ladící mechaniky na lp
Pravidla fóra
ladící mechaniky na lp
nevíte o nějakých někde na netu, který maj přijatelnou cenu a přitom kvalitní?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sollerguitars.com/ maj tam hafec hardwaru tak snad si vyberete.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
co rikáte na ten C23GD set za 570 Sk? --> http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11
chci něco co bude držet pěkně ladění, nedávno mi totiž kytara spadla na zem (naštěstí byla ve futrálu a nebyla to žádná závratná vejška ani nespadla nějak ošklivě) ale bohužel jeden kolík to odnesl a samotná mechanika nic moc nedrží.
a ještě bych se chtěl zeptat jestli je problém vyměnit ladící mechaniky?
chci něco co bude držet pěkně ladění, nedávno mi totiž kytara spadla na zem (naštěstí byla ve futrálu a nebyla to žádná závratná vejška ani nespadla nějak ošklivě) ale bohužel jeden kolík to odnesl a samotná mechanika nic moc nedrží.
a ještě bych se chtěl zeptat jestli je problém vyměnit ladící mechaniky?
Já mám dobrý zkušenosti s mechanikami Akkord. Dodává je Bachmusic.com. Tak zkus kouknout tam. Jsou to ty dražší. Měl jsem je na svojí Iriss Bass co jsem předělával a byly to naprosto spolehlivý mechaniky....
Napiš jaké máš ladící mechaniky na kytaře. Jestli tam byly původně olejovky, tak to není naprosto problém. Pokud koupíš zase olejovky. Stačí odělat šrobek od každý a vyměnit. Není na tom nic víc. Jestli máš nějakou levnější kytaru a nejsou tam olejovky, ale ty obyč. mechaniky tak to budeš muset převrtat. Ty obyčejné mechaniky mají menší průměr.
Napiš jaké máš ladící mechaniky na kytaře. Jestli tam byly původně olejovky, tak to není naprosto problém. Pokud koupíš zase olejovky. Stačí odělat šrobek od každý a vyměnit. Není na tom nic víc. Jestli máš nějakou levnější kytaru a nejsou tam olejovky, ale ty obyč. mechaniky tak to budeš muset převrtat. Ty obyčejné mechaniky mají menší průměr.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
no mam epi lp std, ta kytara je stará 3 roky a nevim co mam za mechaniky ale predpokladam ze to jsou ty puvodniaivn86 píše:Já mám dobrý zkušenosti s mechanikami Akkord. Dodává je Bachmusic.com. Tak zkus kouknout tam. Jsou to ty dražší. Měl jsem je na svojí Iriss Bass co jsem předělával a byly to naprosto spolehlivý mechaniky....
koukal jsem na ty akkordy (btw je to www.bachmusik.com) to je moc drahy, jesli tim mysli za kus
btw když koupim C23GD set za 570 Sk? --> http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11 prohloupim nebo ne? jestli to má cenu aby to nebyl podobnej šunt 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle mě to bude nějaká levná korea, takže asi tak na stejno nebo možná i hůř. Ty Gotoh SGM se tam dají sehnat pod tisíc. Gotoh je dobrá značka, mělo by to být v pohodě. Otázkou zůstává jestli by pasovaly.humus píše:btw když koupim C23GD set za 570 Sk? --> http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11 prohloupim nebo ne? jestli to má cenu aby to nebyl podobnej šunt
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Pokud ty co tam máš vypadají stejně jako ty co jsi vybral tak jsou to olejovky. U toho Bachu předpokládám, že je to za všechny.... To by cena odpovídala. Já kupoval akkordy na basu všechny 4 za nějakejch 700,-. Takže to bude asi za všechny.
Gotohy si myslím by měly pasovat. ještě jsem neviděl olejovky s různejma průměrama. Zatím jsem viděl všechny stejný. Takže to šlo jednodušše vyměnit. Ale na stránkách Gotohu budou určitě rozměry mít....
Gotohy si myslím by měly pasovat. ještě jsem neviděl olejovky s různejma průměrama. Zatím jsem viděl všechny stejný. Takže to šlo jednodušše vyměnit. Ale na stránkách Gotohu budou určitě rozměry mít....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Re: ladící mechaniky na lp
Zdarec, shanim mechaniky na svoje fokus lp. Myslite, ze ty levne Gotoh stoji za kup (http://www.bachmusik.com/sgm-04-cr-3-3_p1701) nebo radsi doporucujete si priplatit za nejaky drazsi model. Diky
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SGM jsou použitelné mám je na stratovi a 2 mám na LP. Jestli ale můžeš přihodit pár stovek tak kup tu vyšší řadu. Zdají se mi poctivější. Ladění drží oboje stejně řekl bych (mám oboje).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, chtěl bych vyměnit mechaniky na svým mockingbirdovi, Géčko je nějak v p****i. je lepší gotoh nebo grover? na ebay to stojí pár stovek, na co si mám dát pozor?