..pomoc s bicími pro začátečníka
Pravidla fóra
Re: ..pomoc s bicími pro začátečníka
Samozřejmě, dokupování bude určitě. Jako první nějáké kvalitnější činelky a ride. Pak jak budou peníze, tak přeblánovat, a postupně vylepšovat... Bohužel ještě nepracuji, tak je pro mně složitější nahrabat tak velkou sumu peněz. Budu se muset spokojit ztím co kdo nabízí za takovouhle cenu. Já jsem určitě pro soupravu sonor smart force. Hovado nejsem, takže mi to nějáké ty roky vydrží
Ted nevím jak to bude se šlapkou mám doma na starých amatkách taky sonorku s plochým špalkem a oni nabízí kní s kulatým koncem, mám si nechat tu s plochým a nebo tu s kulatým, díky za rady 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
SONOR SMart Force - ano, nemyslím si, že by si to nějak rozbil:) Že ti to vydrží roky si nemyslím. Buď tě to přestane bavit a pak to prodáš, a nebo tě bubnování chytne tak moc, že ti kvalita týhle začátečnický sady začne nestačit a půjde to taky z domu. Otázka je, jakou cenu tyhle bubny, které už te´d, jako nová souprava stojí i se základem HW necelých 12tisíc, budou mít ohrané..... Tyhle laciné sady se moc draho prodávat nedají. Tady budiž ke cti, že to je alespoň jakási záruka zpracování renomované značky, no v té cenové relaci ovšem nečekej zázrak.
To je realita.
S tím beaterem na pedálu.... no každý z těch konců beateru je dobrý, záleží na stylu muziky, na technice hry hráče a jeho pocitu ze hry, na bláně, na ladění,... je to jako kdybych se tě já te´d ptala, aby si mi poradil, jestli mám chuť si dát k obědu brambory nebo knedlíky?!
Obojí je obré ale třeba já knedlíky zase tolik nemusím..... chápeš ten příměr??

S tím beaterem na pedálu.... no každý z těch konců beateru je dobrý, záleží na stylu muziky, na technice hry hráče a jeho pocitu ze hry, na bláně, na ladění,... je to jako kdybych se tě já te´d ptala, aby si mi poradil, jestli mám chuť si dát k obědu brambory nebo knedlíky?!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad píše:SONOR SMart Force - ano, nemyslím si, že by si to nějak rozbil:) Že ti to vydrží roky si nemyslím. Buď tě to přestane bavit a pak to prodáš, a nebo tě bubnování chytne tak moc, že ti kvalita týhle začátečnický sady začne nestačit a půjde to taky z domu. Otázka je, jakou cenu tyhle bubny, které už te´d, jako nová souprava stojí i se základem HW necelých 12tisíc, budou mít ohrané..... Tyhle laciné sady se moc draho prodávat nedají. Tady budiž ke cti, že to je alespoň jakási záruka zpracování renomované značky, no v té cenové relaci ovšem nečekej zázrak.To je realita.
S tím beaterem na pedálu.... no každý z těch konců beateru je dobrý, záleží na stylu muziky, na technice hry hráče a jeho pocitu ze hry, na bláně, na ladění,... je to jako kdybych se tě já te´d ptala, aby si mi poradil, jestli mám chuť si dát k obědu brambory nebo knedlíky?!Obojí je obré ale třeba já knedlíky zase tolik nemusím..... chápeš ten příměr??
![]()
Mě to zatím stačit bude, určitě koupím pak něco ohodně lepšího, ale to až budu vydělávat, což si ještě počkám... tak 3-4 roky by to vydržet mohlo ne???
- Monikad
- Rádce
Blaky píše:.......Mě to zatím stačit bude, určitě koupím pak něco ohodně lepšího, ale to až budu vydělávat, což si ještě počkám... tak 3-4 roky by to vydržet mohlo.........Jinak díky moc za rady
Naprosto přesně si se v tom zorientoval. ANO!! Rada .....není zač.... hodně zdaru a ať to hraje!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Díky všem 
-
mrtin5
- V karanténě
- last.fm: 5555555555
- Bandzone: mrtin
čau Jak mam začít na bicí
proto že kámoš mi říkal že mam hrát první na jeden buben a pak až si mám koupit bicí soupravu a já se ptám jestli je to pravda. proto že já chci hrát na bicí já sem si myslel ze mám hrát na bicí soupravu proto že s kámošem a ještě z někým zakládáme kapelu.Já budu bubeník a kámoška bude hrát na baskytaru kámoš taky a ještě jeden kámoš bude zpívat a ještě potřebujeme ještě asi 1 nebo 2 ti na něco budou hrát. tak s tím to potřebuji poradit . Na nejvýš do 3 až 4 dní mi odpověz prosím. tak čau

-
mrtin5
- V karanténě
- last.fm: 5555555555
- Bandzone: mrtin
DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK TO JE K TOMU
- Monikad
- Rádce
Prosím kolego MRTIN5, neporušuj pravidla tohoto fóra. Tapetování a podobné věci nemá na svém serveru rád nikdo. Je to nejen neslušné, nezdvořilé a pravidla porušující, ale často to lecos vypovídá o tom tapetáři samotném!!
Jinak soudím z dotazu, že jsi krásně nepostižen věděním o tom, jak se vůbec na nějaký nástroj učí. V první řadě doporučuji najít nějakého učitele či zajít na konzulktaci do nějaké umělecké školy poblíž. Vysonduješ možnosti a pak dál, po prvotních konzultacích můžeme takhle nadálku řešit tvoji situaci dál. Možností je spousta od školy, domácího učitele, či samoučení se (třeba dle videoškol) pod občasným dohledem někoho zkušenějšího.....
Jen prosím rozumně a slušně. Tohle první upozornění ber jako přátelské........ ignorování pravidel a další tapety zde, to už hraješ o blokaci, a to by byla škoda kámo
Jinak soudím z dotazu, že jsi krásně nepostižen věděním o tom, jak se vůbec na nějaký nástroj učí. V první řadě doporučuji najít nějakého učitele či zajít na konzulktaci do nějaké umělecké školy poblíž. Vysonduješ možnosti a pak dál, po prvotních konzultacích můžeme takhle nadálku řešit tvoji situaci dál. Možností je spousta od školy, domácího učitele, či samoučení se (třeba dle videoškol) pod občasným dohledem někoho zkušenějšího.....
Jen prosím rozumně a slušně. Tohle první upozornění ber jako přátelské........ ignorování pravidel a další tapety zde, to už hraješ o blokaci, a to by byla škoda kámo
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za slušné upozornění uživatele, Moniko. Já z moderátorského postu využiji nástroj, který další tapetování zatím znemožní - karanténu.
Uživatel nechť se v době přebývání v karanténě seznámí s pravidly fóra a rovněž s příspěvky v bubenické sekci, kde najde určitě mnohé hodnotné informace.
Uživatel nechť se v době přebývání v karanténě seznámí s pravidly fóra a rovněž s příspěvky v bubenické sekci, kde najde určitě mnohé hodnotné informace.