Vůbec, to se nelíbí zase mněkmensik píše:... spíš k tomu vysoustružit dřevěné...
Jelikož má stříbrnou kobylku, snímače, nejspíš i pg, tak se knoby hodí. Možná to je akorát fotkou.
Dřevo, jak to v Ibanezu vybrali... Podle mě můj stagg byl hezčí
Vůbec, to se nelíbí zase mněkmensik píše:... spíš k tomu vysoustružit dřevěné...
mě se to celkem líbí - to dřevo je dost hnusný ale aspoň to konečně nějak hraje. krk zezadu nebyl černej nikdykmensik píše:Sorry, ale mně se nelíbí. Mám rád přírodu, ale tohle je moc divoce flekaté, hliníkové čudle mi taky nesedí, spíš k tomu vysoustružit dřevěné.
Máš z toho lepší pocit, z přírodního dřeva, než z plastového laku? Krk zezadu zůstal černě lakovaný?
Bezmozek píše:Tak jo, tahle kytara neměla v pořádku snad nic, naštěstí lak péči předchozího majitele celkem přežil.
Rozebráno na prvočinitele a opět složeno. Lak poléčilo tempo, zrezlý šroubky drátěnej kartáč, pilníky, smirek a niklovací lázeň, hmatník mýdlová voda, brusná houbička a diava, pražce samozřejmě přebroušený, pickguard se potkal se smirkem, smirkem, smirkem a tempem, protože chemické pokusy odstranit štětkolízu co na něm byla selhaly, jelikož se PG rozpouští i v obyčejnym lihu, knoby jsou jolaní, kanibalizovaný z jiný kytary, protože původní měly strženej a zarezlej červík, takže rozmáčknout je kleštěma byl jedinej způsob jak to rozebrat. Bohužel koukatelný chromový středy do nich nevedu. Elektrika vystíněná, snímače mají novou izolaci na cívkách, původní byla na prach a jsou o nějakou tu desetinku nižší protože bylo potřeba je trochu srovnat, stejně zázrak že vůbec fungujou. Elektrika původní, přiznám se že ne 100%, v jednom poťáku občas chroupne, ale na to že s ním nešlo ani otáčet, tak OK, no kouknu na to při dalších strunách, už tak to byl tejden práce.
Takže jsem to opatřil vyntyč popruhem s dírama od molů a prohlašuju dílo za dokončené:
http://superstepa.rajce.idnes.cz/Jolana_Strat/
Zase posthunt, asi bych se měl věnovat kytarám a né pořá psát na fora