Yamaha PSR S 650
Pravidla fóra
Yamaha PSR S 650
Shanim keyboard do kapely, bude slouzit vicemene pouze pro prehravani midi podkladu a lidovych pisni jako akordeon, na bezne hrani budu mit stale stage... Mate nekdo zkusenost, nebo nazor na to, jak by tento pristroj byl pohodlny z hlediska obsluhy midi podkladu, tj. transpozice, vyber skladby, ovladani jednotlivych kanalu a celkova prehlednost? Midi podklady mam zejmena na platforme XG, takze Yamaha to stejne byt asi musi. Diky za nazory a zkusenosti.
Ladění a opravy pian
Pianino Scholze (soc. model) po renovaci
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
Re: Yamaha PSR S 650
Tak ackoli jsem se tu toho moc nedovedel, nakonec jsem ho koupil, zda se to byt ok.
Ladění a opravy pian
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
Po tydnu pouzivani a jednom zivem vystupovani, musim konstatovat, ze PSR 650 je solidni nastroj, pro zive vystupovani celkem pohodlne ovladatelny, ma docela pekne zvuky kytar, hlavne se mi libi napodobeni slidu v zavislosti na dynamice hrani. Clovek s tim zazije spoustu zabavy. Ovsem zvuky klaviru..., ve srovnani s Kawai Es 7, kterou mam pod klavesama, je pro Yamahu naprosto zdrcujici rozdil, i kdyz porovnavam nesrovnatelne nastroje
Ladění a opravy pian
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
S650 má obrovskou výhodu v možnosti instalace rozšiřujících balíčků. (Další styly, ale hlavně také zvuky!) Na internetu se dá najít i program k jejich vytváření. (Yamaha Expansion Voice Editor)
Ahoj lidi,
nemám k tomuto tématu odpověď, ale zajímají mě informace o tomto nástroji. S650. Konkrétně zvažuji koupi za podobným účelem tj. MIDI podklad a akordeon pro lidovky, ale zajímalo by mě zda lze na tomto nástroji MIDi podklad také vytvářet a nějak jednoduše ukládat. Mám doma yamahu dgx 620 a tam je právě problém s uložením vytvořených skladeb. Jaké máte s tímto zkušenost vy u PSR S 650?
Děkuji.
nemám k tomuto tématu odpověď, ale zajímají mě informace o tomto nástroji. S650. Konkrétně zvažuji koupi za podobným účelem tj. MIDI podklad a akordeon pro lidovky, ale zajímalo by mě zda lze na tomto nástroji MIDi podklad také vytvářet a nějak jednoduše ukládat. Mám doma yamahu dgx 620 a tam je právě problém s uložením vytvořených skladeb. Jaké máte s tímto zkušenost vy u PSR S 650?
Děkuji.
Yamaha PSR 650
Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat: vlastním Yamaha Psr 650 - existuje způsob jak nějak smysluplně seřadit skladby nebo styly v klávesách -třeba podle abecedy.....
Naposledy upravil(a) PtJaa dne 24.02.2015 11:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem...
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem...
Dobrý den.
Mám takový laický dotaz. Lze u tohoto nástroje nějak vypnout zvuk kláves ? Myslím tím aby při pouštění podkladů a imitaci hraní na klávesách nebyl ten zvuk kláves slyšet.
Děkuji za odpovědi.
Miloš.
Mám takový laický dotaz. Lze u tohoto nástroje nějak vypnout zvuk kláves ? Myslím tím aby při pouštění podkladů a imitaci hraní na klávesách nebyl ten zvuk kláves slyšet.
Děkuji za odpovědi.
Miloš.
Jestli chápu správně, ptáš se, zda mají klávesy nastavení Local Control: při Local Control off normálně přestává klaviatura ovládat vnitřní generátor zvuku.
Podle referenčního manuálu, str. 46 anglické verze, by měla být tato funkčnost dostupná v nastavení kláves jako volba "LOCAL" v sekci "MIDI".
Podle referenčního manuálu, str. 46 anglické verze, by měla být tato funkčnost dostupná v nastavení kláves jako volba "LOCAL" v sekci "MIDI".
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper
Super.
Moc díky za vyčerpávající odpověď. Jsem zavázán.
Miloš.
Moc díky za vyčerpávající odpověď. Jsem zavázán.
Miloš.