Line6 Spider IV 75 vs. Fender Frontman 212r+LINE 6 POD HD400
Pravidla fóra
Re: Line6 Spider IV 75 vs. Fender Frontman 212r+LINE 6 POD H
McKozias: Myslím, že po tomhle výlevu bychom to měli vzdát. Klobasnik má zjevně úplně jinej matroš
vnímavý člověk si v té přestřelce jistě udělá jasno kdo, co a jak. Netřeba dodávat více.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Souhlas.Demilich píše:vnímavý člověk si v té přestřelce jistě udělá jasno kdo, co a jak. Netřeba dodávat více
Přátelé zkroťte emoce. Používám POD už nějaký rok a kombinace s klasickým kytarovým zesilovačem se mi neosvědčila. Buď používej multiefekt bez simulací zesilovače a reproduktorů, nebo nepoužívej kytarovou aparaturu, ale aktivní odposlech.
Další poznámky jsou zde http://www.marshallmalinovsky.cz/news/p ... oduktoru-/
Trochu se pozapomnělo, na co se autor prvního příspěvku ptá:
Nekupuj si "Line6 Spider IV 75", není špatný, ale spíš na hobby hraní doma.
Kup si LINE6 POD HD500, dá se sehnat do 10.000,- Kč, začni s Fenderem, nastav si zvuk a do PA snímej mikrofonem. Pokud nebudeš spokojený, prodej Fendera a kup si aktivní odposlech třeba LANEY CXP112 nový stojí 6.990,- Kč., nebo jiný aktivní odposlech.
Další poznámky jsou zde http://www.marshallmalinovsky.cz/news/p ... oduktoru-/
Trochu se pozapomnělo, na co se autor prvního příspěvku ptá:
Nekupuj si "Line6 Spider IV 75", není špatný, ale spíš na hobby hraní doma.
Kup si LINE6 POD HD500, dá se sehnat do 10.000,- Kč, začni s Fenderem, nastav si zvuk a do PA snímej mikrofonem. Pokud nebudeš spokojený, prodej Fendera a kup si aktivní odposlech třeba LANEY CXP112 nový stojí 6.990,- Kč., nebo jiný aktivní odposlech.
jirikrov: také díky za názor. 
Hawoc, mám jednak odkaz na skvělou příručku zaměřenou na hi-gain, dále odkaz na téma z celosvětového fora o POD HD 500, a taky mám kamarády, kteří se PODovi narozdíl ode mne stále věnují. V některých věcech jsou průkopníci, jeden z nich dokonce napsal onu příručku. Jsou schopni objevit věci, kterých bych si normálně nevšiml.
Tak už jsem se nakonec rozhodl zcela jiným způsobem. Přes to mnohokrát děkuji. 
A prozradis jak? Jsme zvedava banda.Hawoc píše:Tak už jsem se nakonec rozhodl zcela jiným způsobem. Přes to mnohokrát děkuji.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem