Peavey vs. Hartke vs. Ibanez
Pravidla fóra
Peavey vs. Hartke vs. Ibanez
Zdravim,
potreboval by som poradit s vyberom komba. Povodne som mal vybrate Kustom Dart 10 ale ten sa uz neda zohnat. Zhanam kombo do 2000Sk a rozmyslam nad
Peavey BACKSTAGE TransTube
http://www.musiccenter.cz/Peavey-BACKST ... erie:17193
alebo
Hartke G10
http://www.musiccenter.cz/Hartke-G10-Ky ... omba:27617
alebo
Ibanez IBZ10G
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-IBZ10G ... tary:16122
ja by som bral asi ten ibanez, ale beriem kazde nazory. Dakujem
potreboval by som poradit s vyberom komba. Povodne som mal vybrate Kustom Dart 10 ale ten sa uz neda zohnat. Zhanam kombo do 2000Sk a rozmyslam nad
Peavey BACKSTAGE TransTube
http://www.musiccenter.cz/Peavey-BACKST ... erie:17193
alebo
Hartke G10
http://www.musiccenter.cz/Hartke-G10-Ky ... omba:27617
alebo
Ibanez IBZ10G
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-IBZ10G ... tary:16122
ja by som bral asi ten ibanez, ale beriem kazde nazory. Dakujem
Já osobně bych asi šel do toho peavey, ale jenom pro to, že tý značce věřím a je solidní, jinak s žádným z těch komb nemám zkušenost.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upravil sem ti překlep v nadpisu threadu.Jinak se mi nejvíce páči to peavey. 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
bud do peavey, nebo do hartke, ale na to hartke si zahraj, jak se ti budelibit, ibanez bych zavrhl hned
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
To je těžký, myslim že snad nikdo tady na ty komba nehrál, ale když se ti nebude líbit, máš možnost ho vrátit.Gosty píše:no ono ani velmi nemam sancu si na nom zahrat, objednavam cez internet, preto sa chcem poradit
Já bych řekl že to bude to samé, oba mají 6,5 reprák, 2 kanály, vstup na cd, akorát peavey má navíc dva vstupy Low a High.Gosty píše:to je pravda, ale dokym ho vymenim potrva to dalsi mesiac uz mesiac ma natahuju s tym Kustom Dart 10 a uz ho aj vyradili z ponuky tak rozmyslam ci je lepsie to Peavey ako Kustom aby som zmenil objednavku
Nemáš zač, kdyžtak potom můžeš poreferovat, jak to hraje...Gosty píše:tak asi potom zoberiem ten Peavey, vdaka za pomoc
já na peavey hrál
na toho ibaneze taky
pred rokem kdyz sem kupoval prvni kytaru a chtel k tomu kombo
ale to sem vubec nicemu nerozuměl a spatne se to pamatuje
vim ze to hartke se mi libilo ale kamos kytarista rikal ze ten zvuk je hroznej 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Já mám zkušenosti jen s kombama Ibanez. Nebylo to tohle toto přesně. Bylo to nějaký větší, ale řeknu vám zvuk se mi vůbec nelíbil. Nemělo to žádný basy ať s tím člověk dělal co dělal....
S Peavey a Hartke nemůžu sloužit.
Takže to jsou jenom moje zkušenosti.
Takže to jsou jenom moje zkušenosti.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ty voe, dyť je to celolampa. MV3 s dobrym reprakem a krabičkou(na zkreslení, nakou jemnou analogovou) a dobrejma lampama má naprosto skvělej zvuk Teda pokud to je v dobrym stavu. Pokud vyměníš lampy, a budeš mít dobrý repro nebojim se to srovnávat s lampovejma fenderama... rozmysli si to.Gosty píše:no, bude to moje prve kombo takze neviem velmi posudit ale urcite bude lepsie ako to co mam pozicane teraz nejake stare MV3, nema to ani skreslenie
Zadnej s tech trandacku(hybridu) se nebude moc rovnat tomu kdyz si to MV3 trochu potuníš. Samozrejme pokud sou v haji potenciometry nebo neco jinyho už to asi nemá cenu...
I kdyby ses ho zbavoval(ja sem to udelal, vymenil sem ho za jiný celolampový kombíčko, z čistě praktickejch důvodů abych nemusel tahat hlavu a bednu,měnit lampy... ale zvukove byla uzasna)...muzes za nej dostat nekolikanasobne vic nez stoji tyhle kombíčka, a koupit si treba VOXe valvetronixe.
PS: toho ibaneze má kámoš, teď mám sice lampu ale is mojim bývalym fenderem frontmanem se to nedalo srovnat, má to hnusný takový bzučivý zkreslení a čistej zvuk je taky o ničem. Tedka ma nejak v haji i repro, ale to asi protože na to hraje s digitechovou krabkou Death Metal s gainem uplne vpravo. Takže to nekupuj.
no mozna to bude otrepana fraze, ale kazdopadne zkus bazar, protoze noveho a dobreho se do 2000 Sk neda koupit skoro nic.Gosty píše:hram vacsinou sola ako metallica, iron maiden, ale aj nieco jemnejsie ako dire straits a podobne
k tomu kombu - nie je moje, je to pozicane dokym si kombo neobjednam ja
poradil bych treba fender frontman 15w s 8' reprakem a k tomu casem koupit z bazace nejakou krabku.
takze teraz po vianociach sa moj rozpocet zvysil na 3500 Sk (nie je to vela, ale predsa len) viete nieco poradit?
k ponuke su tieto modely
Peavey BACKSTAGE
Hartke G10
Ibanez IBZ10G
Laney LX12
Laney LG12
Behringer GM 108
Yamaha GA 10
Stagg 15 GA DR EU
Behringer GX 108
Laney LX20
Marshall MG10CD
Behringer AC 108
Fender Frontman 15G
Marshall MG10KK
Hartke G15
Stagg 20 GA R EU
osobne uvazujem nad Marshall MG10KK alebo Stagg 20 GA R EU
k ponuke su tieto modely
Peavey BACKSTAGE
Hartke G10
Ibanez IBZ10G
Laney LX12
Laney LG12
Behringer GM 108
Yamaha GA 10
Stagg 15 GA DR EU
Behringer GX 108
Laney LX20
Marshall MG10CD
Behringer AC 108
Fender Frontman 15G
Marshall MG10KK
Hartke G15
Stagg 20 GA R EU
osobne uvazujem nad Marshall MG10KK alebo Stagg 20 GA R EU
Já mám Behringer GM108 a spokojenost sama. Nestěžuju si na něj, i když na tomto foru moc v oblibě není.Gosty píše:takze teraz po vianociach sa moj rozpocet zvysil na 3500 Sk (nie je to vela, ale predsa len) viete nieco poradit?
k ponuke su tieto modely
Peavey BACKSTAGE
Hartke G10
Ibanez IBZ10G
Laney LX12
Laney LG12
Behringer GM 108
Yamaha GA 10
Stagg 15 GA DR EU
Behringer GX 108
Laney LX20
Marshall MG10CD