Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
krpec
Kontaktovat uživatele:

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od krpec »

Cort evl-z4, .012 Ernie Ball struny -> na doma buď iRig do iPhone 5 nebo 10W Ibanez kombíčko, do zkušebny je zrovna na cestě Bugera 6262 Infinium, ke které ještě musím přikoupit box. :)
If you don't live for something, you'll die for nothing...
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Smrťokvítek píše:no lákadlo to je ale měl jste někdo nějakou tuhle faded v ruce? Má to strašně široký krk. Mě to moc příjemné do ruky nebylo. :(
Hele, já mám Standarda a to je taky padesátkovej krk. Hraje se mi na to naprosto luxusně. Spousta lidí říká, že je to poleno (a maj pravdu), ale mně to vyhovuje. Drží se mi to líp, než tenký krky. Tohle je totiž první kytara (teda po španěle), u který neřeším, co s palcem u levý ruky. Třeba u dvanáctky akustiky s tím mám větší problém. Došel jsem k závěru, že pokud někdy budu pořizovat další kytaru, tak ale musí mít taky tlustší krk... Zatím jsem nenašel jinej typ, kterej by mi seděl víc (relativně tenkej u Exploreru byl v porovnání s tímhle hrůza).
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

momentálně poslední stav: kabel dále pokračuje do starýho tranďáku peavey
Obrázek
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
dam77

Příspěvek od dam77 »

čau, sice jsem ji nedávno dával do sekce kytary Schecter, ale třeba se někdo mrkne ze zvědavosti i tady. :wink:

Po cca 14 dnech od nákupu to vypadá, že budeme kámoši.

info:
http://www.schecterguitars.com/Internat ... -6-FR.aspx

Mějte se.
Přílohy
2013-06-04-085.jpg
2013-06-04-084.jpg
starter

Příspěvek od starter »

Také se pochlubím. Já se POKOUŠÍM :D hrát na Cort M600 v tém nej sexy barvě a na kombíčko Roland Cube 15W
Přílohy
14.JPG
11.JPG
10.JPG
Hooker

Příspěvek od Hooker »

Ahoj.
Dnes som na SK kúpil túto kópiu Les Paula. Nepozná niekto? Na snímačoch nie je výrobca,ani o dreve nemám potuchy. Minimálne hraná,mali ju vyrobiť dvaja borci tuším z Trnavy,dnes žijúci v USA. Celomasív,vyčistil som ju,nové struny, hrá ako odtrhnutá z reťaze.
Přílohy
IMG_0701.JPG
IMG_0697.JPG
IMG_0696.JPG
noha

Příspěvek od noha »

Můj koutek :)
Marshall jtm 45 kopie+2x12 celestion classic lead
Custom strat ( 62' tělo bahenní jasan,krk 66' javor s velkou hlavou nalakován Tru-oil,snímače fender custom shop texas special,hardware gotoh)
Squier vintage modified telecaster special (krk a krkový snímač z jazzmastera)
pedalboard : Fulltone 70' fuzz,ehx germanium OD,modtone coliseum reverb,ehx memory toy
Přílohy
P1537[01]_14-07-13.JPG
Fender 2007 US Telecaster (SD Lil'59, Dimarzio PAF 36 Ann.), Mesa Stilleto Deuce MK1, Orange HP8 412, Peavey 6505 USA, Marshall Origin, Boss Katana, Pedalboard a kraviny okolo
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Spousta krámů a tak...
Obrázek
Ostrá sestava je Gibson SG Special '96 + Marshall JCM 2000 TSL 601 + Furch JCV 61(? Asi. Model si dávno už přesně nepamatuju).
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
kytarová nula

Příspěvek od kytarová nula »

ahoj vlastním kytary španělku ale ta mně nejak moc nenalnovala dobrím pocitem a proto sem se rozhodl virobyt elektrickou kytaru tipu les paul jenže nigde sem nesehnal otřebnou šblonu pro vírobu a taak sem stvořil jen imitci les paul jedno snímačovou humbucker u kobylki ale ten další problém je jak se naučit hrát n obje mé kytary stačili by mi jenom základy na eektriku a akustiku pokud něgdo poradí jak budu mmoc vděční
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

A co takhle s češtinou, s tou bys poradit nechtěl? :)
Tady na fóru najdeš jak dostatek informací pro samouka, tak i kontakty na učitele, kteří ti mohou s učením pomoci.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Bummer píše:A co takhle s češtinou, s tou bys poradit nechtěl? :)
Tady na fóru najdeš jak dostatek informací pro samouka, tak i kontakty na učitele, kteří ti mohou s učením pomoci.
Tohle bude ten exot co maluje Opraski s Ceski Chistorje. A zjevne si nedela srandu a nepise to tak schvalne :lol:
Br00talz
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

kytarová nula píše:ahoj vlastním kytary španělku ale ta mně nejak moc nenalnovala dobrím pocitem a proto sem se rozhodl virobyt elektrickou kytaru tipu les paul jenže nigde sem nesehnal otřebnou šblonu pro vírobu a taak sem stvořil jen imitci les paul jedno snímačovou humbucker u kobylki ale ten další problém je jak se naučit hrát n obje mé kytary stačili by mi jenom základy na eektriku a akustiku pokud něgdo poradí jak budu mmoc vděční
1) Tady jsi OT (neboli off topic, neboli mimo téma, což je proti zdejším pravidlům).
Odpovědi hledej zde: search.php?keywords=les+paul&terms=all& ... mit=Hledat
2) Pokud po někom chceš, aby ti odpověděl na tvůj dotaz, tak se nejdřív musíš zamyslet nad tím, zda je tvůj dotaz vůbec pochopitelný/srozumitelný. V tom ti může do značné míry pomoci gramatika (nejlépe česká). Tvůj dotaz se opravdu nedá číst a od odpovědi odradí i někoho ochotného, kdo by ti rád pomohl. Pokud tohle nechceš respektovat, smiř se s tím, že pokud na tebe bude někdo reagovat, tak jen podobným způsobem, jako kolegové výše :).
karel-d

Příspěvek od karel-d »

Demilich píše:Tohle bude ten exot co maluje Opraski s Ceski Chistorje. A zjevne si nedela srandu a nepise to tak schvalne :lol: Br00talz
To není on, chybí tam "BOT". :D
Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
EvilMind
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvilMind »

Musím se pochlubit, ale je to čtyři dny zpátky, co se můj arzenál rozrostl o největšího mazlíčka :)
DSC_0338[1].jpg
DSC_0340[1].jpg
Udělal jsem si velikou radost a hlavně na dlooouhou dobu uzavřel svojí otázku kytar :D
Fender Blues Deluxe, BBE Green Screamer, TC Electronics Polytune, EHX Soul Preacher, Fender Stratocaster 50', Fender USA Standard HH, Alvarez RD110
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

upřímně závidím, prostě dokonalost...
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Souhlasím s bubbucim, jedna z nejhezčích Ibanez co jsem viděl a hlavně s pevnou kobylkou :D. Nebyla tak před necelým půl rokem na bazaru? Moc se jich asi neobjevuje v ČR v tomhle provedení ne?
tomaskra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomaskra »

RE: BUMMER DEMILICH HENDREK.
On zas tak úplně OT nebyl. Pokud jsem to zašifrování dobře pochopil píše, že si vyrobil kopii Gibsona na kterého hraje. Jen bohužel nepřipojil fotku. Ta by v tomhle případě měla větší váhu, než pověstných tisíc slov. Třeba je lepší kytarář než lingvista. :D :D Dyslexie je hold sviňa. :D Bodré podoledne všem.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

tomaskra píše:...On zas tak úplně OT nebyl...
kytarová nula píše:...ale ten další problém je jak se naučit hrát n obje mé kytary stačili by mi jenom základy na eektriku a akustiku pokud něgdo poradí jak budu mmoc vděční
Já jsem to (ne)pochopil jasně. Žádost o radu, jak na to hrát nepatří sem. Bohužel, pokud byl záměr příspěvku jiný, měl být formulován jinak, nezlob se na mě. Nejsem telepat :).
tomaskra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomaskra »

No souhlas - ta věta na konci je trochu mimo. Teď koukám, že to byl jeho první a jediný příspěvek na tomhle fóru. Něco mi říká, že možná poslední. :D :D

Abych nebyl OT já. Hraju na to co mám zrovna ve výrobě. Takže se to dost střídá. No a když není nic ve finálním stavu vezmu za vděk Cortem M 200, který jsem koupil dceři, ale teď stojí v koutě, protože ji kytara nebaví.
EvilMind
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvilMind »

Bejk píše:Souhlasím s bubbucim, jedna z nejhezčích Ibanez co jsem viděl a hlavně s pevnou kobylkou :D. Nebyla tak před necelým půl rokem na bazaru? Moc se jich asi neobjevuje v ČR v tomhle provedení ne?
Mám jí právě z hudebního bazaru, je to možná přes dva měsíce zpátky, jenom se protáhlo, než jsme měli s prodejcem čas se setkat :) Ještě tam pobíhala, možná pobíhá ta samá, ale v provedení Natural, ale tahle modrá je prostě nádherná. Navíc původní majitel na ní hrál jen doma, takže krom opravdu lehounce "ochmatané" kobylky je vlastně nová, bez škrábance, pražce prakticky nedotčené. Za 22 000,- nádhera :)
Fender Blues Deluxe, BBE Green Screamer, TC Electronics Polytune, EHX Soul Preacher, Fender Stratocaster 50', Fender USA Standard HH, Alvarez RD110
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“