Vaše zkreslení
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
malá změna zvuku.
tvořil jsem čistý - basy trochu ubrány, přidal jsem výšky a středy. na rocktronu jsem vytočil basy, výšky tak ¨do tří čtvrtin, gain lehce před půlku.
výsledek - čistý - kobylový snímač kříšťálový, zvonivý, hodně cool na funky, oba snímače takové temnější, ale vyrovnané, krkový nezahuhlaný, jazzový. zkreslení - kobyla hodně energická, ale mohutná v basech a středech, střední poloha - je tam docela cítit ten ¨přidaný krkový, na doprovody už se lehce hltí, krkový vyloženě na sóla, doprovody zahlcené
tvořil jsem čistý - basy trochu ubrány, přidal jsem výšky a středy. na rocktronu jsem vytočil basy, výšky tak ¨do tří čtvrtin, gain lehce před půlku.
výsledek - čistý - kobylový snímač kříšťálový, zvonivý, hodně cool na funky, oba snímače takové temnější, ale vyrovnané, krkový nezahuhlaný, jazzový. zkreslení - kobyla hodně energická, ale mohutná v basech a středech, střední poloha - je tam docela cítit ten ¨přidaný krkový, na doprovody už se lehce hltí, krkový vyloženě na sóla, doprovody zahlcené
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Co hraješ za styl???Dark Axel píše:malá změna zvuku.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to je moje kreslítko...jestli tě zajímá, tak hledej info na www.rocktron.com
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To je asi hodně universální kabička že?Dark Axel píše:to je moje kreslítko...jestli tě zajímá, tak hledej info na www.rocktron.com
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
upřímně jsem nikdy neměl s ničím problém...až na to, že EMG na cortce jsou dost silné a magnetické, takže když chci crunch, musím stáhnout volume na kytaře...ať točím gainem jak chci, je to dost silné 
na alnico snímačích to bylo trochu jiné, no
dá se to použít na hodně hudby
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Promin, že si rejpnu, ale nějak mám takovou náladu...Dark Axel píše:upřímně jsem nikdy neměl s ničím problém...až na to, že EMG na cortce jsou dost silné a magnetické, takže když chci crunch, musím stáhnout volume na kytaře...ať točím gainem jak chci, je to dost silné
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
TY budeš asi odborník přes snímačeNero píše:Promin, že si rejpnu, ale nějak mám takovou náladu...Dark Axel píše:upřímně jsem nikdy neměl s ničím problém...až na to, že EMG na cortce jsou dost silné a magnetické, takže když chci crunch, musím stáhnout volume na kytaře...ať točím gainem jak chci, je to dost silné
dá se to použít na hodně hudbyChtěl si doufám říct keramické, ne? Protože kdyby snímač byl jiný než magnetický (pominu-li piezzo a podobné), tak by to asi moc nehrálo...
- Nero
- Rádce
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
Teta Wiki ti vše ráda poví -
Edit - blbnou odkazy, skopíruj si celý kód...
Kód: Vybrat vše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Elektrická_kytara#Sn.C3.ADma.C4.8De_na_elektrofonick.C3.A9_kyta.C5.99e"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ty si tady jěště neprozradil jaké máš zkreslení nebo se mýlím?Nero píše:Teta Wiki ti vše ráda poví -Edit - blbnou odkazy, skopíruj si celý kód...Kód: Vybrat vše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Elektrická_kytara#Sn.C3.ADma.C4.8De_na_elektrofonick.C3.A9_kyta.C5.99e
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zhledem k tomu že má vpodpisu rolland cube a DS1 je asi jasný jaký má zkreslení...hardcore guitarist píše:Ty si tady jěště neprozradil jaké máš zkreslení nebo se mýlím?Nero píše:Teta Wiki ti vše ráda poví -Edit - blbnou odkazy, skopíruj si celý kód...Kód: Vybrat vše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Elektrická_kytara#Sn.C3.ADma.C4.8De_na_elektrofonick.C3.A9_kyta.C5.99e
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Nero
- Rádce
Tak prozradil, ale už je to drahnou dobu zpět. Ale psal jsem to sem...
Pokud to chceš napsat znova:
Mám DS-1, nastavení pokaždé jiný, protože rád měním zvukový projev, ale nikdy dist na víc než 7/10...
Dnes jsem si přikoupil od Greega MT-2, zatim si s nastavením hraju, ale ted jsem si nastavil level na 4/10, low 7,5/10, high 5/10, middle 6/10, mid freq 5/10 a dist 5/10. Ale to je první nastavení, 100% se změní...
Mám DS-1, nastavení pokaždé jiný, protože rád měním zvukový projev, ale nikdy dist na víc než 7/10...
Dnes jsem si přikoupil od Greega MT-2, zatim si s nastavením hraju, ale ted jsem si nastavil level na 4/10, low 7,5/10, high 5/10, middle 6/10, mid freq 5/10 a dist 5/10. Ale to je první nastavení, 100% se změní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Hraješ metal? JJ to sem viděl jak sis ho kupoval....taky mám MT-2...Nero píše:Tak prozradil, ale už je to drahnou dobu zpět. Ale psal jsem to sem...