Ahoj, potřebuji pomoc. Kombo mi začalo z ničeho nic blbnout. Nejdřív přikládám video.
http://www.youtube.com/watch?v=fj-ab37O ... e=youtu.be
Zapojení je kytara - kabel - kombo. Zkoušel jsem jiný kabel a dělá to stejný problém. Snímače na kytaře jsou v pořádku. Po stáhnutí volume potenciometru na kytaře rušivý zvuk nezmizí.
Odešli mi lampy a je nuté koupit nové lampy nebo je problém v jiné části komba a musím ho dát do servisu opravit?
porucha Crate v18 - VIDEO
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: porucha Crate v18 - VIDEO
Pokud to máš v záruce tak to hoď do servisu.
Asi tak. A jestli ne, můžeš si tady na fóru zkusit vyhledat něco o mikrofoničnosti lamp a jejich výměně. Ale problém může být samozřejmě i jinde. I když podle videa to vypadá, že to reaguje na otřesy napískáváním a správné usazení a mikrofoničnost lamp by bylo to první, co bych v té chvíli zkontroloval.
Pokud si na to nevěříš, servis je vždycky lepší volba. Může tě to zabít, když na něco nešikovně sáhneš.
Pokud si na to nevěříš, servis je vždycky lepší volba. Může tě to zabít, když na něco nešikovně sáhneš.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
V první řadě v servisu mají hodně lamp (většinou), takže nemusíš kupovat náhradní, když nevíš, jestli je to tím. No a pak to může být i studeňák na desce, i když - jak správně píše Bummer - nejpravděpodobnější je vadná flaška.
Podstatný je, když to budeš házet do servisu, netrefit combem servisáka, protože pak by tě nezabilo napětí v combu, ale servisák.
Podstatný je, když to budeš házet do servisu, netrefit combem servisáka, protože pak by tě nezabilo napětí v combu, ale servisák.