Kurzweil PC3X

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
OVERun
Bandzone: www.bandzone.cz/sknajpy

Kurzweil PC3X

Příspěvek od OVERun »

Zdravím lidi,

Potřeboval bych poradit s jednou věcí. Potřeboval bych do vokálových zvuků nahrát smyčku slov. Nevíte jestli je to možné?
Bylo již dříve používané například u kapely Rammstein v písni Morgernstern. Kdy ženské hlasy (na klávesách) začínají zpívat smyčku ''Morgensternen scheinen!'' ale intonují podle kláves... Dá se nějak tato smyčka vytvořit abych je mohl použít s klávesami KW PC3X? Mám připojený i rackové moduly a IPad a prostě si nevím rady.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kurzweil PC3X

Příspěvek od Nero »

Jsi si jistý, že na to prostě nenajali sbor a naživo případně nepouští nějaký sampl?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
OVERun

Příspěvek od OVERun »

Já vím, že se to dá dělat s hlasovým modulátorem, který má připojený mikrofon do kláves. Ale vím, že se ten zpěv dá nahrát do smyčky a ty klávesy se s tím poperou. Ale jestli s tím nemá nějaký klávesák zkušenost.
OVERun

Příspěvek od OVERun »

Ach jo, poraď te mi někdo... nechci kupovat další synťák kvůli tomu :( Vím že na to existují synťáky se vstupem na mikrofon, ale věřím že se to dá udělat jinak :(
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“