No, tak pokud nepotrebujes stereo, tak by Tvoje reseni melo s tim Thomannem krasne stacit i na hlasitejsi hudebni styly. Samozrejme jako odposlech ke klavesam, nikoli jako ozvuceni, jak to pouzivam ja... Jo, a co se tyce te male citlivosti linkoveho vstupu, tak bych to vrazil do vedlejsiho mikrofonniho vstupu, kde je citlivost vetsi (konektor stejny, jen je treba zesilovat opatrneji...)neibour píše:Chtel bych vedet, priblizne jaky vykon komba je dostacujici pro pouziti jako odposlech klaves do kapely na ziva vystoupeni. Kombo hodlam pripojit naprimo do klaves pres linkovy vystup (mimo mix) a druhy linkac pujde do mixu. Pokud koupim ten levny Thomannuv 120 w odposlech, neni riziko ze bude mit malou vstupni citlivost a bude hrat potichu ? Myslim, ze to bylo vytykano, bohuzel v navodu od Thomanna vstupni citlivost uvedena neni.
Dal me taky zajima, proc je kytarove kombo ( levnejsi) nevhodne pro klavesy, kdyz oba nastroje maji priblizne podobny frekvencni rozsah a proc kytarova komba nemaji hornu a klavesova ano.
Jo a jeste dodatek k problematice proc je klavesove kombo jine nez kytarove. Stage piano ma tonovy rozsah jako klasicky klavir, tzn. pres 7 oktav, to je rozsah od baskytary po pikolu. V tomto aspektu se mu kytara nema sanci vyrovnat. Vzdyt i klaviatura 61 klaves ze samohrajek ma vetsi rozsah, nez kytara. Proto jsou klavesova komba komplikovanejsi, protoze zvucit klavir v plnem rozsahu je neco jako zvucit baskytaru, kytaru a housle dohromady...