Rád bych ve zkušebně uchytil PA reproboxy ideálně bez vrtání do zdi. Tedy ideálně bez podobných držáků:
http://kytary.cz/bespeco-bp750/HN132944/
Nejlépe jen zavěsil na traverzu u stropu.
Prosím,
máte nějaké tipy na reproboxy co nejlépe uzpůsobené pro zavěšení a nasměrování?
Případně jestli se nevyrábí nějaké úchytné konstrukce, které se jen zavěsí.
Díky moc za tipy.
Reprobox se závěsem
Pravidla fóra
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reprobox se závěsem
Stojany/stativy nepřicházejí v úvahu?
RCF ART (312A) mají poměrně dost závěsných bodů. Uděláš železný rám na přišroubování na ty dva na bocích (záležitost, kterou mi v železářství udělali na míru za pár šupů), za ten rám pak přichytíš na traverzu. Jak, to už je na tobě, možností je spousty.
Nebo místo rámu tohle http://eshop.prodance.cz/ac-eb4x/d-90291/ a přichytit třeba takovými těmi ocelovými lany, ale oproti rámu se budou možná trochu hůř směrovat
LTH
RCF ART (312A) mají poměrně dost závěsných bodů. Uděláš železný rám na přišroubování na ty dva na bocích (záležitost, kterou mi v železářství udělali na míru za pár šupů), za ten rám pak přichytíš na traverzu. Jak, to už je na tobě, možností je spousty.
Nebo místo rámu tohle http://eshop.prodance.cz/ac-eb4x/d-90291/ a přichytit třeba takovými těmi ocelovými lany, ale oproti rámu se budou možná trochu hůř směrovat
LTH
- Jens Ludwig
- Odborník
a podobný závěsný oko koupíš i v železářství asi tak 10x levnějc - jen na tom nebudeš mít odlitek RCF 
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jak už psali kolegové, dají se věšet reproboxy různě.
Pokud tedy nemůžeš z nějakého důvodu použít stativy (což by pro vás myslím bylo nejlepší), a pokud reprobox nemá matice pro závěsná oka, dají se použít i plochá lana. Ale pozor, né za madla, ty v tomto případě jen drží balanc. Je potřeba lano podvléct pod celý reprobox - viz obr. dole. (použit ze zvukařiny
)

Pokud tedy nemůžeš z nějakého důvodu použít stativy (což by pro vás myslím bylo nejlepší), a pokud reprobox nemá matice pro závěsná oka, dají se použít i plochá lana. Ale pozor, né za madla, ty v tomto případě jen drží balanc. Je potřeba lano podvléct pod celý reprobox - viz obr. dole. (použit ze zvukařiny

Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
To bych nerozdejchalJens Ludwig píše:... jen na tom nebudeš mít odlitek RCF
LTH