já když vidím Ovation tak trnu hrůzou. Na krásný pěkný voňavý kytárce je zadní plast naprostá hrůza. Blbě se na to hrajě a je to zkrátka proti přírodě.
Myslis na akustikach? To zas mne sa celkom paci, pretoze hravam iba na elektriku a tie Ovationy mi lepsie padnu do ruky ako klasicke tvary akustik, ked uz si nahodou na daku brnkam v obchode
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Taky se mi nelíbí takové ty heavy kytary, hlavně od Riche, ale ani třeba Včka moc nemusím a na druhou stranu zase ani straty. Nejradši mám asi telata a les pauly
nevim co mate , ja B.C Rich tvary vsechmy uplne zeru , a V a hard and heavy se mi taky hodne libi ale uplne nejvic se mi hnusny telecaster mi pripada jako kdyby nekdy ujela kytararovy ruka a vzniklo mu todle a nekdo si to koupil a vodty doby se to vyrabi .... humus proste ... blee-eee
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
a jeste se mi nelibej tu tlusty a kulaty explorerky a flyin v od Epiphone a Gibson , hraje to sice pekne ale je to skaredy a vypada to jako moje tlusta mama
Ginie píše:a jeste se mi nelibej tu tlusty a kulaty explorerky a flyin v od Epiphone a Gibson , hraje to sice pekne ale je to skaredy a vypada to jako moje tlusta mama
Jestli je pravda že tvoje mama vypadá jak Exp a Flájin Ví tak to musí být kočka
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Ginie píše:a jeste se mi nelibej tu tlusty a kulaty explorerky a flyin v od Epiphone a Gibson , hraje to sice pekne ale je to skaredy a vypada to jako moje tlusta mama
Kdyby to tvoje máma četla tak asi bude litovat že tě porodila.Btw. ten washburn co máš na cestě se mi absolutně nelíbí
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Kdyby to tvoje máma četla tak asi bude litovat že tě porodila.Btw. ten washburn co máš na cestě se mi absolutně nelíbí
Jo a je
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Joey píše:No mě třeba připadá tvoje Z4ka jako extrémní tvar a Explorer a Včko mi nepřipadá nijak extrémní ...jsem totiž klasik!
Hlavně po ránu, že?
Z42 se mi moc extrémní nezdá. Pojďme si prosím definovat pojem 'extrémní tvar kytary', ano? Extrémní tvar beru jako něco, co se absolutně vymyká běžnému tvaru. Z42 je zploštělé LPčko. To se mi nezdá moc extrémní...
(A Včko se už dloouho nepovažuje za nestandardní tvar...)
teda taky bych se radil mezi klasiky a nejen po ranu. extremni je pro me napr. skoro cela produkce B.C.Riche. Vcko a Explorer v Gibsonove podani jsou extremni klasiky
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Sakraa ja Flyin V a Explorerky upe zeru , nejvic ze vsech , ale treba od ESP , Jackson a jineee .... ale ne presne ty od Epiphone , Gibson a dalsi .... proste ty tlusty , zakulaceny hrany a tak ... tvar je to hezkej ale to vokolo jak to udelal , ty Gibson a Epiphone , to sou upe zpraseny kytary , ale dela to zase luxusni LPcka