Tricone nikdy nebyl nástroj bluesmanů protože byl dražší než biscuit a ten zvuk je moc "učesaný" Mám rád chromovaný povrch, měl jsem dvě rezofoniky v chromu, na druhou stranu jsem někde četl že není nic směšnějšího než bluesman zpívající o tom jak má hlad a spí v příkopě u cesty hrající na naleštěnou kytarujeleniste píše:K tý povrchový úpravě. Neřikam, že to neni pěkný, akorát mam radši právě ten chrom (protože Bob Brozman má všechno chromovaný).
No, toho schalera jsem právě vyřadil kvůli tomu, že jsem si myslel, že to je lacinej šrot (holt líná huba, holý neštěstí). Nakonec jsem si nechal namotat humbuckera, s tim, že jsem to chtěl, aby se to ve výsledku podobalo de armondu 220. To jsem dával do weisse, do díry. Místo mě netlačilo. Na trikóna mam zatim namyšlenej ten floating od RM, ale furt si řikam, že je trikóna škoda snímat magnetem.
Pokud máš možnost snímat tricona mikrofonem je to v pohodě, jinak se pro pohodlí a jistotu dá snímat magnetickým sníačem nebo piezem nebo kombinací těchto tří možností.