Kabely Widara (Spirit XXL, Amphenol)

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Kabely Widara (Spirit XXL, Amphenol)

Příspěvek od rotten77 »

Čau,
mám v plánu kupovat nové kabely, protože to je snad to poslední, co mi schází k dokonalosti :-D a tak nechci šlápnout vedla. Narazil jsem na kabely od Widaru: http://www.widara.com/cs/vyrobky/katego ... i-kabely/1

Podle recenzí vypadají dobře, tak bych se chtěl zeptat, jestli s nima nemáte zkušenosti, nebo jestli by někdo za podobnou cenu doporučil něco lepšího? Jedná se mi jak o dlouhý kabel, tak o propojky mezi efekty. Dřív jsem uvažoval o Guerilla kabelech od Danyho (Boogiestan).

casey

Re: Kabely Widara (Spirit XXL, Amphenol)

Příspěvek od casey »

Ja mam Sommer cable Spirit xxl co je ten isty kabel ako davaju Widara mozem vrelo odporucit. Predtym som si presiel kablami planet wawes az po najvyssie rady Cordial a Spirit xxl je zatial to najlepsie co som mal.
ESP LTD MH 350 NT
Ibanez RG 470
Cort B4 OPM
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabely Widara (Spirit XXL, Amphenol)

Příspěvek od bubucci »

casey píše:Ja mam Sommer cable Spirit xxl co je ten isty kabel ako davaju Widara mozem vrelo odporucit. Predtym som si presiel kablami planet wawes az po najvyssie rady Cordial a Spirit xxl je zatial to najlepsie co som mal.
taky používám sommer xxl. Za ty prachy, co to prodává Widara, to nemá chybu. XXL stojí kolem 65kč/m a dá se objednat jenom z hudebniraj /aspoň v době, kdy jsem ho kupoval/ tam si berou navíc 80kč za balné :shock:
MIran

Kabely WIDARA

Příspěvek od MIran »

Jenom bych se chtěl podělit o zkušenost. Narazil jsem na kabely Widara a musím říct že jsem příjemě překvapen jak kvalitou kabelů tak přístupem firmy. DOPORUČUJI !
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 13.08.2013 12:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabely WIDARA

Příspěvek od rotten77 »

MIran píše:Jenom bych se chtěl podělit o zkušenost. Narazil jsem na kabely Widara a musím říct že jsem příjemě překvapen jak kvalitou kabelů tak přístupem firmy. DOPORUČUJI !
Jj, já mám nakonec 2x Spirit a jednu delší propojku na efekty (Widara SW). Skvělý zvuk, žádný brum navíc, prostě kvalitní kabel za bezkonkurenční cenu.
MIran

Re: Kabely WIDARA

Příspěvek od MIran »

rotten77 píše:
MIran píše:Jenom bych se chtěl podělit o zkušenost. Narazil jsem na kabely Widara a musím říct že jsem příjemě překvapen jak kvalitou kabelů tak přístupem firmy. DOPORUČUJI !
Jj, já mám nakonec 2x Spirit a jednu delší propojku na efekty (Widara SW). Skvělý zvuk, žádný brum navíc, prostě kvalitní kabel za bezkonkurenční cenu.
To mě nejvíc překvapilo, že absolutně zmizel brum ! Před tím jsem měl Bespeco za stejnou cenu a rozdíl je neuvěřitelnej...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“