-

Vše o kapelách a hudebnících ...
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Stanley píše:
wreptile píše:Je to hrůza. Ve škole snad není rockera. Samí hopeři, diskoši. Když jim řeknu, že nerozumí hudbě a že hudba není vyprávění sprostých "básniček" za zvukovou kulisou, smějou se mi...
U nás ve městě je to celkem vyvážený, sice spousta diskantů a hoperů, ale ti jsou o víkendech zalezlí v tom svém Kiwi Baru (místní trapná diskárna) a metláci, gothici, pankáči, HC a EMO lidi jsou naložený pospolu v takový místní kultovní knajpě zvané ARCHA, kde maj celkem dobrej jukebox, slušný pivo, špatnej fotbálek a takový undergroundový prostředí, když člověk ví kam jít, tak si ty bigbíťáky vždycky najde a těmhle opičákům v narovnanejch kšiltovkách je škoda cokoli o muzice vykládat, vycházet se s nima ale i tak dá normálně
To u nás se discon00bs a disk0fil0vé scházejí v "klubu" zvaném Split. A komunita rockerů, metalistů, emo, goth., pankáči, Hácéčka ve klubu Music Bar Jam. Máme to prakticky podobné, jen na to, že my máme slušný fotbálek ^^
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

wreptile: My tam máme takovej ten špatnej, se sklem a těma lehkejma hráčema, prostě zlatej Rosengart bez skla, ten tam tak mít :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

sem sice 15lety decko , ale vim co se posloucha mezi lidma , holky do 16ti let berou Tokio Hotel , Billi Talent a ruzny podobny komercni sra*ky ... ja tydle skupiny nesnasim , dela se mi z nich blbe , a jinak ja a kamosi kolem me sme upe v pohode , teda je pravda ze vetsina lidi napr ze tridy posloucha ten hip hop a techno a tak dale , jenom proste je nas par ze tridy co posloucham nakej ten melodickej metal , ale nejvic sme ulitly na Death Metalu . Thrash Metalu .... to proste je hudba naseho srdce a nikdo nam to nikdy nevymluvy , ani ty novy hnusny komercni skupiny , maj nas za exoty , ale co , nebudeme se nechat ovlinovat dobou ..... :evil:
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ginie: ja sem teda taky 15lety děcko, a zrovna billy talent posloucham, a myslim si ze to neni tim ze jsem ovlivněn dobou
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Frouman

Příspěvek od Frouman »

"Jsem tu jedinej rocker, samý diskanti...bla bla bla" A ty si myslíš, že zrovna rock je ten pravej? Co když to tak není? Každej prostě vypadá jinak a tak to vždycky bude. A jestli se budem bavit o vizuální prezentaci těch stylů, tak ti řeknu, že ten diskant vypadá normálnějc než rocker v botaskách, džínový bundě, s umaštěnejma vlasama a mrkváčema :) Nikdy jsem se nikam nezařazoval, nosim, co se mi líbí a poslouchám to, na co mám náladu.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
andy.02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andy.02 »

Každý ať poslouchá co se mu líbí :wink: ty emo holčičky stejně nebere nikdo vážně :)
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Slovník cizích slov píše:diskant --> vysoký dětský hlas
Frouman píše:"Jsem tu jedinej rocker, samý diskanti...bla bla bla"
:shock:
Obrázek
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Frouman píše:"Jsem tu jedinej rocker, samý diskanti...bla bla bla" A ty si myslíš, že zrovna rock je ten pravej? Co když to tak není? Každej prostě vypadá jinak a tak to vždycky bude. A jestli se budem bavit o vizuální prezentaci těch stylů, tak ti řeknu, že ten diskant vypadá normálnějc než rocker v botaskách, džínový bundě, s umaštěnejma vlasama a mrkváčema :) Nikdy jsem se nikam nezařazoval, nosim, co se mi líbí a poslouchám to, na co mám náladu.
mužem slovíčkařit, ted si taky naznačil že ty si tu ten nejlepší......

je to otazka nazoru a mužem se tu navzajem přít do nekonečna :D
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Jsem 14-ti leté děcko a Billy Talent poslouchám. Né proto, že jsou komerční, ale proto, že se mi jejich hudba líbí. Ti co říkají, že se jim něco nelíbí jen proto, že jsou komerční, melou sra*ky.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

wreptile píše:Jsem 14-ti leté děcko a Billy Talent poslouchám. Né proto, že jsou komerční, ale proto, že se mi jejich hudba líbí. Ti co říkají, že se jim něco nelíbí jen proto, že jsou komerční, melou sra*ky.
to je taky moznost, sam si někdy říkám jestli jsem nepropadl nějake davove histerii kdyz sem byl na koncertě my chemical romance&billy talent.... kdovi kde hraničí to ze se mi hudba opravdu libi nebo ze je to komerce.....
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Nechtěl jsem to psát přímo, to chápeš, ne? :D Vůbec ne, nemám rád, když někdo poslouchá tohle, protože je to zaručeně "punkový" a druhej nosí tohle, protože je to fakt "metalový". To je všechno.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
feki
Kontaktovat uživatele:

Re: NEVADÍ VÁM , ŽE BIGBÍTU JE NĚJAK MÁLO?

Příspěvek od feki »

Oltec píše:Zdravím, nezdá se Vám že poslední dobou je nějak málo bigbítu?Synátor, když jde na zábavu, tak je to
všechno hiphop a pod./ani nevím jak se to všechno jmenuje/v řiti?
Bigbítu je dost, ale horší je to se synátorama. Já měl štěstí protože toho mého jsem prostě dobře připravil :-)
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“