To je nářečí*Twisted.Brother* píše:Ze je krestan neznamena ze musi psat spisovne .. myslim scytheraJoey píše:Je protože ne nebothe_nameless píše:jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....![]()
![]()
![]()
copak to nikdo nechápe sakra už pije mi to krev a tipl bych si že Scytherovi též
![]()
Sory nechal jsem se unést ale bije to do očí.
Hraní sol
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
neotravujte se spisovnou mluvou
je pravda ze divat se na větu např. "chtel bich bít kitarysta" a podobně, ale mluvit spisovně? to nemluvi nikdo
az na mou cestinarku 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak a sem na to hlavně zvyklýMacaFCB píše:bo používám furt bo je to kratší a lepší než říkat protože![]()
![]()
Naposledy upravil(a) Joey dne 23.12.2007 14:19, celkem upraveno 1 x.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Nukere, zkus se vyjadrovat trochu kultivovane, opravdu v kazde vete neni zapotrebi sprosty slovo a pouzivani interpunkce vetsinou znacne zjednodusuje srozumitelnost, tak to mej na pameti...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
http://911tabs.com/search.php?search=pe ... &type=song tady sou nějaké ty stupnice,jen si vybrat 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Nuker1993 píše:Owned ..Tag to je moc zeptám se na techniku sol a řeší se tu slovo BO no lol ja tohle forum Miluju ..
ba neni čas pi*o
Nukere, ja si nemuzu pomoct, abych neporadil......... nahoře vpravo je křížek.... mozna to nemyslis tak uplně vazne, ale pokud jo tak ti doporucuju na ten krizek kliknout
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
tak s timto postupem toho moc neudelas, pokud nejsi hudebni genius se skvelym citem pro hudbu. nebo mozna i udelas, ale to, ze neumis stupnice, ti urcite nepomuze. tyhle veci ti maji spis pomahatMarko007 píše:nej je něco si pustit a jebat na stupnice a prostě dávat jenom tak si tam sjíždet cokoliv,zkoušet jaký ton tam sedí jaký zas ne
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- misadlouhy
ještě je jiný způsob - budeš se učit co už někdo zahrál, kopírovat - pokud budeš kopírovat kvalitní zdroj, můžeš se naučit finty které ti žádná stupnice nedá, prostě hrát s cd/mp3/tape/youtube videem, mít před sebou tabulaturu sóla a přetáčet a znovu, a znovu, dokud se ti nepodaří zahrát skladbu s interpretemMarko007 píše:Jo existuje naučit se stupnice
když to skombinuješ se stupnicema (viz. např. učebnice Rocková kytara 1,2 - Štefl) máš vyhráno
není nad to cvičit s hudbou, jen stupnice by mně nebavily
Norman ST 40 folk
jj, naučit se solo ktere bude toninově sedět, a pak ho nějak prekombinovat a kopnout ho někam jinam. taky zpusob
Jak dlouho vam trvalo nez jste zahrali nejake to tezsi solo .. ja furt nemuzu uverit realite ze zahraju halena ale ne třeba sola vod acdc (viz. T.N.T , Thunderstruck ) nebo slashe .. asi mě baví hodně tappingovat
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Rok,než sem zahrál něco rychlýho a technickýho...no,hraju rok a čtvrt,ale furt to neni vono,žádný nářezy moc nedávámNuker1993 píše:Jak dlouho vam trvalo nez jste zahrali nejake to tezsi solo .. ja furt nemuzu uverit realite ze zahraju halena ale ne třeba sola vod acdc (viz. T.N.T , Thunderstruck ) nebo slashe .. asi mě baví hodně tappingovat
- misadlouhy
jak tak nad tím přemýšlím, možná to učení se kopírováním je snazší ze začátku u těch typů hudby, které se nesnaží hnát maximálně dopředu (metal) a nechtějí ze všeho nejvíc ukázat technickou dovednostNuker1993 píše:Jak dlouho vam trvalo nez jste zahrali nejake to tezsi solo .. ja furt nemuzu uverit realite ze zahraju halena ale ne třeba sola vod acdc (viz. T.N.T , Thunderstruck ) nebo slashe .. asi mě baví hodně tappingovat
těmi fígly jsem měl na mysli bluesové sólové postupy, melodická sóla v rocku, bigbeatu...
prostě aby kytara začla mluvit a ne aby z ní lezly tóny znějící každý 1/100 sekundy, sólo kde projedete všechny struny na hmatníku zeshora dolu a zpět za míň než jednu sekundu atd.
Norman ST 40 folk