Cort m520 vs Cort m600
Pravidla fóra
Re: Cort m520 vs Cort m600
O post výše si můžeš přečíst, že i m520 se dělala s HB, tak stačí sledovat bazar a třeba se tam taky objeví. Nebo chceš kupovat úplně fungl novou?
No najradsej funglovku (kvoli prazcom), ale kazdopadne HH. Bol som nejak presvedceny, ze ta M520, co je momentalne na trhu, je HH. No uvidime...
Navyse bubenik prekvapil kupou zanovnej novej aparatury za nasimi chrbtami, takze investicia asi bude smerovat tam a nie do novej gitky...
Navyse bubenik prekvapil kupou zanovnej novej aparatury za nasimi chrbtami, takze investicia asi bude smerovat tam a nie do novej gitky...
Jak myslíš, na bazaru se často vyskytujou kytary, kolikrát ještě v záruce a nebo minimálně hrané, takže pražce jsou opravdu v nejlepším pořádku.
Asi je někde chyba, ale jak koukám, tak všude na M520 vidím P-90 (ale dříve se vyráběly i s HB, ale to je už pár let, takže by šla sehnat jen na bazaru).
2x HB má M600 a ta se ještě prodává.
Asi je někde chyba, ale jak koukám, tak všude na M520 vidím P-90 (ale dříve se vyráběly i s HB, ale to je už pár let, takže by šla sehnat jen na bazaru).
2x HB má M600 a ta se ještě prodává.
Ještě mrkni na model M900. Sem tam lítá po bazaru za směšnou cenu.
http://cortguitars.cz/produkty/elektric ... ries/m900/
V Brně jsem hrál na M520 s P90, jako singly to neznělo.
http://cortguitars.cz/produkty/elektric ... ries/m900/
V Brně jsem hrál na M520 s P90, jako singly to neznělo.
Jako stratovské singly to neznělo (i když každý je taky jiný).. P-90 jsou singly. Ale z výběru bych je nevyřazoval, co jsem měl bruměly opravdu slabě a zvuk je tak někde mezi standardním SC a HB. Někde ozkoušej a budeš mít novou zkušenost 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
To že tieto sú už made in Indonesia... minule som to porovnával s mojou 10 ročnou Koreou a som rád, že ju mám. Vypracovanie krku, ladenie, prepražcovanie bolo úplne na inej úrovni. Možno záleží aj na kuse, neviem. V každom prípade treba najprv vyskúšať.
FENDER AM Perf Strat HSS RW 3STB, CORT M520 tab, CORT X11 blb, Oscar Schmidt OG8ceB, MARRIS LesPaul, Marshall VM 2266C, Tuner, Dunlop CryBaby Original, Mooer Hustle Drive, FRIEDMAN Dirty Shirley, FX~EHX-SmallStone, JT-AMPS Clean/Boost, MOOER Ensemble King, TCE AnalogDelay, JT-AMPS TBloop, Digitech RP-350