B.C.Rich Mockingbird ST x Cort X-TH OPB

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
katany
Kontaktovat uživatele:

B.C.Rich Mockingbird ST x Cort X-TH OPB

Příspěvek od katany »

http://www.musiccenter.cz/B.C.-Rich-Moc ... erie:22639

nebo

http://www.musiccenter.cz/Cort-XTH-OPB-X-serie:17751

???

Ja se zatim osobne priklanim spis ke Cortu XTH, nejen ze se mi vic libi, protoze nejsem moc priznivcem "zvlastnich" tvaru kytar, ale jsou na nem snimace EMG se kteryma mam doted jen ty nejlepsi zkusenosti, kdezto snimace Rockfield jsem nikdy hrat neslysel ... Takze by me zajimalo jestli nekdo uz drzem toho B.C.Riche aspon v ruce, na XTH uz jsem mel tu moznost zahrat a je to celkem prijemnej zazitek ... ale s Mockingbird nemam zkusenost ani se snimaci Rockfield. Hrajem s kapelou takovej crossover-hardcore, tak jsem myslel ze ten aktivni EMG 81 na cortu by byl presne to co potrebuju ... nevim ... poradte ... diky :?:
LTD-ESP EC-500s
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Jednoznačně mockingbirda :D Me se vzdycky libily jak konstrukcí tak zvukem .. Ty rockfieldy nejsou az tag spatny ale sou i lepsi :D .. Nevi mnevim hardcore ... ale jo to pujde :D sice sou ty b.c.riche na metal ale co nadelas :D kdyz s tim hraje i slash tag pohodicka .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Nuker1993 píše:Jednoznačně mockingbirda :D Me se vzdycky libily jak konstrukcí tak zvukem .. Ty rockfieldy nejsou az tag spatny ale sou i lepsi :D .. Nevi mnevim hardcore ... ale jo to pujde :D sice sou ty b.c.riche na metal ale co nadelas :D kdyz s tim hraje i slash tag pohodicka .
S mockenbirdem hraje kytarista z madball a ti hrajou hardcore...myslím si že když je kytara dělaná na metal(takže obě) budou sedět i na HC stejně v obou žánrech hraješ podladěně jen máe jiný název tak co....Já bych šel asi do Corta mockenbird není můj oblíbený tvar ale na tvaru bych tak neseděl...Za mě teda Cort...
afektband

Příspěvek od afektband »

Já bych šel do Cort. Hlavně kvůli snímačům. Richka se mi víc líbí, ale jinak na ní není asi nic lepší.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:Já bych šel do Cort. Hlavně kvůli snímačům. Richka se mi víc líbí, ale jinak na ní není asi nic lepší.
Možná dřevo...
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
afektband píše:Já bych šel do Cort. Hlavně kvůli snímačům. Richka se mi víc líbí, ale jinak na ní není asi nic lepší.
Možná dřevo...
To je jenom otázka vkusu.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:
Možná dřevo...
To je to máš pravdu...I když mám pocit že si B.C.Rich na tom přece jen nechávají víc záležet...
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
afektband píše:
hardcore guitarist píše:Možná dřevo...
To je to máš pravdu...I když mám pocit že si B.C.Rich na tom přece jen nechávají víc záležet...
Právě že kvalita Richů celkem dost padá. Asi to nebude případ zrovna tutý kytary, přece jenom 15k je 15k, ale stejně se u nich musí dávat hodně bacha na kvalitu zpracování.

Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Mít ty prachy du do lpčka :D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Já osobně bych byl jednoznačně pro ten Cort, už jenom ty snímače jsou o třiídu vejš (možná bych teda zaexperimentovat a přehodil je mezi sebou - prováděl to tady wolf, bohužel už je topic nenávratně ztracen...)
Možná to bude teda tim, že jsem obecně zaujatej proti nekonvenčnim tvarům (i když jsem jeden čas chtěl Warlocka :-D), ale parametrově mi víc sedí ten Cort...
p.s - Když už seš ochotnej jít do superstrata, nechceš prohlídnout nabídku Jacksona? Mě osobně se teda líběj ještě víc, než ty Corty...
http://eshop.kytary.cz/elektricke-kytar ... 53A0%253A0
Jinak jako kdybych neměl vysněnýho Jacksona, tak jdu do tý Cortky okamžitě (teda po důkladný prohlídce hardwaru... :-D)
EDIT: No, jak se tak dívám, jediný, co by mi vadilo je kobylka, když je tam jen napsaný, že je dvouzvratná, tak to moc neříká... To bude asi tim, že nejsem příznivě nakloněn dvouzvratnejm kobylam, který nejsou Floyd Rose licenced...
Die Hard or Die Home
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mohu mít dotaz, na co jsou na té B.C.Richce ty ostatní přepínače?? Je tam napsáno 2* volume 1*tone + 3-polohový, to chápu, to jsou ty velké, pak tam ale jsou ještě 3 2-polohové a ještě jeden nějaký, na co to všecko, když to má jen 2 humbuckery? Na rozepínání? Nějak moc jich tam je na můj vkus :) Jinak bych byl asi také pro Cort...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Pasivní elektronika Varitone
Speciální elektronické zapojení Varitone poskytuje kytaristovi působivou škálu zvukových možností. Základem je pětipolohový otočný přepínač, který volí vždy jeden z pasivních frekvenčních filtrů, jež dodávají zvuku množství pozoruhodných barev, využitelných při práci se zkresleným, ale hlavně s čistým zvukem. Samozřejmostí je „nulová“ poloha, jež filtry kompletně vyřazuje ze signálové cesty.
Další zvukově kreativní složkou jsou miniswitche, umožňující rozpojení cívek.humbuckerů a získání jasného zvuku typu Single Coil. Poslední miniswitch dovoluje vzájemné zapojení obou snímačů v protifázi.
Třípolohový přepínač doplněný o individuální nastavení hlasitosti obou snímačů a společnou tónovou clonu je klasikou, která samozřejmě také nesmí chybět.
To je asi tak všechno, co se k tomu dá napsat...
Die Hard or Die Home
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Nebo taky araya hraje dobře...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

KDybych mě ty prachy já tak jdu do Ibanez vím že tam nedávají super snímače ale pak tam hodím R.M. custom a sem vysmátý...
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Přesně můj názor. . :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
katany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od katany »

taky se priklanim ke Cortu, ale nikde ho nemaj :( , budu muset cekat az do unora ... to bude peklo, zatim koupil aspon do EVL Z4 EMG 81 :-) abych se pomalu pripravoval na zmenu zvuku :lol:
LTD-ESP EC-500s
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“