Trvání: 5. sprna - 12. srpna
Nešvilský krůžek – Já se vrátím
Nevers – Tři císaři
Sparking Fuse – Eminence Grise
Starý fóry – Rock Hill
The Hrozenband – Garde
Yethell – Proti všem
Zakaz vězdu – Tak to je
Nevers – Tři císaři
Sparking Fuse – Eminence Grise
Starý fóry – Rock Hill
The Hrozenband – Garde
Yethell – Proti všem
Zakaz vězdu – Tak to je
Tenhle pocit bys z té kapely měl v jakémkoli z 5 kol...tele.kom píše:Starý Fóry se žánrově celkem vymykají (až si skoro říkám, jestli do tohoto kola vůbec patří)
No, ono je to tím, že celkově Hudební fórum jako takové je útočištěm asi jen hudebníků určitého směru, jak tak koukám, ze zúčastněných je tu 99% rockových muzikantů. Což je škoda, protože hudební svět je mnohem pestřejší. Ale protože ovlivnit to asi nejde, nemá cenu se tím moc zabývat. Já osobně bych klidně v hitparádě viděl jakýkoliv žánr, třeba cimbálku nebo dechovku..Nero píše:Tenhle pocit bys z té kapely měl v jakémkoli z 5 kol...tele.kom píše:Starý Fóry se žánrově celkem vymykají (až si skoro říkám, jestli do tohoto kola vůbec patří)
Rozhodně, ale to záleží jen na těch, kdo se rozhodnou účastnit sePotok píše:Já osobně bych klidně v hitparádě viděl jakýkoliv žánr
Ne že bych byl nějaký velký znalec české populární hudby, ale kromě Gotta si nevybavím nikoho, kdo by šel takovou cestou. Navíc nezapomínej na to, pro jaké publikum hudba v angličtině je. Buď se můžeme optimisticky tvářit, že tomu rozumí, takže je to zaujme tak jako tak, nebo trochu realističtěji předpokládat, že textu nepřikládají větší roli, takže je jedno, jakou řečí se to do nich hustí.Potok píše:Zpívejte pro svoje sousedy, když je zaujmete, zpívejte pro přespolní a když zaujmete i je, zamiřte do světa. Dělat to obráceně a začít rovnou angličtinou útokem na Hollywood mi přijde nesebekritické..
..Však taky kdo krom Gotta někam došel ??Nero píše:kromě Gotta si nevybavím nikoho, kdo by šel takovou cestou.Potok píše:Zpívejte pro svoje sousedy, když je zaujmete, zpívejte pro přespolní a když zaujmete i je, zamiřte do světa. Dělat to obráceně a začít rovnou angličtinou útokem na Hollywood mi přijde nesebekritické..

Tak dobře Nero. Když chceš...Nero píše:..Navíc nezapomínej na to, pro jaké publikum hudba v angličtině je. Buď se můžeme optimisticky tvářit, že tomu rozumí, takže je to zaujme tak jako tak, nebo trochu realističtěji předpokládat, že textu nepřikládají větší roli, takže je jedno, jakou řečí se to do nich hustí.Potok píše:Zpívejte pro svoje sousedy, když je zaujmete, zpívejte pro přespolní a když zaujmete i je, zamiřte do světa. Dělat to obráceně a začít rovnou angličtinou útokem na Hollywood mi přijde nesebekritické..