Fender American - sériová čísla
Pravidla fóra
Fender American - sériová čísla
Co lze vyčíst z serial number N 989026? Nikde to nemůžu vypátrat. 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fender Amerikan
http://www.guitardaterproject.org/guitardaterproject.org píše:Guitar Info
Your guitar was made at the
Corona Plant (Fender), USA
in the Year(s): 1990
Fender: Corona
Corona factory was opened in 1985, Corona California, with major guitar production starting in 1987. With the addition of a custom shop in 1987 the plant currently employs about 700 workers. Apart from general and Custom Shop Fender instruments and amplifiers, it also encompasses Guild acoustic & electric guitars.
Příště zkus google. Je to Třetí odkaz.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Re: Fender Amerikan
Díky!!
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fender American - sériová čísla
Teď je na bazaru jeden Stratocaster, zkoušel jsme ho identifikovat, ale nenašel jsem, co v SN znamená to "VD". Je to USA Fender, ale zajímalo by mě, co za řadu rok výroby.
SN: VD 122006
Foto: http://fero003.rajce.idnes.cz/fender_st ... C00957.JPG
SN: VD 122006
Foto: http://fero003.rajce.idnes.cz/fender_st ... C00957.JPG
Hraju na kytary a mašinky
vypada to jako fake - nesmyslna kombinace pismen pred cislem, made in usa zezadu na krku a timhle fontem? wtf. vubec ten krk vypada divne.
- Regular John
Je to FAKE
Na té kytaře snad ani nic z fenderu není, všechny díly jsou jiné a sériové číslo je nesmyslné. Někdo prostě vzal nějakou levnou kytaru a olepil to obtiskama fender... Chudák ten, kdo nějaký takový humus koupí 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kinx píše:...
To jsem řád, že jste mi to potvrdili, už jsem myslel, že je chyba ve měRegular John píše:...
(Tu kytaru jsem se nechystal koupit, jenom mi to číslo přišlo dovné.)
Hraju na kytary a mašinky
Na tom fake fender stratu nehraje ani taková věc jako je neck plate. zkuste se na něj pořádně zadívat- nenajdete tam takové věci, které na american standart mají být (vyražené logo fender, corona, CA).. je to opravdu nepovedený pokus..
Ahoj, mám dotaz, kamoš má basu (Fendera PB USA) s s. číslem začínajícím na VD. Vypadá jako origoš a hraje dobře, je to teda opravdu fake?
schvalne nahod fotky, ale timhle by zadne cislo zacinat nemelo. jinak jestli hraje dobre a kamos je spokojeny tak je to asi jedno
pokud ji teda nebude chtit prodat.
Právě že asi bude chtítKinx píše:schvalne nahod fotky, ale timhle by zadne cislo zacinat nemelo. jinak jestli hraje dobre a kamos je spokojeny tak je to asi jednopokud ji teda nebude chtit prodat.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je jeden na bazaru s S.N. N3145646, tam je snad fender jenom to logo 
-
FilipRocker
Jo
Naposledy upravil(a) FilipRocker dne 10.11.2013 19:44, celkem upraveno 1 x.
Není to ta od maníka, co tvrdí, že jí neumí ani naladit? 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
FilipRocker
Je..
Naposledy upravil(a) FilipRocker dne 10.11.2013 19:44, celkem upraveno 1 x.
-
FilipRocker
Neporadil bys mi prosimtě, jak si ověřim, že to fakt má něco společnýho s Fenderem? 
Já ne, počkej na nějakýho místního odborníka. Mně na tom spíš přišlo podezřelý chování prodejce. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410