Vaše oblíbené aparáty
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Pokud táhneš ka marshall tak ti ai nejlíp sedne to IMG. Ikdyž si žíkal že JCM2000 co má ten váš 2. kytarista se ti nelíbí ne? Mě teda taky ne ale na img sem nehrál ale myslím že by to mohlo být tý 2000 podobný tedaframikoin píše:tak ja az budem hrat koncerty, tak si koupim bud Valvekinga, IMG Stage Line nebo Carvina. nic zasadne vysnenyho nemam, i kdyz takovy vintage Marshall...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mno, s JCM2000 se ten img podle mě nedá srovnat...já bych řek že je to taková "tvrdší" osmistovka....jako,prostě víc zvukem k single rectifieru co má zvuk jak třeba mistr vasheek v punk floid (prostě mezi JCM800 a mesouturbo_MaCk píše:Pokud táhneš ka marshall tak ti ai nejlíp sedne to IMG. Ikdyž si žíkal že JCM2000 co má ten váš 2. kytarista se ti nelíbí ne? Mě teda taky ne ale na img sem nehrál ale myslím že by to mohlo být tý 2000 podobný tedaframikoin píše:tak ja az budem hrat koncerty, tak si koupim bud Valvekinga, IMG Stage Line nebo Carvina. nic zasadne vysnenyho nemam, i kdyz takovy vintage Marshall...
Ale souhlasim že jestli táhne k marshall, šel bych do toho IMG...já bych do ní šel teda tak jako tak, pač jí žeru, ale to je už věc jiná
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no něco mez rectou a 800 je krapet divnej názor... konstukčně uplně jiný.... to by muselo mít 2 prampu a konce... No IMG vychází z marhall....
vybral sis 'spatne' apec, protoze Bandit je zrovna jeden z mala tranzistoru, ktery snesou primy srovnani s lampou a neni to uplny nebe-a-dudy 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Mno je to trochu nebe a dudy..ale prostě,jako marshall to nezníturbo_MaCk píše:no něco mez rectou a 800 je krapet divnej názor... konstukčně uplně jiný.... to by muselo mít 2 prampu a konce... No IMG vychází z marhall....
Mno,mi se líbí i zvuk mýho laney víc jak JCM2000Wohma píše:vybral sis 'spatne' apec, protoze Bandit je zrovna jeden z mala tranzistoru, ktery snesou primy srovnani s lampou a neni to uplny nebe-a-dudy
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nepřeháněj to zas takšpatná ta 2000 neníMrDuck píše:Mno,mi se líbí i zvuk mýho laney víc jak JCM2000Ale zase bych to asi vyměnil, nýbrž těch 35 tranzistorovejch wattů mi prostě na koncertování ňák nestačí :/
-
JOHNY Swamp Inc.
Asi bych se dost rozhodoval mezi Laney GH50L, JCM 800 2204 US verzí a Mesa Caliber 50+, ale nejlíp kombinace JCM 800 / Caliber+ přez stereo chorus, ale na to asi jentak mít nebudu, to je pak ale zvouček
)
Momentálně mi ale stačí bohatě muj Marshallovskej SS Ráček, jsem s nim nadmíru spokojenej

Momentálně mi ale stačí bohatě muj Marshallovskej SS Ráček, jsem s nim nadmíru spokojenej

Používám jen nick "Swamp"
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tebe sem tu dlouho neviděl!!! Pro nezasvěcené, myslí tu polovodičovou břečku od CRATESami píše:Já asi nemusím říkat svoji nejoblíbenější značku
Naposledy upravil(a) turbo_MaCk dne 22.12.2007 19:36, celkem upraveno 1 x.
Já myslel, že Sami je kluk...turbo_MaCk píše:tebe sem tu dlouho neviděl!!! Pro nezasvěcené, myslý tu polovodičovou břečku od CRATESami píše:Já asi nemusím říkat svoji nejoblíbenější značku
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::