Čéče ... profi práci s levným cajkem uděláš, ale nebude tě to bavit. Všecko to má vůle na převodech, kope to do ruky, nepřesný to je ...shoooter píše:Tak srovnávám v hobby třídě, a to není o každodenní práci.pavel68 píše:To shoooter.
Skil fakt ne. Na vážnou tzn. každodenní práci ne.
I když znám firmy co profesionálně používají levné nářadí a tvrdí, že za ty peníze se to vyplatí - občas samozřejmě řeší záruky apod.
Každopádně když ti 6x za rok na montážích vykradou auto (do hotelu si to klucí nevemou), je to na zvážení co kupovat.
6x za rok je na pováženou. Upřímně bych se zamyslel jestli je v tý partě všechno v pořádku a to říkám po dlouhé rozvaze. To bych musel 6x jet makat a parkovat do Ústí a Matiční - to je fakt moc. Mě vykradli za 15 let 2x a to jsem sjezdil celou republiku (k těm obkladům bo je krize a nemám jich tolik, kolik bych potřeboval dělám ještě vejškovky).
Sice naprosto OT ale tam bych si levný lano, nebo sedák nekoupil
Mildo, rozumím Ti. Sám to řeším v jednom případku (druhá flexa) levnou merdečkou z Baumaxu za 500,- a tu točím 3x za rok. V Bosch mám totiž milimetrovej kotouč přímo na slinutou dlažbu za 1.300,- (spotřebák), ale nesmím chtít byť kousek brousit - praskne a jde do kytek. Takže druhou s levným kotoučem na broušení a tam je jedno jestli kope ...
A vypadá to že už nebude potřeba bo jsem šel do risku a koupil ruční řezačku na dlažbu s řezem 800 mm - čajna, čert ví co vydrží materiál, ale zatím jsem tuze zamilovanej. I nejtvrdší slinutej protiskluz na tom říznu naprosto přesně, čistě a řez je jako dort. Je to ta žlutá mrcha na fotkách.
Teď jsem sice totálně OT ale řešíme tu přece Mastrův cajk - ten kluk se v tom hrabe ímr i vére a jistě bude, je blbost aby si někdo jako on, či podobnej kluk, koupil navoněnou bídu tvářící se jako vyšší střední třída.
Když si to chlapi jen tak cvičně (přesně to radši vědět nechci - to by bylo slušný auto) nacpal do tohohle cajku, co rychle umřel ...
Víš jak.
A ta jeho bruska mě zajímá bo z jednoho pseudostrata si chci časem udělat relic.
Tohle vlákno pro mě má smysl zda koupit, nebo půjčit - přece jenom se dřevem nedělám.
http://paulus2.rajce.idnes.cz/Prace/#