Premiér XPK

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Premiér XPK

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
mám možnost si pořédit tpřesně tyto bicí od chlápka, který na ně hraje na videu http://www.youtube.com/watch?v=0Iic4mPndLI. Ale bude to samozřejmě bez hardweru a činelů. Celkem za 15k. Co vy na to? Jaké to jsou bicí? A jsou lepší než třeba Nové Sonory Select? Děkuji za každičký názor.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Premiér XPK

Příspěvek od Monikad »

Neporadím, nemám zkušenost ani s jednou z těch sad. Nicméně prošmejdi weby obou firem a porovnej cenové relace. Obě značky by se cenově mohly hodně podobat co do cenových relací v jednotlivých třídávch nástrojů. Z toho videa ale je zřejmé, že bubny takhle nazvučené zní slušně a te pán o bubnování rozhodně něco ví, tedy šunt by asi do studia nebral. :wink: To je ale jen moje úvaha, jakou bych rozvíjela ve tvé situaci.... :!:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

no, ono je to hlavně v rukách (v tomto případě i v nohách) a v nějakým tom ladění
bicí jsou super ale nečekej že ti to bude hned takto znít, tedy pokud nemáš nahráno jak on 8)
drmejla

Příspěvek od drmejla »

Ahoj asi píšu už pozdě, ale teprve teď jsem se registroval a čtu....
Já mám soupravu PREMIER XPK už pár let a musím říct že to byl fakt dobrý kup. Jel jsem si pro ni až do Berlína, kde byla k mání z druhé ruky za super cenu. Nevím jak jsi se rozhodl, ale určitě bych každému doporučil poctivou anglickou práci.
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

drmejla píše:Nevím jak jsi se rozhodl, ale určitě bych každému doporučil poctivou anglickou práci.
Naprostý souhlas. Ty bubny hrají jak blázen, odehrála jsem na ně několik kšeftů, jsou krásně znělé a melodické. Akorát teda mechanika není zrovna top.
kbb s machalkovou.jpg
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Nádherná je teďka slevička v jednom obchodě: http://www.muziker.cz/bici-perkuse/akus ... st-Lacquer
Až mě to - ortodoxního Tamáka - nutí k zamyšlení, jestli se náhodou na tu moji víru nemám vykašlat a nezkusit něco nového.
Hraje z vás na to někdo? Přiznám se, že se zn. Premier jsem se ještě moc nepotkal. Ledacos vyčetl, ledacos zaslechl, ale zkušenost nemám.
Už jen od pohledu, nevypadají zle. 10 šroubů, lak a hlavně javor... Co vy na to?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Na Premiéry jsem si zahrál 2x (a tuším, že jedny byly zrovna ty XPK). Zněly suprově, ale u obou souprav byl velký problém nastavit tomy. Mechanika nedržela a bubny klouzaly, kam se jim zachtělo. 15 bez mechaniky bych za ně nedal.
Nekras
Bandzone: http://bandzone.cz/blackdolphins

Příspěvek od Nekras »

Já je koupil za 12,5... respektive za 15,5 s dopravou, obalama a blánama... Bez HW... Premier XPK Performance, ty modrý.

Musím říct, že jsem z nich nadšen. Maj parádní zvuk, charizma a špicově se na ně hraje. Jen kdyby tak držely ladění. :D

Asi nevíte, jestli se dá někde sehnat samostatně kopák, že? Nikde jsem na něj nenarazil.

zzbar: Taky jsem byl zarytej Sonorista, ale zkusil jsem je a špica! :) Zvuk se mi líbí, vzhled se mi líbí :)
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“