Nefunkční MEDELI DD501

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
DominikS

Nefunkční MEDELI DD501

Příspěvek od DominikS »

Zdravím, zrovna jsem si pořídil přes kytary.cz elektronické bicí Medeli DD501, sestavil je, všechno zapojil správně podle cedulek, přesto ale vůbec nefungují 4 pady, tudíž se raději ptám, zda to mám rovnou poslat zpátky na reklamaci anebo jestli neexistuje ještě nějaký fígl nebo něco, co jsem mohl přehlédnout.
Díky za odpověď
monty25

Re: Nefunkční MEDELI DD501

Příspěvek od monty25 »

Zapojil si to do zásuvky??? :lol:
Ne vážně, jestli nejdou pady a máš vše zapojené tak jak má být tak to pošli zpět!!! A nejlíp ať ti vrátí peníze a investuj je lépe! Klidně na bazaru!!! jen néééééééééééé MEDELI!!!! :wink:
Ještě mě napadlo jestli nejsou pady ztlumené v modulu!!! Koukni do manuálu!!! 8)
Windy

Příspěvek od Windy »

DominikS: zkus prosím, následující:
A) vyzkoušej ostatní prvky soupravy, pokud nehrají ani ty:
1) jak říkal monty, jestli jsou zapojené v elektrice
2) posloucháš je přes sluchátka? nebo reprobedničky? Samy od sebe nehrají.

B) pokud ostatní prvky soupravy hrají a tyhle pady nejsou ztlumené, pokus se vzít kabel co vede třeba do hi-hat a zapojit ho do jednoho z těch nehrajících padů. Pokud pad hraje, je chyba v kabelu, nebo v řídící jednotce.
Trošku si pohraj se sestavením a třeba i celé znovu - třeba nebudeš muset dávat na reklamaci buď nic a nebo alespoň ne úplně všechno. :-)

Mě osobně se zdá hodně divné, že by nehrály všechny 4 pady. Jo jeden padík může být vadný, to se mi také stalo, nicméně mi ho naprosto bez problémů výrobce vyměnil za nový.
nowacki

Příspěvek od nowacki »

Navíc bych ještě zkusil zkontrolovat nastavení zisku ev. hlasitosti jednotlivých padů, bude to někde v menu. Ovšem nové v továrním nastavení by zatlumené být neměly, ale je to pokus. Když mají zisk nastavený na 0, tak nehrají. Principiálně bych zkusil vyvolat funkci pro obnovení továrního nastavení.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“