MARK KNOPFLER

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pehve

MARK KNOPFLER

Příspěvek od pehve »

Ahoj, vím že tohle téma tady vůbec nejede :roll: ale mam pocit že potřebuju poradit... :D Už jsem se na to tady někde ptal, ale asi blbě :oops: Chtěl bych se něco více dovědět o stylu M.K., dosud co vím každej říká něco jinýho :shock: Co je vidět na videích je to , že hraje 3.prsty(?),stylem něco jako banjo, levá ruka hraje šílenosti a to je vše. :shock: Nechci podrobný návod jak hrát konkrétně tohle nebo tohle, jen poradit jakým směrem studovat a co.Jestli trsátko nebo prstýnky,nehty nebo obojí :lol: Prostě někam nasměrovat. Díky všem za názor 8)
pehve

Příspěvek od pehve »

:shock:
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Mark používá jen svoje prsty, ale taky při sobě má vždy trsátko.
Nemužu si pomoct, ale jeho styl hraní my připomíná spíše klasiku i když hraje s nezpevněnou rukou, ale furt mi to přijde bližší, než nějaký countryový techniky, co já znám...
pehve

Příspěvek od pehve »

diky,myslel jsem, že už ho nikdo nezná :) taky si myslím na klasiku, co jsem viděl taby,z videí moc nejde vyčíst, navíc sehnat 2 shodný taby na nějakou věc se mi nepodařilo. No ale pokud má nějaký školy,nic jsem zatím nesháněl
pehve

Příspěvek od pehve »

když je ten svátek, oživíme Marka.... Kdo jste slyšel a co říkáte na Kill To Get Crimson?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“