Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
langja

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od langja »

takové podvečerní šmajchlování
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

langja píše:takové podvečerní šmajchlování
Proč proboha nepoužíváš kytarovej reprobox? Takovou prasárnu má pvolenou pouze Mike Oldfield :D a podle rychlých kmitů pákou s malou amplitudou bych to tak tipoval, že ses ho tim snažil napodobit, ale.....bez urážky...jemu to ladí :D
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
morolidin

Příspěvek od morolidin »

Můj první song. Nahráváno přes skype mikrák, takže kvalita nic moc...
Naposledy upravil(a) morolidin dne 8.12.2016 19:51, celkem upraveno 1 x.
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ty jo, chlape, nezlob se, ale máš před sebou ještě dlouhou cestu. :) Bráchova první reakce na to byla "To bylo v Haluzích?"
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
langja

Příspěvek od langja »

DJ Murano píše:
Proč proboha nepoužíváš kytarovej reprobox? Takovou prasárnu má pvolenou pouze Mike Oldfield :D a podle rychlých kmitů pákou s malou amplitudou bych to tak tipoval, že ses ho tim snažil napodobit, ale.....bez urážky...jemu to ladí :D
konečně mi to někdo zpucoval :D až se snímáním a mikrofony a kabely a vším tím bordelem se trochu poperu, tak bude i reprobox :) a až se poperu s technikou hraní a naladím před tím, než budu hrát... tak se nedoperu.
morolidin

Příspěvek od morolidin »

Bummer píše:Ty jo, chlape, nezlob se, ale máš před sebou ještě dlouhou cestu. :) Bráchova první reakce na to byla "To bylo v Haluzích?"
Začátky jsou těžký. :oops: Každopádně tohle je mnohokrát lepší než pár věcí co bylo před tím. :roll:
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Blbnul sem s POD HD500Xkem a vzešla z toho tahle prkotina, škoda jenom že sem to tak přestředoval a je tam jenom jeden zvuk (Mesa/Treadplate), ale baví mě to :)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

morolidin píše:
Bummer píše:Ty jo, chlape, nezlob se, ale máš před sebou ještě dlouhou cestu. :) Bráchova první reakce na to byla "To bylo v Haluzích?"
Začátky jsou těžký. :oops: Každopádně tohle je mnohokrát lepší než pár věcí co bylo před tím. :roll:
To je hlavní. :wink:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

langja píše:
DJ Murano píše:
konečně mi to někdo zpucoval :D až se snímáním a mikrofony a kabely a vším tím bordelem se trochu poperu, tak bude i reprobox :) a až se poperu s technikou hraní a naladím před tím, než budu hrát... tak se nedoperu.
A proč ho tam prostě nepřidáš simulaci?
nbs píše:
Blbnul sem s POD HD500Xkem a vzešla z toho tahle prkotina, škoda jenom že sem to tak přestředoval a je tam jenom jeden zvuk (Mesa/Treadplate), ale baví mě to :)
Myslím že přestředění nevadí, jen je to nějak divně namíchané, líta to ze všech stran a ve chvíli kdy hrajou všechny nástroje je to nějak moc tenké.
Zkus se podívat na toto: https://docs.google.com/spreadsheet/lv? ... sp=sharing
Nejlépe najít kombinaci s hodnotou 0, což by znamenalo ideální fázi. Dá se tak natočit tlustý zvuk který zároveň proleze. Třeba ti to vůbec nepomůže.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Zdar všem. Přemluvil jsem ženu, aby sedla za klavír a vznikl z toho tento muzikálový cover:
DJ Murano

Příspěvek od DJ Murano »

Hendrek píše:Zdar všem. Přemluvil jsem ženu, aby sedla za klavír a vznikl z toho tento muzikálový cover:
proč se mi zdá že u toho klavíru jsou přehozený fáze? :shock:
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Nwm, jak to poznáš? Možná to je tím, že jsem klavír musel nahrát dosti partyzánským způsobem, jelikož linkové vstupy mojí Alphy odmítly bezbrumově spolupracovat s linkovými výstupy Casio PX800. Tudíž šel levý kanál přímo do instrument vstupu Alphy a pravý přes DI box do mikrofonního vstupu Alphy. Tudíž možná proto jsou ty kanály trošku nevyvážené.
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

3 takový nápady se kterejma si hraju už 2 měsíce a nikam se mi je nedaří dokopat.. (je to z gp6, snad to nevadí..)
krys96
Bandzone: krys96

Příspěvek od krys96 »

fixja píše:https://app.box.com/s/67f8vas1hhe1ubpf1pqi - naše dvoudenní počínání, jak to vidíte/slyšíte? :)
Klobouk dolů opravdu se mi to líbilo, myslím že je to hodně povedené, už si to tu pouštím poněklikáté :D
DJ Murano

Příspěvek od DJ Murano »

Co vy na to jako odborní gitáristi?
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Chtel jsem se vyjadrit, ale vlastne nemuzu ...
Hodně budem někde...
DJ Murano

Příspěvek od DJ Murano »

Proč ne? Jestli tim myslíš ty odborný gitáristy tak na to ser :D hodí se mi každej názor
anmelden

Příspěvek od anmelden »

Kura fakt jsem tu husinu chytl, fakt že jo :O
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
switchfoot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switchfoot »

Nazdar, dlouho sem se neozval! Ale po dlouhé době konečně vzniklo něco sharovatelného s tímto odborným publikem ;) Taková improvizace na jednu moji oblíbenou :) Dejte vědět, co na to říkáte.

http://www.youtube.com/user/SFmajkl - trocha mojí originální hudby :)
bobrmetalista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobrmetalista »

Konecně jsem udělal video s Carvinem :) Jak se vám libí solo?
Carvin CT6(M22s pickups) Fokus-H LP standart 2(R.M. F4 Neck and Bridge), No name Telecaster, Cort MR 710F ; ADA MP-1 3Tube Mod preamp, Rockwell Red Trip, Harley Benton 2x12 V30, Boss-ME33, Digitech Bad Monkey; Audix OM-11
skupina: Lucifer http://bandzone.cz/lucifer
http://theluciferblack.bandcamp.com/alb ... horos-demo
skupina: Hoody's Goons http://bandzone.cz/_75512
https://hoodysgoons.bandcamp.com/
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“