Fender Deluxe Reverb - tipy

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
xaba
Bandzone: xaba

Fender Deluxe Reverb - tipy

Příspěvek od xaba »

Ahoj,myslím že tohle se tu ještě nikde neřešilo, pokud se pletu tak se předem omlouvám ale nic jsem nenašel.
Jde o to - co jsou to "reverb ampy" Fender ví každý. Uvažuji o koupi Deluxe Reverbu a vybafly na mě různé varianty - v základu jsou asi jen dvě - Fender 65 Deluxe Reverb a Fender 68 Custom Deluxe Reverb, od těch se pak odvíjí různé předpokládám jen vzhledové modifikace ale mě by zajímalo jestli mezi těmi modely 65 (blackface) a 68 (silverface) bude nějaký zvukový rozdíl protože specifikacemi vypadají oba aparáty stejně. Děkuji předem za odpovědi.
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender Deluxe Reverb - tipy

Příspěvek od Skiner »

Ne, specifikacemi nevypadají stejně. ten '68 je novinka, vypadá jako Silverface, ale vnitřek je "komplet" jinej:
Pokračuj zde:
http://www.fender.com/en-CZ/series/vint ... verb-120v/

"Modified Deluxe Reverb all-tube circuitry, shared reverb and tremolo on both channels, “Vintage” channel for traditional silverface operation, modified “Custom” channel with Bassman tone stack, reduced negative feedback for greater touch sensitivity,"
xaba
Bandzone: xaba

Příspěvek od xaba »

aha, ono je to Vintage Modified tak to vyvetluje vse :D
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Možná než kupovat nového zvaž něco napříkald z nabídky tohoto pána, mám od něj svýho Twina. Ty aparáty se mu tam točí jako na kolotoči :)
http://www.vintageamps.eu/aparaty

Jinak na ty "pseudosilverface" novinky jsem zvědavej, myslím, že zvukově by to mohlo bejt fajn, otázka je, jak obstojí ty repra, co tam jsou a taky spolehlivost.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“