Lampové kombo do 15 000
Pravidla fóra
Re: Lampové kombo-zkreslený zvuk do 15 000
Bummer píše:Všimni si slovíčka bazar.To JCM tam opravdu je. Značka Marshall ale sama o sobě kvalitu rozhodně neznamená.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum (chtěl jsi kombo, hlav je tam hned několik)
wow to vypadá fakt pěkně a za ty cashe FAKT ÚECKA
Coolhanky
lampová komba
Zdar hudebníci,
Plánuji si koupit celolampové kombo, ale jsem hudebník amatér a tak nevím jaké kombo by pro mě bylo nejlepší... Mám kapelu, takže potřebuji kombo do zkušebny i na malé koncíky... Hrajeme alternative-rock ale kombo bych chtěl i na něco trochu tvrdšího např: hard rock... rozpočet na kombo mám do 15 000 kč... Děkuji za jakoukoli radu
Plánuji si koupit celolampové kombo, ale jsem hudebník amatér a tak nevím jaké kombo by pro mě bylo nejlepší... Mám kapelu, takže potřebuji kombo do zkušebny i na malé koncíky... Hrajeme alternative-rock ale kombo bych chtěl i na něco trochu tvrdšího např: hard rock... rozpočet na kombo mám do 15 000 kč... Děkuji za jakoukoli radu
Naposledy upravil(a) Nero dne 6.09.2014 10:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
Re: lampová komba
Nejlepší by bylo vzít kejtru, vyrazit třeba do kytar a všechny komba do tý patnáctky si tam zkusit na vlastní kůži. Jít tam třeba navíckrát a vybrat co ti nejvíc sedne.
Radit ti takhle od stolu který kombo za ne už zrovna málo peněz by pro tebe bylo nejlepší totiž dost dobře nejde
Radit ti takhle od stolu který kombo za ne už zrovna málo peněz by pro tebe bylo nejlepší totiž dost dobře nejde
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!