Amorphine - hned ze začátku jsem byl fascinován, skvělý provedení, skvělej zvuk, jenomže jak šel čas, tak už mě ta fascinace přecházela a nějak jsem nenacházel nic novýho, nic co by mě překvapilo, prostě to jen dojelo.
Avaquétima - já si na klavír celkem potrpim, ale tohle je špatně

žádná dynamika, žádnej feeling, přijde mi to jako song polepenej za 3-4 hodinky, a to je řekl bych hodně málo na tenhle žánr
Corrterrigena - Hned po spuštění tlačítka play jsem se začal usmívat, to se mi líbí

kolem minuty a půl už začíná být zmatek, moc se to mění, moc rychle, nic tam nezůstane tak dlouho, aby si to člověk poslechl a zalíbilo se mu to, až po 4 minutách mi přijde pozdě. No každopádně je to zajímavý.
Dr. Hyenik feat. Kinx - Kráááááásně nabraná kytara, tak přirozenej a jemnej zvuk jsem snad ještě neslyšel

má to skvělou atmosféru, není to zdlouhavý, dávám replay a jasnej bod!
Hendrek - Tohle mě nějak nebavilo, nápad dobrej, ale jen s basou je to takový...prázdný
Lunar5 - 30 sekund uběhlo a mám jasno že tohle bude druhej bod

indiáni, to je moje, ta flétna mě odjakživa fascinuje. Když se to v polovině rozjede, tak je moje rozhodnutí ještě jasnější. Super práce!
Master Theory - Tohle je zajímavej počin, představoval bych si to jako soundtrack do filmu se záběry na město, na hlavní postavu jedoucí v autě, zpomalený záběry na hořící trosky po teroristickým útoku a podobné věci vystihující naši zkorumpovanou a chátrající zemičku

líbí se mi to