Studiová sluchátka kolem 2000

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Re: Studiová sluchátka kolem 2000

Příspěvek od viwalda »

samozřejmě simulaci repra kombo nemá,ale už mám AKG K 403 doma a jsem téměř spokojen.
Zvuk sice je basovější,a le jen lehce basovější ne přebasovaný, jako u jiných, co jsem u známého zkusil(myslí, že nějaké Koss). Na mé cvičení mi to stačí a na poslech hudby také...když osolím kombo tak mi to uši rve slušně.
za ten peníz jsou to asi dobrá sluchadla...Na hlavě sedí, jak p***l na hrnec, zvuk je skorem podobný svému původnímu, akorát ten plastový mechanismus a hlavně ten kabílek so z toho vede je na chvilku počítám... Ale jinak jsem spokojen a stejnak muž si teď nemůžu stěžovat,,, :D
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

zrovna tu mam na stole nejaky (mensi) sennheisery rady PX (jedny otevreny a jedny uzavreny, 100-II a 200-II), a nevybral bych si asi ani jedny. kdybych musel, tak ke kytare ty otevreny, a jako prenosny mozna ty uzavreny (ale chtel bych od nich zvuk o trochu blizsi tem otevrenejm) ... a akorat sem si vzpomel na tebe, protoze me napadlo, ze priste radsi zkusime ty AKG nebo A-T.
rydlis

Příspěvek od rydlis »

Slušně hrajou sluchátka Sennheiser, teď ale nevím jestli se vejdeš do 2000,-
zaměřil jsem se na kvalitní stylová sluchátka
Sektor

Příspěvek od Sektor »

rydlis píše:Slušně hrajou sluchátka Sennheiser, teď ale nevím jestli se vejdeš do 2000,-
Dle tvého (celkově prvního) příspěvku a reklamy ve tvém podpisu se chceš asi na fóru jen provětrat co ? :-)

... nicméně, dobré Sennheiser do 2000 Kč pořídí zcela bez problémů a například Sennheiser HD 449 stojí 1880,- Kč a nemám jim co vytknout.
Acoustic, electro-acoustic and electric guitar. Piano, Zoom H4n & Zoom H1 V2, flute, harmonica and other musical instruments.
templary

Sluchátka do 2000Kč

Příspěvek od templary »

Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu co si mám koupit za sluchátka momentálně mám sluchátka Koss porta pro a chtěl bych něco s podobným zvukem a aby i desing za něco stál a cenové rozhraní asi do 2000Kč
předem díky za pomoc
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 6.08.2013 20:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem.
Letho
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka do 2000Kč

Příspěvek od Letho »

Tak především to závisí na zdroji hudby, prostředí a dalších subjektivních požadavcích.
Třeba do hlučných prostředí bude mít útlum přednost před pohodlným nošením. V (domácím) studiu ti zase bude útlum putna, budeš preferovat rovný frekvenční rozsah.

Koukni na nabídky eshopů, rozveď trochu jak si je představuješ, pro co je chceš, atd..

LTH
templary

Příspěvek od templary »

Venkovní nošení na pouštění mp3, filmů..
Letho
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letho »

templary píše:Venkovní nošení na pouštění mp3, filmů..
Jestli nebudou na tvůj vkus moc velká tak tyhle http://eshop.prodance.cz/hd1200-black-orange/d-94686/ má bratranec k PC. I k mp3 přehrávačům mají sušný zvuk.
Jinak u sluchátek je nejlepší si je rovnou vyzkoušet v obchodě, tady můžeme jen radit, co se líbí a vyhovuje nám, to ale nemusí vyhovovat tobě - napříkad tě budou moc tlačit, nebo ti prostě nesednout zvukem.
LTH
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“