Známí bubeníci a metronom LIVE!

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Nindras
Bandzone: http://www.bandzone.cz/vimesvy
Kontaktovat uživatele:

Re: Známí bubeníci a metronom LIVE!

Příspěvek od Nindras »

Emanuelka píše:
Nindras píše:Myslím, že to s tímto topicem to nemá moc společného... řeší se tu metronom při live hraní, a kteří známější bubeníci ho dyžtak používají...
Ale já už o té akci nějakou dobu vím a šel bych, kdybych nebyl oba dny dlouho do večera ve škole ;)
A do kterého to mám dát? Jsem to šupla do prvého, co mě napadlo... já se o tom právě dozvěděla včera úplně náhodně a tak mě zajímá, jestli se tam taky někdo chystá :wink:
Stačí do hledání v sekci bicích nástrojů napsat "workshop" a vyjede ti například tohle: bici-nastroje/drum-sessions-workshopy-p ... =workshopy ... jen je teda fakt, že tam nikdo nic moc nepřidává, tak nevim no - moje chyba :D ;)

Každopádně, když odběhnu zpět k tomu Rickovi - určitě to bude paráda, protože je to opravdu skvělej bubeník a navíc to umí prý všechno patřičně vysvětlit, předvádět a tak...
Hodně mě mrzí, že budu zrovna zevlit na nějakym cvičení a další den na semináři až do večera ve škole, protože i když mám třeba hlavně Brno hodně z ruky, tak kdybych ten den měl čas, určitě bych jel klidně i tam ;)
Bicí: Sonor Select Force Stage S Drive Set (barva - přírodní; dřevo - to samé, takže javor)
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
Emanuelka

Re: Známí bubeníci a metronom LIVE!

Příspěvek od Emanuelka »

Nindras píše: Stačí do hledání v sekci bicích nástrojů napsat "workshop" a vyjede ti například tohle: bici-nastroje/drum-sessions-workshopy-p ... =workshopy ... jen je teda fakt, že tam nikdo nic moc nepřidává, tak nevim no - moje chyba :D ;)

Každopádně, když odběhnu zpět k tomu Rickovi - určitě to bude paráda, protože je to opravdu skvělej bubeník a navíc to umí prý všechno patřičně vysvětlit, předvádět a tak...
Hodně mě mrzí, že budu zrovna zevlit na nějakym cvičení a další den na semináři až do večera ve škole, protože i když mám třeba hlavně Brno hodně z ruky, tak kdybych ten den měl čas, určitě bych jel klidně i tam ;)
Děkuju za radu, zkusím to hodit i tam :) Já si právě říkala, že bych toho 24.9. do Brna i zajela, jsem zvědavá, co od toho čekat :)
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“