Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Nero »

Myslím, že ani moderátoři ani já nemáme patent na to objektivně rozhodovat o tom, co je pokrytectví a co ne. Co si o tom myslím subjektivně jako uživatel, je vcelku ukradené a hlavně irelevantní. Proto se ti k tomu nedokážu jako admin vyjádřit.

Red Bull tam vystupoval jako uživatel, nikoli jako moderátor. Kdyby to samé udělal jiný uživatel, nemyslím, že by se to tu řešilo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Nero píše:Myslím, že ani moderátoři ani já nemáme patent na to objektivně rozhodovat o tom, co je pokrytectví a co ne. Co si o tom myslím subjektivně jako uživatel, je vcelku ukradené a hlavně irelevantní. Proto se ti k tomu nedokážu jako admin vyjádřit.

Red Bull tam vystupoval jako uživatel, nikoli jako moderátor. Kdyby to samé udělal jiný uživatel, nemyslím, že by se to tu řešilo.
Podle mne je to špatně u kohokoli - pokud někdo v jedné větě napíše, že se o něm nesmí psát (přirovnávat ho k někomu druhému v evidentně negativním kontextu), a v téže větě vystřihne osobní invektivu vůči jinému, je to prostě nonsens... Sem jsem to dal, protože podle mne by se moderátor měl chovat určitým způsobem, i když vystupuje jako řadový uživatel...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Moleek

Příspěvek od Moleek »

rocky77 píše: Prosím admina a ostatní moderátory o vyjádření. Pokud si moderátor dovolí napsat, že přirovnání jeho osoby k jiné je narážka, kterou autorovi "zakazuje", ale vzápětí o té přirovnávané osobě bez obalu napíše, že s ní nechce mít nic společného, je to podle mého pokrytectví... Nebo snad na Red Bulla se nesmí sáhnout, ale on o ostatních smí psát dle libosti? Podle mne dost úlet (bez ohledu na téma té diskuze)...
Určitě se jako uživatel můžu vyjádřit taky:
Záleží na tom, jak ten příspěvek přepíšeš a pochopíš. Já na tom nevidím nic špatného:

Rocky_MK přirovnal Shoootera k RB na základě názorů v diskusi které se RB ani nezúčastnil a ten mu na to napsal, ať s tím jde někam a nepřirovnává ho k němu.

Rozhodně bych našel na fóru věci, které by sem patřily víc.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Já bych byl rád, kdyby se řadový uživatel choval určitým způsobem, i když vystupuje jako řadový uživatel. To se tu bohužel často neděje... (To jen jen obecné postesknutí si, když už se to tu řeší.)

Já RB chápu v tom, že nechce, aby se do něj (dodávám nesmyslně) rejpalo v rámci diskuzí, do kterých se sám nezapojil (to by se asi nelíbilo nikomu, nepřijde mi to jako zrovna fér). Zároveň se nemá smysl tvářit, že jsme tu všichni sluníčkoví kamarádi. Prohlášení o tom, že mi někdo nesedí, nepovažuju za osobní útok.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Moleek píše:
rocky77 píše: Prosím admina a ostatní moderátory o vyjádření. Pokud si moderátor dovolí napsat, že přirovnání jeho osoby k jiné je narážka, kterou autorovi "zakazuje", ale vzápětí o té přirovnávané osobě bez obalu napíše, že s ní nechce mít nic společného, je to podle mého pokrytectví... Nebo snad na Red Bulla se nesmí sáhnout, ale on o ostatních smí psát dle libosti? Podle mne dost úlet (bez ohledu na téma té diskuze)...
Určitě se jako uživatel můžu vyjádřit taky:
Záleží na tom, jak ten příspěvek přepíšeš a pochopíš. Já na tom nevidím nic špatného:

Rocky_MK přirovnal Shoootera k RB na základě názorů v diskusi které se RB ani nezúčastnil a ten mu na to napsal, ať s tím jde někam a nepřirovnává ho k němu.

Rozhodně bych našel na fóru věci, které by sem patřily víc.
A vyjádření RB, že se Shooterem nechce mít nic společného, se té debaty o kočce týkalo jak???
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Rocky, neřeš to.. Pokrytectví vypadá jinak.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Trochu mne mrzí, že nejen já, ale i další uživatelé tu musí ztrácet čas kvůli tomu, že jsem se ohradil ne jako moderátor, ale jako uživatel proti jednání jiného uživatele. A to zcela slušně.

Když si musím vyslechnout kritiku, za své působení v nějakém tématu, tak to beru za oprávněné. Ovšem odkazy na mou osoby v tématu, do kterého se nezapojuji už mi přijdou trochu out ze strany uživatele, který takto vystupuje.

Vyslechnout si x osobních nadávek od uživatele RockyMK mi nevadí ve chvíli, kdy jsem mu v diskuzi šlápl na kuří oko se svým názorem. Osobní invektivy ve chvíli, kde se fóru pár dní nevěnuji a nijak nepřispívám mi ovšem nepřijdou lidsky fér.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Red Bull píše:Trochu mne mrzí, že nejen já, ale i další uživatelé tu musí ztrácet čas kvůli tomu, že jsem se ohradil ne jako moderátor, ale jako uživatel proti jednání jiného uživatele. A to zcela slušně.

Když si musím vyslechnout kritiku, za své působení v nějakém tématu, tak to beru za oprávněné. Ovšem odkazy na mou osoby v tématu, do kterého se nezapojuji už mi přijdou trochu out ze strany uživatele, který takto vystupuje.

Vyslechnout si x osobních nadávek od uživatele RockyMK mi nevadí ve chvíli, kdy jsem mu v diskuzi šlápl na kuří oko se svým názorem. Osobní invektivy ve chvíli, kde se fóru pár dní nevěnuji a nijak nepřispívám mi ovšem nepřijdou lidsky fér.
Já to naprosto chápu...proč ale tedy ta osobní invektiva na Shootera? Nešlo to bez ní?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jsem člověk Shootera nemám rád s jeho názory lidskými ani politickými nesouhlasím. Ten člověk mi není nijak sympatický. Prokazuji mu ovšem tolik úcty, že na něj lidsky neútočím a snažím se s ním jednat na normální úrovni. Jako řádný uživatel a moderátor tohoto fóra.

Tedy jako člověk mám právo i na svůj názor. Stejně jako bych neměl být pranýřován za to, že nemám rád nástroj X nebo Y.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

OK, nechám to být. Podle mne to, co jsi o Shooterovi napsal, není nic jiného než právě osobní útok, kterého se údajně dle vlastního vyjádření nedopouštíš... Ať si každý udělá vlastní obrázek... Jen jsem cítil potřebu upozornit na něco, co podle mne není v pořádku... Já to považuji za uzavřené...
pracovity hipik
V karanténě

Příspěvek od pracovity hipik »

Dobry den,

jak jiste vite, dostal jsem ban za nevhodne chovani vuci vam. Timto bych se vam chtel omluvit. Pochopitelne se neomlouvam z duvodu, abych na vas emocne zapusobil a zkratil si pobyt v karantene, to vubec. Omlouvam se predevsim proto, ze me tizi svedomi.

Cely den jsem premyslel jak se vam omluvim, byl jsem v tezke depresi, tak snad toto omluvu akceptujete. V pripade, ze mate vuci mne nejake pripominky, tak nevahejte a piste mi do sz. Zpravy jsou pochopitelne zdarma.
I pad > I phone > kytara :-)
chroustjazz

Příspěvek od chroustjazz »

pracovity hipik píše: me tizi svedomi
8¨-)))))

je dobře, že se tu občas najde někdo normální 8¨-)
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
filo01

Příspěvek od filo01 »

Milane a ostatní "čističi" fóra, není to stížnost, jen takový námět na zamyšlení.
Za poslední dva dny jsem narazil na případy, kdy se úplní nováčci (myslím tím počtem příspěvků) ptají tak, že téma zasluhuje lock. S železnou pravidelností se to pak rozjíždí do negativní přestřelky, kde je znechucení na obou stranách. Podle mě by se tomu dalo předejít, kdyby hned v zárodku někdo z moderátorů vlákno prostě utnul a nedal šanci pokračovat ve flamewaru, který stejně nikam nevede. Prostě jen suché konstatování - děláš to blbě, přečti si pravidla, připadně nějaký link a lock, žádné osobní emoce, nic víc.
Nesleduju do detailu úplně všechno, možná se to tak ve většině případů děje, trklo mě to akorát dneska když jsem četl tyhle dva:
elektricke-kytary/cort-kx5-vs-cort-m200-t39027.html
underground/bazar-t39046.html

Proč to celé píšu: zdejší uživatelé jsou různí a občas nejdou pro ostré slovo daleko. Pokud se ve vlákně sejdou dva, tři takoví, tak to v nováčkovi může vyvolat pocit, že nemá cenu, aby se o cokoliv snažil, protože ho vždycky někdo seřve. Vím, že tady nejsme mateřská školka, kde se vodí za ručičku, ale tím včasným zamčením, by se MOŽNÁ ta nejostřejší hrana eliminovala a dotyčný by dostal čas o sobě popřemýšlet a zkusit to znovu a líp. Třeba jsem přílišný optimista, ale v mém případě to kdysi dávno zafungovalo, aspoň doufám ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tady vstupují do hry dva faktory - prvně, ne vždy se téma podaří utnout v zárodku, protože tu prostě v daný okamžik nikdo z módu není. Párkrát se mi stalo, že jsem se k moderátorskému zásahu dostal až na druhé straně diskuze, a pak se pochopitelně musí moderovat trochu jiným způsobem, než když se to zachytí včas. Druhak jde o nějakou tu vůli dát threadu druhou šanci a z něčeho, co je na hraně, udělat alespoň trochu funkční téma. To i kvůli tomu, že přece jen fungujeme jako poradna pro lidi z e-shopu a nemůžeme být k nováčkům až moc nevstřícní a tvrdí.

Každopádně tvé poznámce rozumím a něco na ní určitě je. Z druhé strany je problém, že velká řada nováčků to včasné utnutí nevezme moc dobře - buď rovnou z fóra zmizí nebo začne zakládat další stejně nevhodné thready.

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jak jsem již před nějakou dobou - kdyby měl po prvním přihlášení proklik na stránku kde bude mít velkým písmem napsaný

VÍTEJ NA HUDEBNÍM FÓRU,
NEŽ ZALOŽÍŠ NOVÉ TÉMA, POUŽIJ FUNKCI

HLEDAT

mohlo by to pomoct.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:-D nevěřím. To by měla být taková přirozenost (stejně jako čtení manuálů, hehh...), že jestliže někdo nehledá sám o sobě, pruděním ze strany webu (a notabene hned po přihlášení) se rozhodně nenakopne.

Za sebe spíš můžu říct, že se mi líbí otravovat podobnými poznámkami takové uživatele osobně 8) činí mi to vyloženě potěšení; obzvlášť, když to psychicky následně neustojí - aspoň je co číst k rannímu kafču :-D

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kazdy novy uzivatel dostava automaticky SZ, ktera ho navede na vsechny potrebne informace vcetne toho, ze ma hledat. Vic toho delat nejde.

PetrPeter 1975 - 2008
stepanb

Příspěvek od stepanb »

můžete prosím někdo udělat něco s diskuzí mezi pavlem68 a grockem zde? Už je to fakt dost OT a nevypadá, že by s tim chtěli přestat. Ať si ve svojí diskuzi pokračujou v SZ.
hOI!!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Trvám na tom, že celá diskuze je k tématu a to celou dobu. Tečka.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
MilanT

Příspěvek od MilanT »

pavel68 píše:Trvám na tom, že celá diskuze je k tématu a to celou dobu. Tečka.
To si děláš srandu nebo to myslíš vážně?
V inkriminovaném vlákně sám píšeš
pavel68 píše:Na ty OT dotazy ti s dovolením odpovídat nebudu
elektricke-kytary/jolana-t38319-160.html#p650926
a tady tvrdíš, že celá diskuze je k tématu a to celou dobu. :shock: :roll:
Tečka.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“