chtěl bych se zeptat, jestli by stačil Orange Crush Pix CR35LDX do zkušebny možná jenom na malý pódium....Měl jsem jednou půjčenou 35W a jako nic moc, bicí mě hnaly do kouta. Ale někdo mi tvrdí, že by ten Orange v pohodě stačil, tak jsem zmaten a potřeboval bych teda radu od profíků, tedy vás
Orange Crush Pix CR35LDX
Pravidla fóra
Orange Crush Pix CR35LDX
Zdravím všechny muzikanty...
chtěl bych se zeptat, jestli by stačil Orange Crush Pix CR35LDX do zkušebny možná jenom na malý pódium....Měl jsem jednou půjčenou 35W a jako nic moc, bicí mě hnaly do kouta. Ale někdo mi tvrdí, že by ten Orange v pohodě stačil, tak jsem zmaten a potřeboval bych teda radu od profíků, tedy vás
Předem díky za odpovědi a ať vám to hraje.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orange Crush Pix CR35LDX
hmm, 35W a 10" repro, za mě ne, pokud tedy nejde o nějaký country projekt
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Nejde..no mě se to taky nezdá..ale tak jsem to zkusil
Díky za odpověď
-
Insurrectioner
Když už je tu o tomto kombu řeč, co na něj říkáte? Je dobré i na podladěni? Je vhodné na hudbu typu Five Finger Death Punch? http://www.youtube.com/watch?v=ZLk75fFXqH4 Případně máte nějaké doporučeni na nějaké kombo do 5000? 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S podobnou konfigurací radši Roland Cube, Fender Mustang etc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Insurrectioner
Peavey vypyr 30 watt taky? Jinak děkuji zq odpověd 
Peavey taky, ale zajdi do hudebnin a ty komba si vyzkoušej a uvidíš sám, které se ti bude líbit nejvíce.
Jinak je to tu ale už OT, takže si to pročti tady (když použiješ funkci Hledat, tak toho najdeš mnohem víc)
Fender Mustang vs. Roland Cube
Kombo Roland Cube vs Peavey Vypyr
Jinak je to tu ale už OT, takže si to pročti tady (když použiješ funkci Hledat, tak toho najdeš mnohem víc)
Fender Mustang vs. Roland Cube
Kombo Roland Cube vs Peavey Vypyr