Yamaha PSR S 650

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
neibour

Yamaha PSR S 650

Příspěvek od neibour »

Shanim keyboard do kapely, bude slouzit vicemene pouze pro prehravani midi podkladu a lidovych pisni jako akordeon, na bezne hrani budu mit stale stage... Mate nekdo zkusenost, nebo nazor na to, jak by tento pristroj byl pohodlny z hlediska obsluhy midi podkladu, tj. transpozice, vyber skladby, ovladani jednotlivych kanalu a celkova prehlednost? Midi podklady mam zejmena na platforme XG, takze Yamaha to stejne byt asi musi. Diky za nazory a zkusenosti.
Ladění a opravy pian
Pianino Scholze (soc. model) po renovaci
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
neibour

Re: Yamaha PSR S 650

Příspěvek od neibour »

Tak ackoli jsem se tu toho moc nedovedel, nakonec jsem ho koupil, zda se to byt ok.
Ladění a opravy pian
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
neibour

Příspěvek od neibour »

Po tydnu pouzivani a jednom zivem vystupovani, musim konstatovat, ze PSR 650 je solidni nastroj, pro zive vystupovani celkem pohodlne ovladatelny, ma docela pekne zvuky kytar, hlavne se mi libi napodobeni slidu v zavislosti na dynamice hrani. Clovek s tim zazije spoustu zabavy. Ovsem zvuky klaviru..., ve srovnani s Kawai Es 7, kterou mam pod klavesama, je pro Yamahu naprosto zdrcujici rozdil, i kdyz porovnavam nesrovnatelne nastroje
Ladění a opravy pian
Stage piano Kawai ES7
Behringer Xenyx 802
The Box MA 120 MK II
v.muller

Příspěvek od v.muller »

S650 má obrovskou výhodu v možnosti instalace rozšiřujících balíčků. (Další styly, ale hlavně také zvuky!) Na internetu se dá najít i program k jejich vytváření. (Yamaha Expansion Voice Editor)
vjpt1

Příspěvek od vjpt1 »

Ahoj lidi,
nemám k tomuto tématu odpověď, ale zajímají mě informace o tomto nástroji. S650. Konkrétně zvažuji koupi za podobným účelem tj. MIDI podklad a akordeon pro lidovky, ale zajímalo by mě zda lze na tomto nástroji MIDi podklad také vytvářet a nějak jednoduše ukládat. Mám doma yamahu dgx 620 a tam je právě problém s uložením vytvořených skladeb. Jaké máte s tímto zkušenost vy u PSR S 650?

Děkuji.
Mip

Yamaha PSR 650

Příspěvek od Mip »

Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat: vlastním Yamaha Psr 650 - existuje způsob jak nějak smysluplně seřadit skladby nebo styly v klávesách -třeba podle abecedy.....
Naposledy upravil(a) PtJaa dne 24.02.2015 11:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem...
zami

Příspěvek od zami »

Dobrý den.

Mám takový laický dotaz. Lze u tohoto nástroje nějak vypnout zvuk kláves ? Myslím tím aby při pouštění podkladů a imitaci hraní na klávesách nebyl ten zvuk kláves slyšet.

Děkuji za odpovědi.

Miloš.
PtJaa
Moderátor

Příspěvek od PtJaa »

Jestli chápu správně, ptáš se, zda mají klávesy nastavení Local Control: při Local Control off normálně přestává klaviatura ovládat vnitřní generátor zvuku.

Podle referenčního manuálu, str. 46 anglické verze, by měla být tato funkčnost dostupná v nastavení kláves jako volba "LOCAL" v sekci "MIDI".
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper
zami

Příspěvek od zami »

Super.
Moc díky za vyčerpávající odpověď. Jsem zavázán.
Miloš.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“