LTD MH-400
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
LTD MH-400
Ahoj přátelé,
přemýšlím, že bych si po Vnocích udělal radost a rozšířil sbírku o tenhle kousek
http://eshop.kytary.cz/esp-ltd-elektric ... SP-LTD:4:0
máte někdo nějaké negativní zkušenosti nebo tak něco s touhle už "vyšší" řadou????
P.S.: Nejsem třináctiletej zelenáč, kterej zatim viděl kytaru jen v televizi nebo na obrázku, o FR taky vim dost... jde mi spíš o zpracování a jestli ta kytara za tyhle peníze opravdu stojí....
případně máte někdo nějaké alternativy???
děkuji
přemýšlím, že bych si po Vnocích udělal radost a rozšířil sbírku o tenhle kousek
http://eshop.kytary.cz/esp-ltd-elektric ... SP-LTD:4:0
máte někdo nějaké negativní zkušenosti nebo tak něco s touhle už "vyšší" řadou????
P.S.: Nejsem třináctiletej zelenáč, kterej zatim viděl kytaru jen v televizi nebo na obrázku, o FR taky vim dost... jde mi spíš o zpracování a jestli ta kytara za tyhle peníze opravdu stojí....
případně máte někdo nějaké alternativy???
děkuji
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Trainman
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem sice čtrnáctiletej "zelenáč" ale o kejtrách už něco vím. U ESP-LTD téhle vyšší řady se už jedná o známou kvalitu. Měl jsem tu čest zkoušet ESP LTD KH-602 (také možná varianta) a nezklamala. Krásně tvrdý hutný zvuk.... Samozřejmě to není třeby ESP KH-2 ale to už bychom byl ve sféře o několik desítek tisíc korun vyšší. Tady bych řekl že je výhodou tělo z mahagonu (u té KH-602 trošku nepochopitelně z olše). taky snímače by u téhle měly být lepší. Takže můj názor zní - zajímavá kytara za zajímavou cenu. 
- Jens Ludwig
- Odborník
hezky obecně popsaná situace - děkuju
měl sem čest s celkem sortou ESP... bphužel o LDT i za 25 000 si stále nejsem přesvědčen, že je to nástroj, který před koupí nepotřebuje prohlédnout, pač je tam ještě možnost výskytu chyb.. specifikaci sem si přečetl taky
BtW: nejsem si uplně jistej tim, jestli mahagon je výhoda - je to super dřevo, ale nevidim důvod, proč ostatní druhy by měli bejt horší
měl sem čest s celkem sortou ESP... bphužel o LDT i za 25 000 si stále nejsem přesvědčen, že je to nástroj, který před koupí nepotřebuje prohlédnout, pač je tam ještě možnost výskytu chyb.. specifikaci sem si přečetl taky
BtW: nejsem si uplně jistej tim, jestli mahagon je výhoda - je to super dřevo, ale nevidim důvod, proč ostatní druhy by měli bejt horší
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jasně, mahagon není vyloženě vždycky výhra a není vyloženě lepší než ostatní dřeva... ale to je jedno 
jinak mezi námi - přecejen když nějaká firma vyrábí a vyváží těch nástrojů vyšší počet, není tak lehké ošéfovat výstupní kontrolu a úpravu. tzn možná nějaké seřízení budeš potřebovat, ale nemyslím, že by to bylo zas tak tragické
jinak mezi námi - přecejen když nějaká firma vyrábí a vyváží těch nástrojů vyšší počet, není tak lehké ošéfovat výstupní kontrolu a úpravu. tzn možná nějaké seřízení budeš potřebovat, ale nemyslím, že by to bylo zas tak tragické
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Možná by stálo vyzkoušet vyšší řadu Ibanez (teď mají jeden výroční model za podobnou cenu - vypadá fakt slušně a 'malosériově') nebo jackson, kramer, ale pokud ti de o ten vzhled (je to fakt hezoučká kytara) tak transparentní modely u superstratů v téhle cenové kategorii jedině LTD - nebo můžeš zkusit fender showmaster, není to úplně tragická kytara, mexická a za zbytek jí můžeš pořídit solidní upgrade (nulťák, mechaniky, snímače...) a budeš na tom o dost líp jak u LTD
Určitě to potřebuje prohlídnout, je to ta samá továrna, která dělá i ty nejlevnější modely, akorát se tohoto vyrábí míň - viděl bych to asi takle - zpracováním budou všeecky LTD stejně, a všecky ESP stejně - a pak je třeba dívat se na nejlevnější model
Nebo co takhle kytarář?
Určitě to potřebuje prohlídnout, je to ta samá továrna, která dělá i ty nejlevnější modely, akorát se tohoto vyrábí míň - viděl bych to asi takle - zpracováním budou všeecky LTD stejně, a všecky ESP stejně - a pak je třeba dívat se na nejlevnější model
Nebo co takhle kytarář?
- Jens Ludwig
- Odborník
obecně mi de o to, že v každým shopu je jen na objednávku - já nejsem z prahy a nemam moc chuť tam jezdit kadou chvíli kuli kytaře a chtěl bych se vyvarovat toho, že mi domu přijde kytara s krkem do vrtule tak, že jí nepomůže ani svěcená voda....
Ibanezy fajn, ale nemaj EMG - ty bych chtěl, dál chci to klenutý tělo - to má taky jen tohle - a pak jackson, ale s reversní hlavou a to nechci... navíc se mi děsně zamlouvá tahle ESP/LTD skororovná hokejka...
Kramera doma mam, jacksona ještě ne, ale to bude časem v podobě rhoadse...
Ibanezy fajn, ale nemaj EMG - ty bych chtěl, dál chci to klenutý tělo - to má taky jen tohle - a pak jackson, ale s reversní hlavou a to nechci... navíc se mi děsně zamlouvá tahle ESP/LTD skororovná hokejka...
Kramera doma mam, jacksona ještě ne, ale to bude časem v podobě rhoadse...
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Showmaster za 17 zde
Do musiccenteru v Brně nebo v UH zavoláš, objednáš, a až ho budou mít, tak ti napíšou/zavolají a můžeš si ho přijet vyzkoušet ne? Jinak za zbytek můžeš koupit ty EMG a již zmiňovaný nulťák a mechaniky
Jinak Ibanezy se taky dělají s EMG
Do musiccenteru v Brně nebo v UH zavoláš, objednáš, a až ho budou mít, tak ti napíšou/zavolají a můžeš si ho přijet vyzkoušet ne? Jinak za zbytek můžeš koupit ty EMG a již zmiňovaný nulťák a mechaniky
Jinak Ibanezy se taky dělají s EMG
- Jens Ludwig
- Odborník
ten Showmaster je celkem pěknej, ale bylo by na něm strašně práce a strašně investic - FR, EMGs, pak by se musela upravovat hlava kuli zámkům atd, atd....
možná sem to blbě zmínil, ale v tomhle threadu mi šlo spíš o to zjistit, jak velká je pavděpodobnost, že mi pošlou uplněj šmejd
BtW: do Brna to mam asi 5 hodin cesty, takže tam pojedu jen když opravdu hodně mnoho budu muset
možná sem to blbě zmínil, ale v tomhle threadu mi šlo spíš o to zjistit, jak velká je pavděpodobnost, že mi pošlou uplněj šmejd
BtW: do Brna to mam asi 5 hodin cesty, takže tam pojedu jen když opravdu hodně mnoho budu muset
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě, ti doporučím jedině kytaráře
Pravděpodobnost - ono se to nedá přesně určit, "drahý kopie" moc lidí nekupuje - ale podle mě je to tak jak sem psal dřív
Pravděpodobnost - ono se to nedá přesně určit, "drahý kopie" moc lidí nekupuje - ale podle mě je to tak jak sem psal dřív
Já sám jsem píše:Určitě to potřebuje prohlídnout, je to ta samá továrna, která dělá i ty nejlevnější modely, akorát se tohoto vyrábí míň - viděl bych to asi takle - zpracováním budou všeecky LTD stejně, a všecky ESP stejně - a pak je třeba dívat se na nejlevnější model
Sice nevim, odkud presne jses, ale v Pardubicich mi chlap tvrdil, ze je vyhradni distributor ESP-LTD v Cechach a ze je prej vozi primo ze skladu v Nemecku. Domluvit se s nim by ,myslim, nemel byt problemJens Ludwig píše:BtW: do Brna to mam asi 5 hodin cesty, takže tam pojedu jen když opravdu hodně mnoho budu muset
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý."
\m/ ESP-LTD F-50 \m/
\m/ ESP-LTD F-50 \m/
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
jo, to je fakt, když jsem se kdysi ptal p. Lišky, za kolik by mi udělal kytaru (shodou okolností jsem měl nachlup stejné požadavky - teďka jsem teda víc nakloněnej seymourům...), odpověď byla poměrně konkrétní - 20-30 tisíc, myslim že u ostatních kytarářů to bude podobný, jseš v rozmezí, tak by to neměl být problém (kór jestli zrovna netrváš na mahagonu), budeš mít originál a šance na vadnej kus bude myslim o několik řádů nižší
2Flozíi: to se tak někdo má, já do toho skladu psal před rokem přímo, ale jakmile zjistili, že nejsem žádnej distributor, poslali mě do háje...
2Flozíi: to se tak někdo má, já do toho skladu psal před rokem přímo, ale jakmile zjistili, že nejsem žádnej distributor, poslali mě do háje...
Die Hard or Die Home
Njn, asi to bude mit svy vyhodyTrao píše:2Flozíi: to se tak někdo má, já do toho skladu psal před rokem přímo, ale jakmile zjistili, že nejsem žádnej distributor, poslali mě do háje...
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý."
\m/ ESP-LTD F-50 \m/
\m/ ESP-LTD F-50 \m/