Software pro podporu cvičení / práci s backing tracky

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
MoogHuger

Software pro podporu cvičení / práci s backing tracky

Příspěvek od MoogHuger »

Zdravím,

sháním program, jehož funkci nedokážu jednoduše popsat, takže Vám řeknu, jak bych jej chtěl používat:

Chtěl bych cvičit rytmiku. A to tak, že si pustím nějakou "backing track" a budu do toho hrát. Jenže bych chtěl, aby šel ten "beat/backing track" co možná nejvíc upravovat/měnit/modifikovat/přidávat stopy atd. A aby měl již širokou škálu předdefinovaných, standardních rytmických stop.

Zkrátka takový velmi velmi pokročilý metronom. Kdyby to někdo z toho mého popisu pochopil a věděl o něčem, budu vděčen :) (a pokud to tu již je, tak se omlouvám, ale nedokážu formulovat, co jsem měl hledat)
PtJaa
Moderátor

Re: Software pro podporu cvičení

Příspěvek od PtJaa »

Dobrý den, já osobně takto používám Reaper s vhodnými VST (např. v Kontakt Player + Kontakt Factory Selection, což je zdarma, se dají některé beat zvuky najít). Předpřipravil jsem si různé RPP soubory s rytmy, jen si vyberu, který chci, otevřu a hraji. Očekávám ale, že jiní lidé mají lepší řešení.
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Software pro podporu cvičení / práci s backing tracky

Příspěvek od pupack »

napiš do youtube "jamtrack" a máš tak na rok do čeho hrát
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
MoogHuger

Příspěvek od MoogHuger »

No to právě není to, co bych si představoval. Chtěl bych si ty stopy zpomalovat/zrychlovat/přidávat bicí/ubírat bicí/přidávat rytmickou kytaru/třeba i u rytmické kytary určovat akordy atd...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Já si na cvičení vždycky vystačil s Guitar Pro. Backing mi stačil s windowsovým MIDI zvukem, zpomalení používám, opakování určité části taky, když mám kytaru v jiném ladění a nemůžu ji přeladit, tak přeladím ten tab. Pohoda.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“