Zpěv + hudba
Pravidla fóra
Zpěv + hudba
Ahojte...mám problém...učím se zpívat a myslím že mi to vcelku jde, ale jakmile si pustím karaoke tak už to prostě nezvládám...nevíte co s tím?
-
chroustjazz
Re: Zpěv + hudba
a jak víš, že ti to jde bez toho karaoke?
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
-
Slayertplsko
Co presne nezvladas?
Prostě jakmile zpívám s hudbou, tak jsem prostě rozladěný a i kdybych nezpíval bez hudby nejlíp tak cítím že s hudobu je to ještě horší.Snažím se trénovat a je to o malinko lepší, určité části už zvládám, ale i tak bych chtěl radu, jak to udělat abych nemusel trénovat zpěv s hudbou tak moc
-
Slayertplsko
Tak to je zaujimave. Podla mna su dve moznosti. Tipoval by som to na to, ze ti nejde rytmus a teda pri speve s hudbou vyjdes z rytmu, dostanes sa nad iny akord, kde to, co ty spievas, uz nepasuje a to ta pomyli a nevies udrzat melodiu. Skor by som to tipoval na rytmus.Shrek1998 píše:Prostě jakmile zpívám s hudbou, tak jsem prostě rozladěný a i kdybych nezpíval bez hudby nejlíp tak cítím že s hudobu je to ještě horší.Snažím se trénovat a je to o malinko lepší, určité části už zvládám, ale i tak bych chtěl radu, jak to udělat abych nemusel trénovat zpěv s hudbou tak moc
-
Dannygajdos
Taky ti nemusí sedět tónina... Pokud se trápíš někde dole, tak karaoke se ani o tón nedá zvednout. A dolů to prostě nejde. Nahoře to vyřveš. Jinak ten rytmus je taky možnost. Zkus ho kontrolovat podupáváním nohou. Nebo nahraj to karaoke, abychom to mohli posoudit.
Řekl bych, že moji předností je hlavně frázování. Jinak chtěl bych dělat rockabilly, ale narodil jsem se jako jazzman. Jo taky hraji na piáno...
Je ještě jedna možnost: nesedí ti temperované ladění, které je běžné. Takže třeba nebudeš moci s většinou v Evropě přehrávané hudby zpívat, no. Pořád ale máš možnost zpívat a hrát hudbu (intervaly) přirozenější, najít si něco, co ti sedí.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
[sarcasm]No tak myslím, že Martina to trefil. Zcela jistě to bude tím temperovaným laděním.[/sarcasm]
Shreku, dodej nahrávku, jinak je to tu jen plácání a střílení slepýma.
Shreku, dodej nahrávku, jinak je to tu jen plácání a střílení slepýma.
-
chroustjazz
temperované ladění! konečně vím, kde dělám chybu já 8¨-))
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A to to tu martina72 opakuje pořád dokola! Je to v přece temperovaném ladění a emocíchchroustjazz píše:temperované ladění! konečně vím, kde dělám chybu já 8¨-))
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008