Anatolian- zvláštní změna zvuku

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
rikl70

Re: Anatolian- zvláštní změna zvuku

Příspěvek od rikl70 »

No tak hlavně při mém prvním nákupu osobně na kytarách mi prodejce řekl, ze na činely není záruka, možná jsem mu úplně nerozuměl, ale nacpal mi pojištění.
V musiccity je též tříletá záruka.
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Záruka je na všechno ze zákona. Spíš jde o to, že když ten činel rozsekáš tak, že to odpovídá špatnému používání a ne vadě materiálu/výroby, tak ti ji neuznají (Obdobně jako na mobil, který rozbiješ kladivem). O tom pojištění nic nevím, ale je možné, že se vztahuje na případy, které nelze reklamovat.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Já měl do teď asi kliku,že jsem nemusel nic reklamovat..
Taky si nejsem jistej,jak se u činelů postupuje,jestli fakt uznají každou prasklinu..?
Mám takový tůšo,že kvůli reklamacím přestali Kytary.cz prodávat Anatoliany a jiný před nima. :roll:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

necibici píše:.....Mám takový tůšo,že kvůli reklamacím přestali Kytary.cz prodávat Anatoliany a jiný před nima. :roll:
Myslím že to je trošku jinak;)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“