Rozdíly mezi Squier Bullet Strat a Squier Affinity Strat
Pravidla fóra
Re: Rozdíly mezi Squier Bullet Strat a Squier Affinity Strat
Moc děkuju
stejně jí chci kupovat v kamenném obchodě, je to jistota 
Identifikace dřeva (bullet strat)
Ahoj!
Vlastním kytaru Squier Bullet a zajímalo by mě z jakého dřeva je tělo? Na internetu píšou že lípa, ale známý říkal, že lípa vypadá jinak. Kytaru jsem kupoval asi před rokem, je vyrobena v Indonésii. Přikládám fotky
Vlastním kytaru Squier Bullet a zajímalo by mě z jakého dřeva je tělo? Na internetu píšou že lípa, ale známý říkal, že lípa vypadá jinak. Kytaru jsem kupoval asi před rokem, je vyrobena v Indonésii. Přikládám fotky
Naposledy upravil(a) Bejk dne 18.09.2013 18:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s vláknem o levných squierech. Kvůli takové maličkosti asi není potřeba zakládat nové vlákno. Reklamace po SZ.
Důvod: Sloučeno s vláknem o levných squierech. Kvůli takové maličkosti asi není potřeba zakládat nové vlákno. Reklamace po SZ.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Re: Identifikace dřeva (bullet strat)
Tipnul bych si olsi, ale bez zaruky...
Hraju výhradně na šrot.
No něco z lípy tam určitě bude, přece jenom je to strat, ale obecně tyhle levné kytary bývají sendviče z různých dřev.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Vintage VS6
Blackstar HT1
Je "sešitá" asi ze 4 kusů dřeva a všechny mají podobnou, nebo stejnou strukturu. Ta olše se tomu podle googlu podobala nejvíc, ale nejsem si tím jist.
Ani lípa ani olše takto nevypadají (dělám s oběma dřevinami). Pokud kytara hraje dobře, co řešit?
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Identifikace dřeva (bullet strat)
Jsem jen zvědavý, jinak hraje pěkně, to jo
..
Měl jsem 300 palet z japonska, a to dřevo vypadalo úplně stejně.
Nějaký levný asijský dřevo nejspíš.
Nějaký levný asijský dřevo nejspíš.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Ani olše ani lípa to určitě není, ty nejsou pórovitý a vypadaj jinak. Není to nějakej agathis?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
V lepším případě. V horším nespecifikovaný a nespecifikovatelný "hardwood".J.J. píše: Není to nějakej agathis?
I když Fender/Squier opravdu tvrdí lípa.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ano, všude tvrdí, že lípa. Když jsem byl naposled v hudebninách, tak jsem tam zahlédnul bulleta s uplně jinou strukturou dřeva, která se lípě trochu podobala (nebyla pórovitá a byli na ní lépe vidět letokruhy). Záleží asi na sérii.
Ještě bych měl otázku: je možný kytaru jako bullet lakovanou polyuretanovým lakem "ohrát" na dřevo? Nebo ten lak je prostě takovej, že i kdybych na ni hrál 100 let, tak se prostě neohraje?
Ještě bych měl otázku: je možný kytaru jako bullet lakovanou polyuretanovým lakem "ohrát" na dřevo? Nebo ten lak je prostě takovej, že i kdybych na ni hrál 100 let, tak se prostě neohraje?
Polyurethan taky ohraješ, ale bude ti to trvat asi tak těch sto let 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
a hrát sto let na squiera.... 
Tak to asi tiež nebola lipa . . . lipa má nevýrazné letokruhy, takmer neviditeľnémathys píše:Ano, všude tvrdí, že lípa. Když jsem byl naposled v hudebninách, tak jsem tam zahlédnul bulleta s uplně jinou strukturou dřeva, která se lípě trochu podobala (nebyla pórovitá a byli na ní lépe vidět letokruhy). Záleží asi na sérii.