Kroucený kabel
Pravidla fóra
-
Peepeeyopee
- Bandzone: www.bandzone.cz/oxoxox
Re: Kroucený kabel
Od smrčky? Neznám 
Kytary - Ibanez GRG 170DX, Epiphone AJ100 a Squier Stratocaster 
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
-
Peepeeyopee
- Bandzone: www.bandzone.cz/oxoxox
A nemáte někdo náhodou zkušenost se značkou Bullet cable?
Kytary - Ibanez GRG 170DX, Epiphone AJ100 a Squier Stratocaster 
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Re: Kroucený kabel Vox
Sice po mesici, ale prece jen si jeste dovolim reagovat.Peepeeyopee píše:Zdravim. Nemá někdo zkušenost s timhle káblem (http://kytary.cz/vox-vcc-090bl/HN101423/)? Celej život hraju s lacinejma kabelama co se po pár měsících rozpadnou a sou už aspoň stokrát letovaný a teď sem přišel k penězům, tak bych chtěl udělat něco pro svůj zvukkaždopádně peníze sou to nemalý a tak se chci poptat. Ještě by mě zajímalo jak je to se signálem a kroucenejma kabelama? Bojim se aby se ztráta neprojevila na mým domácím 15W kombu až moc.
Krouceny kabel od Voxe vlastnim, pouzivam ho tedy na baskytaru. Ztratu signalu nevnimam (porovnaval jsem s 6m kablem od Smrcky), rozhodne ne neco, co by lidsky ucho nejak zvlast zaznamenalo, dokonce treba v kontextu kapely.
Kvalita mi prijde v poradku, jen se mi ten rovny jack casto rozsroubovava (kvuli typu konektoru musim mit v base pichnuty ten rovny konec, ne lomeny).
Je treba se ale uvedomit uskali, jaka krouceny kabel prinasi:
Predevsim se jedna o prostor - v momente kdy budes stat dal od komba a krouceny kabel se bude natahovat, jednodusse zavazi.
Navic to krouceni je docela pevny abych tak rekl, takze se mi stalo, ze kdyz jsem se vzdaloval od komba (a to ne nijak moc!!), tak se silou natahujiciho kabelu konektor povytahnul ze zdirky na kombu a ja marne chvili premyslel, proc mi to nehraje.
Podobna situace muze nastat u krabicek neupevnenych na pedalboard - tahani po zemi.
Ta delka 9m je v natazenem stavu, ale pochybuji, ze je mozne se na tech 9m natazenych dostat (i z duvodu vyse). Vetsinou jdu tak 4-5m a dal uz ne, uz to dost taha.
Na druhou stranu prednosti - nezasmodrcha se a hlavne je to krute cool
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
negativecreep
Ví někdo víc o kabelu bullet cable? Já ho měl u testování Blackstáru, ale s jiným kabelem sem ho neporovnával http://www.groovemusic.cz/kytarove-prislusenstvi/kabely