kdo něco spoluzaložil nebo dokonce má vlastní blog a diskusi či forum. Nebo netové noviny. Je to povětšinou radostná, ale vysilující, práce s lidmi, jejich hašteřením, emocemi, technickými potížemi, stále se opakujícími těmi samými dotazy, stále stejnými rádobyvtipnými příspěvky.
Nu, a stále máš určitou vizi, na kterou máš jako zakladatel či admin plné právo, a ty lidi musíš nějak manipulovat, byť jsi založením liberál.
Mimoto to někdo musí platit.
Klobouk dolů před všemi adminy a mody, kteří tohle všechno vychytají!
Hezky jsi se přitloukl na kříž, a sám.
Co tam máš dál :?:

Nemusíš přesně, stačí tak nějak přibližně.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Znis o dost optimisticteji a min depresivne, nez kdyz jsem te tu naposled "zahlid" Pavle, to me tesi.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

...EDGE... píše:Znis o dost optimisticteji a min depresivne, nez kdyz jsem te tu naposled "zahlid" Pavle, to me tesi.
+ Bejk.
Jen jsem šel kolem kluci, nic víc. Mám doma dvě holky co dokázaly uklidnit všechny moje démony. Mám tu z kytar co jsem nakoupil mladýmu dva kousky, mám tu i kombíčko. Včera jsem konečně našel zpěváka - jednoho z koloušků, co jsem někudy učil současně s mladým. Mám někudy pocit, že ten se nezakecá ...
Dynamickýho bicmena jsem si taky vyhlídl, takže zbejvá ukecat mýho Kubu, aby čapl tlustý dráty a je to. Tam bude asi chvilku problém bo ho začíná bejt docela dost, ale snad to pro fotříka udělá.
Sobota, upe dole, má tam i dvě fotky.

http://southcore.cz/basinfirefest-2013-je-za-nami/

A mi se po těch 15 letech už zase děsně chce. Mám doma klid a podle holek i můžu, klidně prej jo. :wink:
Těšte se, mám v šuplíku poskládáno :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak tuhle debatu, Pavle, můžete kdyžtak přenést do underground/co-vas-v-momentalni-dobe-po ... 13179.html, protože tam to patří rozhodně víc jak sem :wink:

Ať tu zase nemusím řešit stížnosti na to, že někomu OT tolerujeme a jiným ne...

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pavel68 píše:
Red Bulle se moc neprs s vystudovaným pedagogem, nesluší ti to. Ač jsem tě vyloženě nemusel, pár věcí, co jsem si po tobě poslední dobou přečetl nebylo zbytečně. Jenže takhle ostruhy nezískáš chlape, mysli politicky kua Halík, politicky :!:
Jediné, co bych k tomu řekl je to, že nemám rád lidi, co si hrají na něco co nejsou a třeba stěží někdy budou. Toť můj problém s Martinou72 a pak to vytváření dogmat, polopravd a odpovědí, které na nic neodpovídají.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Red Bull píše:
rocky77 píše:
Red Bull píše:Narážky si prosím nech a se Shooterem já nechci mít rozhodně nic společného a ani si podávat ruku v žádném ohledu :idea:

A to Tvoje vyjádření o Shoooterovi je co, když ne narážka??? :shock: Jinému vyčítáš něco, co ihned sám provádíš... Věru divné...
Red Bull píše:
Potrefená husa...

To není narážka o někom, kdo tu teď nedebatuji. Reaguji jen na to, že narážka a vtahování mé osoby do témat, kde se neangažuji je zbytečné. Jsem-li k někomu přirovnáván nebo s někým spojován a nechci, tak mám snad právo se ozvat. Projdi si to pěkně dozadu, jestli jsem něco v této diskuzi k tématu přejíždění domácích mazlíčků psal.

Děkuji.
Prosím admina a ostatní moderátory o vyjádření. Pokud si moderátor dovolí napsat, že přirovnání jeho osoby k jiné je narážka, kterou autorovi "zakazuje", ale vzápětí o té přirovnávané osobě bez obalu napíše, že s ní nechce mít nic společného, je to podle mého pokrytectví... Nebo snad na Red Bulla se nesmí sáhnout, ale on o ostatních smí psát dle libosti? Podle mne dost úlet (bez ohledu na téma té diskuze)...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“