Vazbení

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

To jsem rád že jsem to tak s vaší pomocí vymyslel :P
jo jinak co když tam budou ty dvojité země? to bude hučet jo?
Final Frontier
epislash

Re: Vazbení

Příspěvek od epislash »

ten snímač se do toho vosku ponoří uplně celý?
novic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novic »

Zdravím... mám takový problém se snímači, hlavně s krkovým, všiml sem si že sníma i např. klepání do těla kytary atd, při vyšší hlasitosti začne nechutně pískat. Kontroloval sem jestli je zavoskovaný a je. Vůbec nevím co s tím :-(

... Ted sem s tím ještě experimentoval a když dám volume poťák na 7 tak to pískat přestane, uplně... Když přejedu ten práh 7 tak to zaškrvrčí a začne to pískat. Jsem z toho zmatený :D
Kytary: EPIPHONE LES PAUL BLACK BEAUTY (korea), FOKUS Les Paul (EMG 81 - bridge) AXL HEADLINER
CORT
AD810 CREMONA 1971 Dreadnought vlastní výroby
Kombo: PEAVEY BANDIT 112l TRANSTUBE, Crate Flexwave 15w
Krabička: Marshall Jackhammer, Fab Metal Distortion, NuX - Time Core Delay
MULTIEFEKT: KORG AX1500G
http://bandzone.cz/morfetamin
http://bandzone.cz/astaroth
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Moc gainu, to je úplně normální, samozřejmě, že záleží i na kvalitě snímačů a aparátu, ale hvízdají i lepší snímače a aparáty, když tam narveš moc gainu...
epislash

Příspěvek od epislash »

mě většinou vazbí jen na kanálu solo,které mám na zesilovači (takže se to hodí vyloženě jenom pro přechod na sólo), jinak mi vazbí jenom kobylkový snímač
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Zdravim mistni odborniky,v rychlosti jsem to tu projel a vypada to ze jsem ve spravnem vlakne.Aparat totiz putoval do zkusebny a tam se ukazalo ze na hratelne hllasitosti mi piska kytara,i kdyz struny tlumim.Mam petikilo ibanez,s puvodnimi v7-v8,ani nevim jestli jsou voskovane.Kamarad mel podobny problem s v podstate stejnou kytarou,akorat o rok mladsi,uz vyrobenou se znackou prestige a vylepsenou o snimace ibz/di marcio.Piskalo mu to,jeho tehdejsi basak mu to zalil voskem a bylo po problemu.Mam uvazovat o voskovani?To se u ibanezu nedela,kdyz RGcka jsou predurceny k tomu hi gainu?Diky za rady :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty Véčka by snad zavoskovaný měly být, i podle vyjádření lidí, co je rozebírali.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Stanley Glazoff

Nero píše:Ty Véčka by snad zavoskovaný měly být, i podle vyjádření lidí, co je rozebírali.
Aha,tak na zkousce jeste pujcim kytaru od kolegy,jestli na mem aparatu bude piskat take,ten tam ma tusim nejaky R.M.ka.Kdyz to opravdu nejsou snimace,muze to piskani zpusobit treba nejaka z lamp v preampu?Ten mam z druhe(prinejmensim :) )ruky,takze nevim jak jsou stare.Jeste me napada kabel,ale to zjistim snadno,pujcim si i ten :D Jo,a pregainovano take nemam,snad jen vysek jsem tam dal trochu vic,abych to srovnal s Randallem co rve z druheho rohu a presence nemam.Takze nic jineho me nenapada,kdyz to nebudou snimace,tak kabel,lampy,nebo si pohrat s nastavenim,muze to byt jeste nekde?
epislash

Příspěvek od epislash »

Spíš tu napiš co máš za aparát, můžeš ho mít třeba i bez gainu, zato vytavené volume nebo jiné věci...
Stanley Glazoff

No mam stary digitech 2112,zatim to zenu pres doma delany trandak,az nasetrim,tak najdu neco zajimavejsiho :oops: :D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“