Jet City JCA 100 HDM

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Mejla

Re: Jet City JCA 100 HDM

Příspěvek od Mejla »

To je pěkný, tak pak pokud bude možnost, rád se domluvím na vyzkoušení. :D Taky to furt sleduju, jen mě štve, že už neni ta JCA 100. HDM se na metal nehodí.
bjjz

Příspěvek od bjjz »

zas tak sem to nestudoval - ale vsechny ty hlavy jsou si totozny ne? HDM ma jen depth potak navic tak tam bych aj prave ocekaval vhodnost na metal nejvic kdyz uz :D
Mejla

Příspěvek od Mejla »

bjjz píše:zas tak sem to nestudoval - ale vsechny ty hlavy jsou si totozny ne? HDM ma jen depth potak navic tak tam bych aj prave ocekaval vhodnost na metal nejvic kdyz uz :D
Ten HDM má snad trochu jinej obvod a míň gainu, slabší zkreslení. Psal jsem si s jednim týpkem na YT o tom, ten měl jak JCA 100, tak i HDM, tu modifikoval a pak prodal. I z Thommanu mi napsali, že na tvrdší muziku doporučujou spíš JCA 100 než HDM.

Je fakt, že když se nakopne nějakym TSkem, tak to hraje fakt slušně na tu cenu. 8)
bjjz

Příspěvek od bjjz »

to jo tak to beru zpet :D snad se ta jca ume zahreje dyl,, jak sem kdysi kvuli jejich vyprodani koupil laneye irt tak to bylo takove bidne pak sem tu mel na chvilu engla screamra a ten byl jeste bidnejsi :D aji jsem z hardboxu presel na randally ra412 ty nejvyssi rady a to bylo jeste horsi.. :D tedka tu mam bednu s eminencema legend v1216 - cirou nahodou tim zrovna osazujou nejake soldano boxy
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Mě vlezl do hlavy zvuk Bogneru Uberschall. Nemůžu se toho zbavit. :D Až ho budeš mít, tak bych se rád někdy stavil a zahrál si na to. Kde bydlíš?
bjjz

Příspěvek od bjjz »

hh uberschall to uz si kajsik jinde :D frydek mistek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

bjjz píše:hh uberschall to uz si kajsik jinde :D frydek mistek
F-M? :) Ze jsme nekdy nebyli na pivo, hahh, nebo na srazu z fora. Ja jsem z Paskova. Nevidel jsi nas nekdy hrat, nebo o nas slysel? Ex kapela Darkwind? :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
bjjz

Příspěvek od bjjz »

:D nini to mi nic nerika ale do paskova chodim na tenis :d
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Tak hlásim, že Houdek má nově Jet City aparáty v Plzni. Jen ty ceny jsou vyšší. Ale na vyzkoušení dobrý.
bjjz

Příspěvek od bjjz »

tve to cumim :D Zackyho gear z A7X - tovarni jca 100 jen se sign. panelem

Obrázek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

JetCity poslalo baksis a ampy, borec se vyfotil. Big deal.
Taky bych chtel byt znamy xicht a byt dulezity, kdyz se vyfotim u nejakeho ampu ci kytary :D

To jen tak, A7X je mi zcela volne, jen to rikam, protoze tenhle fenomen se uz nekde probiral - pozovani lidi s aparaty a jejich caste okate zmeny a reklamy z duvodu zisku...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mejla

Příspěvek od Mejla »

A taky s tim nahráli klip. Podle toho zvuku je to hodně cítit tim Jet City, ono to nehraje tak špatně. A u nich je to stejně celkem jedno. :D Taky jdou mimo mě.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“