Je krásný. Měl jsem možnost koupit SG ve stejný barvě, ale hmatník byl z pečenýho javoru, takže nic
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
jo, takhle do detailu to neovládám. myslel jsem, jako že, standard má ty podivný pseudoobdélníky a classic má jen tečky, a taky jiný ladící mechaniky...ale nevim...překvapuje mě, že dost lidí na ty classic držkuje, že prej to nehraje...ale osobně jsem na to nikdy nehrál...
No, je fakt, že s takovouhle barvou tě nikdo nepřehlídne. Akorát mi trochu uniká, co je tak unikátního na tom hmatníku.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida